Kesinlikle rabbim boşa götürmesin emeklerimizi ve dualarimizi, o kadr sabir isteyen bir surecteyiz ki aşama aşama sabırla basamak çıkmaya çalışıozSeni çok iyi anlıyorum insan her an diken üstünde bugün aynı şeyi eşime dedim ben daha sevinemiyorum diye sürekli evham stres evet zararlı bunlar ama elimde değil
Allah hepimizin yardımcısı olsun..Kesinlikle rabbim boşa götürmesin emeklerimizi ve dualarimizi, o kadr sabir isteyen bir surecteyiz ki aşama aşama sabırla basamak çıkmaya çalışıoz
Stres yapmayın bak ne güzel pozitif sonuç almışsınız.o kahve lekeleri jeller yapıyo hiç telaş yapma.pozitifin tadını çıkarın ve bizim gibi bekleyenlere de dua edin.Hamişlerin duası kabul olurmuş.inşallah çok rahat bi gebelik geçirir sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucağınızaKesinlikle rabbim boşa götürmesin emeklerimizi ve dualarimizi, o kadr sabir isteyen bir surecteyiz ki aşama aşama sabırla basamak çıkmaya çalışıoz
Benim 16 tane toplanmıştı. Benim doktorum öyle söylemişti. Yumurta sayısından dolayı diye.11 yumurta toplandı ondan mıdır acaba. Senin kaç tane toplandı
Evet leocostim ben gonamaks diye bir vitamin kullaniyordum folik asit yerine o bitince folbiola devam edecegim.Zor surecler cidden hamile kalmakla bitmiyormus asıl iş simdi baslıyor hepimizin hakkında hayırlısıLokasit dediğin leocostim mi? Aynı ilaçları kullanıyorum bende ekstra cpraspin ve decavit kullanıyorum ben hemşireye görüştüm ilaçlar devam dedi devam ediyorum benim iki günde kahve lekelenmelerim oldu acikcasi ilaçları. Kesme dedi neyse ki değerim düşmedi çok zor süreçler ya Allah hepimizin yardımcısı olsun. Açıkçası folik asit de başlamadım doktor verir diye..
Ben kullandım. Çünkü doktorum ilaçlarını kullan dedi. Bence sorun olmaz. Benim transferim saat 3 de idi. Bütün ilaçlarımı da içmiştim.Transfer gunu crinone jel kullanılır mi bir sorun olur mu kullanılırsa Dr bir şey söylemedi.
Şaşırdım aslında. Onlar transferden önce istenmiyor mu? Neden istedi acaba? Sonuçlarını bildirince neden istediklerini öğrenirsen bize de söyler misin?Kızlar aranızda transferden sonra e2ve pregesteron tahıllı İstenilen varmı benim doktorum istedi ama ben ne icin olduğunu soramadım az önce kan verdim bakalım sonuç çıkınca öğrenirim ne icin olduğunu ama merak ettim aranızda yaptıran varmı
Tabi ki öğrenince yazarımŞaşırdım aslında. Onlar transferden önce istenmiyor mu? Neden istedi acaba? Sonuçlarını bildirince neden istediklerini öğrenirsen bize de söyler misin?
Canm benle birlikte yumurta toplanan bi arkadaş vardı.Fazla toplandı onun maşallah.Verdikleri bütün ilaçlar aynıydı.Sadce bana transferden 5 gün sonra yapmam için çatlatma iğnesi verdi ona da E2 ve ultrason istedi.Onun ilk deneyimi değil 3-4 kez denemiş sanırım.Benim Ohss olma ihtimalim var oyüzden istemişlerdir dedi.Ama seninki E2 ve progosteron herkese farklı uygulamaKızlar aranızda transferden sonra e2ve pregesteron tahıllı İstenilen varmı benim doktorum istedi ama ben ne icin olduğunu soramadım az önce kan verdim bakalım sonuç çıkınca öğrenirim ne icin olduğunu ama merak ettim aranızda yaptıran varmı
Bana da chrıomon diye bi iğne verdi çatlatma iğnesi bugün yapıcam onuCanm benle birlikte yumurta toplanan bi arkadaş vardı.Fazla toplandı onun maşallah.Verdikleri bütün ilaçlar aynıydı.Sadce bana transferden 5 gün sonra yapmam için çatlatma iğnesi verdi ona da E2 ve ultrason istedi.Onun ilk deneyimi değil 3-4 kez denemiş sanırım.Benim Ohss olma ihtimalim var oyüzden istemişlerdir dedi.Ama seninki E2 ve progosteron herkese farklı uygulama
Tesekkur ederim sabah 7.30 da kullandım transfer 12.30 da inşallah hayırlısı olur.Ben kullandım. Çünkü doktorum ilaçlarını kullan dedi. Bence sorun olmaz. Benim transferim saat 3 de idi. Bütün ilaçlarımı da içmiştim.
Benim yumurta toplandıktan sonra kan aldılar ama neye baktı bilmiyorum bakalım transfer sonrası ne yapacak.Kızlar aranızda transferden sonra e2ve pregesteron tahıllı İstenilen varmı benim doktorum istedi ama ben ne icin olduğunu soramadım az önce kan verdim bakalım sonuç çıkınca öğrenirim ne icin olduğunu ama merak ettim aranızda yaptıran varmı
Bana ikinci aşılamada vermişlerdi onu.ovitrelle verdiler yarın yapcam bende.inşallah güzel şeyler duyarsın test sonucundaBana da chrıomon diye bi iğne verdi çatlatma iğnesi bugün yapıcam onu
Benim yumurta toplamada kan alınmadı hiç az önce sonucum çıkmış e2:1242 pregesteron:40 çıkmış hemşireye gönderdim sonucu haber beklıyorumBenim yumurta toplandıktan sonra kan aldılar ama neye baktı bilmiyorum bakalım transfer sonrası ne yapacak.
Gerçektende öyle sanırım bugün iyiyimBenim 16 tane toplanmıştı. Benim doktorum öyle söylemişti. Yumurta sayısından dolayı diye.
Kullanılmaz bana embyolog özellikle söylemişti sabah kullanmadan gelin diyeTransfer gunu crinone jel kullanılır mi bir sorun olur mu kullanılırsa Dr bir şey söylemedi.
Canm senin ilk tüp bebek denemende Tavmergendemi oldu?Benim yumurta toplamada kan alınmadı hiç az önce sonucum çıkmış e2:1242 pregesteron:40 çıkmış hemşireye gönderdim sonucu haber beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?