Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

sen böyle kötü düşünürsen nasıl iyi bir sonuç olmasını bekliyorsun ki. Bi sirkelen kendine gel iyi düşün olacak de Rabbimden iste ki versin. Kötü düşününce olacağı varsada olmuyor işte sen güzel haber alacaksın inşallah. senin kliniğin biraz saçma sapan bir iş yapıyor doğrusunu düşünmek gerekirse. bugün aradıklarında güzelce sorular sor sana her şekilde cvp vermek mecburiyetindeler kaç tane döllenmiş ve saatini sor kaç tanesi bölünmüş durumları nasıl bunları hep öğren. banada hep sabah arayıp bilgi vermişlerdi yavaş ilerliyolar dediler ve ben üzüldüm 5. güne gelemeyecekler diye zaten 4 tane yumurtam toplanmıştı doktorumla konuştum o görüştü embiriyologla ama benim yumurtalarım öğleden sonra 5 gibi döllenme olmuş saati geldiğinde bölünme gerçekleşmiş yani sıkıntı yoktu doktorum yanlış saatte seni bilgilendirmişler herşey normal demişti 3 tane yumurtam donduruldu ve bekliyorum o büyük günü benimde ilk tedavim. Rabbim şu mübarek günde ettiğimiz dualarımızı kabul etsin bizimde kucağımızı boş bırakmasın

Kızlar ya bugün transferim var ama hala grıpı atlatamadım öksürük de çok var bi sorun olurmu acaba diye korkuyorum
Canim surekli ilik biseyler ic bogazini ve gogsunu sicak tut oksurugun gecer. Stres yapma hicbisey olmaz allahin izniyle. Hayirli olsun transferin. Pozitif git transfere hasta degilmissin gibi. Uzme kendini

Selam kızlar... opu olanlar Allah kolaylık versin olgun olgun yumurtalarınız döllensin inşallah.... bende biraz önce doktordan geldim... 15 tane yumurtam var 9 ve 12 arası büyüklükleri.... gonalf pazartesiye kadar 225m çekti 300 den... birde cetrotide başlıcam bugun.... e2 sonucuma göre tekrar arayıp netleştirceklermiş... pazartesi tekrar kontrolüm var bakalım.... birbirimize dua edelim bu cuma gününde... öpüldünüz... moralleri yüksek tutun güçlü olalım...

Günaydın kızlar ya pazartesi opu oldum bu güne kadar birşeyim yoktu ama sabahtan beri yumurtalıklarıma böyle sancı gibi giriyor doktoru aramalıyım adet sancısı gibi gidip geliyor ama yumurtalıklarım da normal mi bu. Bu arada o günden beri antibiyotik kullanıyorum

canım bende öyle oldum acile gitmiştim küçük yumurtaların büyüdüğünü söylemişti doktor kendi doktorumla görüştüm ultrason sonucunu gönderdim kalan yumurtalar çok büyümüş bu ay transferi erteleyelim demişti. opudan 12 gün sonrada adet oldum bütün ağrılarım geçti. şuan beklemedeyim transfer için

Canim surekli ilik biseyler ic bogazini ve gogsunu sicak tut oksurugun gecer. Stres yapma hicbisey olmaz allahin izniyle. Hayirli olsun transferin. Pozitif git transfere hasta degilmissin gibi. Uzme kendini
Önerilerin icin teşekkürler canım sık sık ballı limonlu sıcak su içiyorum insallah biran önce geçer normalde ben çok stres yapan biriyimdir ama tuhaf ki Suan hiç stres yapmıyorum gayet sakinim pozitifim çok şükür mutluyum bebeğimi almaya gidicem diye seviniyorum

Bence yolunda gitmiyor hiçbir şey bu tüp bebek de boşuna oldu benim için ben hiçbir zaman anne olamayacağım galiba
Olacaksın hepimiz olacagız birazdan sela okunacak dua edecegım ALLAHım yardım et bize nolur bizde anne olalım nolur allahım yumurtalar ıcın stres yapma tek yumurtayla bıtse benımkı dondurulmus genetıge gonderılmıs embrıyodu donuc hüsran vermeyince vermiyo sıkıntı stres üstüne saydıgımız paralar inş bizede cewap verecek hadi kulum dıyecek sıra sende inş 3 gündür tek yaptıgım aglamak haykırmak aglayıp yastıgımı ıslatmadan uyudugum tek gece yok pazar gunu test gunum ama bunun ıcın hastaneye gıdıp para odeyemem pazartesı ıs yerınde verırım kanı olumsuz gelir gönderirim doktora beceremedım dıe bı anne olmayı bıle beceremedım derim 3 ay ıcınde tekrar para bulur tekrar koydururum bilmiyorum su an tek planım birazdan abdest alıp ALLAHın huzurunda aglamak ve hepımız için küçük ellerimle dua etmek küçüçük sesimle Allah'a sesimi duyurmak yardım et bize nolur Allahım nolur kimseye dıyemıyorun insanların cocuk. Sormalarından bıktım nolur ben nıe hemn hamıle kalamıyorum öyle imreniyorum ki 1 gece yatıyo yada 1 aylık evli hamileyim diyenlere Allahım yardım et

İnsan aynı şeyi ikinci kez yaşayınca maalesef iyi düşünemiyor 5 yılın içindeyim çevre baskısından ve sürekli aynı şeyleri yaşamaktan yoruldum bir tane güzel embriyo olsun diye beklerken koca sıfırla devam ediyorum hep dua ediyorum zaten elimden başka hiçbir şey gelmiyor

Rabbim bize de nasip eder inşallah ben de artık aynı sorulardan yoruldum ve benim bu ikinci tedavim ikisinde de hiç embriyo olmadı maalesef dondurulmuş bile yok yani ben tek embriyo peşindeyim ama o da olmuyor rabbim vermiyor

Rabbim bize de nasip eder inşallah ben de artık aynı sorulardan yoruldum ve benim bu ikinci tedavim ikisinde de hiç embriyo olmadı maalesef dondurulmuş bile yok yani ben tek embriyo peşindeyim ama o da olmuyor rabbim vermiyor
Bende bi sürü var da ne işe yarıyo sonuc 0 elde ıkımızdede 0 var bigün ALLAH duyacak umuduyla aglıyorum kayınvalıdemın bilmem kimin cocugu olmamıs kadın kocasını kendı eliyle evlendirmiş sözleri kulaklarımda ve ben kocaman cocuk yapmayı beceremeyen bir 0 etkisiz eleman gıbıyım yorgunum üzgünüm içim acıyomu yanıyomu ben yokmuyum bilmiyorum tek bildiğim olmadı sonuc koskoca 0 hala kasıklarımda agrı batma var hala bunu yazarken bile aglamaktan ekranı göremiycek durumdayım dışarı cıksam sanki beni taşlıycaklar sanki herkex biliyo cocugum olmadıgını meyvesiz agac

Valla canım kayınvalideni geç benimki de şurada hocaya gitmiş şunun olmuş siz ne bekliyorsunuz lafları hala ağzımdan çocuğumuz olmuyor lafını alamadı çatlayacak bizim yaşadıklarımız yetiyor zaten bize bakarsın hamilesindir kasıkların onun habercisidir inşallah rabbim şu mübarek günde yüzümüzü güldürsün inşallah

herşeyin vakti zamanı var. aradılar mı

Oyle olmana cok sevindim canim insallah hersey gonlunce olur senin de guzel haberlerini aliriz

çok teşekkür ederim canım ya endişelenmiştim çok zaten bana şuan transfer yapmayacaklar bir an önce adet olayım o zaman geçsin şu ağrılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…