Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
cnm idrar tahlili kesin sonuç verir diye bişey yok bozma morelini git kanında da baktır burda neler okuyoruz aşılamadan sonra hasta olup ama hamile olduğunu öğrenenler var sıkma canını git kan testini yaptır bizede haber ver

Hayırlısı, Allah gönlüne göre versin. İnşallah bir gün bizler de güzel haberi duyacağız ve bebeklerimize kavuşacağız.

Kızlar bende az önce doktorumla konuştum ultrason sonucuna iyi dedi iğnelere devam et pazartesiye kadar dedi bu gün ve yarında eşinle birlikte ol pazartesi gel ultrasonla bakalım çarşambada yaparız heralde aşılamayı dedi :)

canım verdiğin bilgiler çok güzel oldu, çok teşekkür ederiz
inşallah bu forumda bir gün bebeklerimizle ilgili deneyimlerimizden de bahsederiz....

Hayırlısı, Allah gönlüne göre versin. İnşallah bir gün bizler de güzel haberi duyacağız ve bebeklerimize kavuşacağız.

Allah razı olsun bayanlar, sağolun.
Elini havaya kaldırmıssın ve boş.. Bi yandan olumlu düşünmeye devam etsem mi diyorum yok hayır, kabul etmelisin diyorum. Herşeyin hayırlısı çocuk demek;
Para-hırs ve önemlisi sabır! Belki olmaması bir müsibetten kurtarıyodur kimbilir

kızlar dün 28 tane yumurtam toplanmıştı.az önce labratuardan aradılar 18 tanesi olgun yumurtaymış 14 taneside döllenmiş :))) inşallah o 14 dende iyi kalitede olanların sayısı fazla olur.yarın tekrar bilgi verecez dediler.bende hemen dr umu aradım teli açar açmaz sonucun çok iyi çıkmış dedi.pazartesi gel ben seni bi görüyüm ona göre transfere karar verelim dedi.salı günü tarnsfer olabilir eğer ohss olmadıysam eğer olduysam erteleyede bilir.

canım ne güzel anlatmışsın Allah razı olsun :) herkesin belirtileri farklı olabilse de bir çoğumuza ışık tutacağına eminim. eline sağlık :)

kızlar bişey sorucam benim bugün adetimin 3.günü dr bana klomeni bu sabah başlattı ama bazı arkadaşlar 5.günü başlamış dr neden bana 3.gün başlattı acaba bilgisi olan varmı?

canım 3. ve 5. gunu arasında istediği zaman başlatabilir dr un o kadar sorgulama :) aklını bulandırma :)

aramıza hoş geldin canım son adet tarihini yasını boyunu kilonu yazabilir misin? seni de listeye ekleyelim. bu arada 12.gun idrar testi negatifse buna takılma idrarda çıkması için henüz çok erken :)

Kızlar asilamam yapildi. Suan karnim ve belim adet olmusum gibi ağrıyor(

kuzummmmm hadi geçmiş olsun... bugün bol bol yatıosun... hadi hayırlı olsun... göbişin bebişle dolsunnnnn :)

inşallah olmamışsındır canım. oran çok güzel gerçekten. 28de 14 döllenmiş. inşallah 5. güne giden sayısı da çok olur. bu duruma dondur istersen.

hsg çektirmeden aşılama yaptıran varmı aranızda?

ben çekilmeden aşılama yaptırmadım canım bi tıkanıklık ya da bi engel varsa zaman ve maddi kayıp olsun istemedim. iğneler de cabası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…