Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Evet kızlar ya nasıl oluyor.. yarın opum var ve stresliyim... süreç nası oluyo... ilk defa bayılcam.mm
Ben de ilaç aşamasındayım. Henüz yumurta toplama yapılmadı bende ancak anestezi çok güzel bir şey ben böyle tatlı uyku görmedim şimdiye kadar.

canım senın ki taze transferdi normal bende yaşadım ilk tüp bebeğimde 3 litre su tüketmen lazım hemen düzeliyor insan

canım senın ki taze transferdi normal bende yaşadım ilk tüp bebeğimde 3 litre su tüketmen lazım hemen düzeliyor insan
Canım su içemiyorum ki biraz su icsem daha çok sişkinlik oluyo acaba diyorum ohss mi oldum çünkü acayip sis karnım ve sertleşme var nefes alıp vermeye bile zorlanıyorum ve hareket ettikçe agrım oluyo gece yatarken sağa sola donemıyorum rahat hemen ağrı giriyor

Taze transferde şişkinlik ve adet olacakmış gibi ağrılar daha çok mu oluyor arkadaşlar.. benimki de taze transfer resmen adet savcısıyla yatıp kalkıyorum... 5. Günü transferimin

Taze transferde şişkinlik ve adet olacakmış gibi ağrılar daha çok mu oluyor arkadaşlar.. benimki de taze transfer resmen adet savcısıyla yatıp kalkıyorum... 5. Günü transferimin
Opu isleminden ve ilaclardan kaynakli cnm biraz daha zor geciyor taze transferde

anesteziden sonra ağrı sancı oldumu

canım güzel haberlerini bekliyorum

Ohss olmuşsun bence,bende öyle olmuştum yumurta toplamadan sonra doktorunla görüşmelisin tehlikeli olabiliyor, kaç yumurtanın toplanmıştı.

Kızlar opuden sonra uyanınca hemen kendinize geliyo musunuz anestezinin etkisi ne kadar sürüyor ?
Merhaba ben İzmir’de yaşıyorum İstanbul’da oldu işlem sabah 9 gibi girdim 9 buçuk gibi kendime geldim saat 12 gibi çıktık merkezden ordan toplu taşıma ile arabayla gelmedik İstanbul’a uçakla geldik İstanbul’u dolaştım akşam da uçağa binip eve geldim sabah işe gittim Arveles içtim ağrım çok olduğunda çok sıkıntı olmuyor anlayacağınız

16yumurta toplanmıştı bugün doktorumla görüştüm kan ve ultrason icin çağırdı bakalım ne olacak
Benimde 23 tü transferi 1 ay sonra yaptı doktorum vücut su toplayabilir demişti, sizin birde e2 mi yüksekti yanlış mo hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…