Aminn canım massallah çok güzel çıkmış değerin rabbim kucağımıza almayıda nasip eder insallahAllah razi olsun kuzum dün 8.gun 184 cikti çok şükür elhamdulillah darısı isteyen herkese aminn
Amin kuzum Allah razı olsunAminn canım massallah çok güzel çıkmış değerin rabbim kucağımıza almayıda nasip eder insallah
Çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inş ikiz gebelik olabilir değerin baya yüksek çıkmış maşallahAllah razi olsun kuzum dün 8.gun 184 cikti çok şükür elhamdulillah darısı isteyen herkese aminn
Ayy maşallah... hadi Rabbim tamamına erdirsin inşallah....Elhamdulillah canm güzel haber aldk
Sağol kuzum hayrlsii senin kaç cikmistiÇok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inş ikiz gebelik olabilir değerin baya yüksek çıkmış maşallah
Sağol kuzumm darısı başınıza insallahAyy maşallah... hadi Rabbim tamamına erdirsin inşallah....
Benim 12. Gün 135 gibi birşey çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam tek benim zatenSağol kuzum hayrlsii senin kaç cikmisti
canım sana birşey soracaktım sen galiba göğşen hocayla mail yoluyla haberleşmiştin bana özelden mail adresini atabilir misin? Birde hemen dönüş yapıyor mu?Sağol kuzumm darısı başınıza insallah
Benimki de 4g/4g cnmkızlar pıhtılaşma sorunu ile ilgili bilgisi olan var mı? ben test yaptırdım PAI 4g/4g çıktı benimle aynı durumda olan var mı?
Canm telefon numarasi vardı bende mail yoktucanım sana birşey soracaktım sen galiba göğşen hocayla mail yoluyla haberleşmiştin bana özelden mail adresini atabilir misin? Birde hemen dönüş yapıyor mu?
Canm seninde hamileliğin hayrli olsun Allah utandirmasn yeni gördüm :)Benimki de 4g/4g cnm
Birtaneside homozigot mutant
Kan sulandirici kullaniyorum
Ben şu anda oksapor 0.4 kullanıyorum yeterli gelir mi acaba sonucu henüz doktora gösteremedikBenimki de 4g/4g cnm
Benim diğer değerlerin hep normal öyle yazılmış karşısına sadece paı 4g/4g bende biraz araştırdım iğne kullancam galibaBenimki de 4g/4g cnm
Amin canim cok sagoll sen de pozitifi gordun degil mi. Sende gogsen hocanin hastasiydin. Kontrolun ne zamanCanm seninde hamileliğin hayrli olsun Allah utandirmasn yeni gördüm :)
bende 0.4luk kullaniyorum cnmBen şu anda oksapor 0.4 kullanıyorum yeterli gelir mi acaba sonucu henüz doktora gösteremedik
Bana pihtilasmaya megil var dendi genetikten o yuzden kullancam ama ne zamana kadar bilmiyorumBenim diğer değerlerin hep normal öyle yazılmış karşısına sadece paı 4g/4g bende biraz araştırdım iğne kullancam galiba
Anladım kullanacağız artık sağlıkla kucağımıza alalım da inşBana pihtilasmaya megil var dendi genetikten o yuzden kullancam ama ne zamana kadar bilmiyorum
Aminn insallahAnladım kullanacağız artık sağlıkla kucağımıza alalım da inş
Doktor kan sulandirici iğneyi kesebilirsin demiş aklım çok karıştı su an gerçekten önümüzdeki hafta başka bir doktora kontrole gideceğim ona da sorsam mi?Aminn insallah
Bilmiyorum ki cnm benimki kalp atisini duyalim rapor cikarcaz dedi. Uc aylik toplu alabilcekmisinDoktor kan sulandirici iğneyi kesebilirsin demiş aklım çok karıştı su an gerçekten önümüzdeki hafta başka bir doktora kontrole gideceğim ona da sorsam mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?