İnşallah canm hepimizin yüzü Gülsün inşallah hayırlısıyla.Aklına takılan bişey olursa sorabilirsin herzamncnm ins sana dua edicm. rabbim.senin yuzunu guldursun. cok.tardimci oldn bana. allah razi olsn. bebeginde seninle olsn ins
Kızlar mrb daha çok yeni ama p. Tesi transfer oldum şimdi evde Bi test yaptım çok silik Bi ikinci çizgi çıktı doğruluk payı varımdır sizce
Ben de ilaç aşamasındayım. Henüz yumurta toplama yapılmadı bende ancak anestezi çok güzel bir şey ben böyle tatlı uyku görmedim şimdiye kadar.Evet kızlar ya nasıl oluyor.. yarın opum var ve stresliyim... süreç nası oluyo... ilk defa bayılcam.mm
tamam cnmİnşallah canm hepimizin yüzü Gülsün inşallah hayırlısıyla.Aklına takılan bişey olursa sorabilirsin herzamn
Yoğunlar canm gerçekten.belki bu sürede hamile kalırsın gitmene gerek kalmaztamam cnm
.cok gece atti 16 nisana ya. ama belki cok,yogundir
canım senın ki taze transferdi normal bende yaşadım ilk tüp bebeğimde 3 litre su tüketmen lazım hemen düzeliyor insanKızlar bugün transferin 7.gunu ve karnım aşırı şiş yürüdükçe hareket ettikçe karnıma bıçak saplanır gibi oluyor artıkları siskinlikten nefes almakta bile zorlanıyorum benimle aynı durumu yaşayan varmı yada sizde durumlar nasıl
Canım su içemiyorum ki biraz su icsem daha çok sişkinlik oluyo acaba diyorum ohss mi oldum çünkü acayip sis karnım ve sertleşme var nefes alıp vermeye bile zorlanıyorum ve hareket ettikçe agrım oluyo gece yatarken sağa sola donemıyorum rahat hemen ağrı giriyorcanım senın ki taze transferdi normal bende yaşadım ilk tüp bebeğimde 3 litre su tüketmen lazım hemen düzeliyor insan
Opu isleminden ve ilaclardan kaynakli cnm biraz daha zor geciyor taze transferdeTaze transferde şişkinlik ve adet olacakmış gibi ağrılar daha çok mu oluyor arkadaşlar.. benimki de taze transfer resmen adet savcısıyla yatıp kalkıyorum... 5. Günü transferimin
anesteziden sonra ağrı sancı oldumuCanım opu 15-20 dk falan sürüyor muş beni yatağa getirdiklerinde kendime gelmeye başlamıştım yani çok uzun sürmüyor hemsire demişti ki anestezinin en düsük dozunu veriyoruz o yüzden kendine gelmen fazla sürmez dedi öyle de oldu
canım güzel haberlerini bekliyorumTaze transferde şişkinlik ve adet olacakmış gibi ağrılar daha çok mu oluyor arkadaşlar.. benimki de taze transfer resmen adet savcısıyla yatıp kalkıyorum... 5. Günü transferimin
Ohss olmuşsun bence,bende öyle olmuştum yumurta toplamadan sonra doktorunla görüşmelisin tehlikeli olabiliyor, kaç yumurtanın toplanmıştı.Canım su içemiyorum ki biraz su icsem daha çok sişkinlik oluyo acaba diyorum ohss mi oldum çünkü acayip sis karnım ve sertleşme var nefes alıp vermeye bile zorlanıyorum ve hareket ettikçe agrım oluyo gece yatarken sağa sola donemıyorum rahat hemen ağrı giriyor
ins cnm ya ins. esimin degerleri iyilessindeYoğunlar canm gerçekten.belki bu sürede hamile kalırsın gitmene gerek kalmaz
Merhaba ben İzmir’de yaşıyorum İstanbul’da oldu işlem sabah 9 gibi girdim 9 buçuk gibi kendime geldim saat 12 gibi çıktık merkezden ordan toplu taşıma ile arabayla gelmedik İstanbul’a uçakla geldik İstanbul’u dolaştım akşam da uçağa binip eve geldim sabah işe gittim Arveles içtim ağrım çok olduğunda çok sıkıntı olmuyor anlayacağınızKızlar opuden sonra uyanınca hemen kendinize geliyo musunuz anestezinin etkisi ne kadar sürüyor ?
Oldu ama çok aşırı bi ağrı degildianesteziden sonra ağrı sancı oldumu
16yumurta toplanmıştı bugün doktorumla görüştüm kan ve ultrason icin çağırdı bakalım ne olacakOhss olmuşsun bence,bende öyle olmuştum yumurta toplamadan sonra doktorunla görüşmelisin tehlikeli olabiliyor, kaç yumurtanın toplanmıştı.
Kür yapıyomusun canm eşin için.Keçiboynuzunu kaynatıp içirenler var.ben yapmadım hiç ama deneyebilirsinins cnm ya ins. esimin degerleri iyilessinde
Benimde 23 tü transferi 1 ay sonra yaptı doktorum vücut su toplayabilir demişti, sizin birde e2 mi yüksekti yanlış mo hatırlıyorum16yumurta toplanmıştı bugün doktorumla görüştüm kan ve ultrason icin çağırdı bakalım ne olacak
Opu sırasında bir e2 ye bakılmadı kaç olduğunu bilmiyorum ama transferin 5.gunu bakılmıştı e2 1242 çıkmıştı çok mu yüksek acabaBenimde 23 tü transferi 1 ay sonra yaptı doktorum vücut su toplayabilir demişti, sizin birde e2 mi yüksekti yanlış mo hatırlıyorum
Bende yaptıracam ama tedaviyi bilmediğim için öğrenmeye çalışıyorumOldu ama çok aşırı bi ağrı degildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?