Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Seni çok iyi anlıyorum insan her an diken üstünde bugün aynı şeyi eşime dedim ben daha sevinemiyorum diye sürekli evham stres evet zararlı bunlar ama elimde değil
Kesinlikle rabbim boşa götürmesin emeklerimizi ve dualarimizi, o kadr sabir isteyen bir surecteyiz ki aşama aşama sabırla basamak çıkmaya çalışıoz

Kesinlikle rabbim boşa götürmesin emeklerimizi ve dualarimizi, o kadr sabir isteyen bir surecteyiz ki aşama aşama sabırla basamak çıkmaya çalışıoz
Stres yapmayın bak ne güzel pozitif sonuç almışsınız.o kahve lekeleri jeller yapıyo hiç telaş yapma.pozitifin tadını çıkarın ve bizim gibi bekleyenlere de dua edin.Hamişlerin duası kabul olurmuş.inşallah çok rahat bi gebelik geçirir sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza

Evet leocostim ben gonamaks diye bir vitamin kullaniyordum folik asit yerine o bitince folbiola devam edecegim.Zor surecler cidden hamile kalmakla bitmiyormus asıl iş simdi baslıyor hepimizin hakkında hayırlısı

Kızlar aranızda transferden sonra e2ve pregesteron tahıllı İstenilen varmı benim doktorum istedi ama ben ne icin olduğunu soramadım az önce kan verdim bakalım sonuç çıkınca öğrenirim ne icin olduğunu ama merak ettim aranızda yaptıran varmı

Şaşırdım aslında. Onlar transferden önce istenmiyor mu? Neden istedi acaba? Sonuçlarını bildirince neden istediklerini öğrenirsen bize de söyler misin?

Canm benle birlikte yumurta toplanan bi arkadaş vardı.Fazla toplandı onun maşallah.Verdikleri bütün ilaçlar aynıydı.Sadce bana transferden 5 gün sonra yapmam için çatlatma iğnesi verdi ona da E2 ve ultrason istedi.Onun ilk deneyimi değil 3-4 kez denemiş sanırım.Benim Ohss olma ihtimalim var oyüzden istemişlerdir dedi.Ama seninki E2 ve progosteron herkese farklı uygulama

Bana da chrıomon diye bi iğne verdi çatlatma iğnesi bugün yapıcam onu

Benim yumurta toplandıktan sonra kan aldılar ama neye baktı bilmiyorum bakalım transfer sonrası ne yapacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…