- Konu Sahibi Happy Meal
-
kızlar tekrardan merhaba ya ben bişey sormak istiyorum benim aşılamayı yaptıralı bugün 8 gün olucak daha önce ne ağrı ne birşey vardı şimdi kasıklarımda ağrı başladı ama çok hafif arada batma gibi gaz değil üşütmede değil bu döllenmenin olup tutunduğuna mı işaret acaba
Canım inşallah o belirtiler hamilelik belirtileridir. İnşallah yüce Allahım bu mübarek günde dualarını kabul eder. Bebeğini kucağına almayı nasip eder. Biliyorum çok zor bir sınav ama ben aklıma hep Diyarbakırda vurulan askerin eşini aklıma getirip şükrediyorum. Yanında eşini vurdular, Bebeğini doğmadan kaybetti. Gencecik hayatında dünyası yıkıldı. Allahım böyle acılar vermesin. Canımız sevdiklerimiz sağolsun da bebekler de olacak evvel Allahın izniyle. Sabır canım inşallah bu imtihanı hayırlısı ile atlatacağız.Adet belirtilerim bariz ama ellerimi acip Rabbime dua ettigimde icim kipir kipir oluyo ve hamileyim diyorum kendime.. bu cok buyuk bir sinav inslh hayirlisi ile geceriz hepimiz..
Amin canim Allah razi olsun..tabiki bunada sukur her halimize..ne acilar ne dertler ne sikntilar var tabiki.. hayati cok cok zor olan insanlar var.. insanoglu istiyoruz iste bizde engel olunamayan bir duygu..Rabbim aratmasin eli ayagi duzgun sagligi sihati yerinde evlatlar nasip etsin bizlere inslh..Canım inşallah o belirtiler hamilelik belirtileridir. İnşallah yüce Allahım bu mübarek günde dualarını kabul eder. Bebeğini kucağına almayı nasip eder. Biliyorum çok zor bir sınav ama ben aklıma hep Diyarbakırda vurulan askerin eşini aklıma getirip şükrediyorum. Yanında eşini vurdular, Bebeğini doğmadan kaybetti. Gencecik hayatında dünyası yıkıldı. Allahım böyle acılar vermesin. Canımız sevdiklerimiz sağolsun da bebekler de olacak evvel Allahın izniyle. Sabır canım inşallah bu imtihanı hayırlısı ile atlatacağız.
kızlar tekrardan merhaba ya ben bişey sormak istiyorum benim aşılamayı yaptıralı bugün 8 gün olucak daha önce ne ağrı ne birşey vardı şimdi kasıklarımda ağrı başladı ama çok hafif arada batma gibi gaz değil üşütmede değil bu döllenmenin olup tutunduğuna mı işaret acaba
Kizlar inslhhhhh Tutar Insallh Allahin izni ile ama iki sonucada hazirlikli olun bnm bu 2. Gecen ay oldum 1. Yi.. belim feci agridi sol kasigimda hep bi igne batmasi adet olcak gibi degildim bana gore farkliydi malesef olmadi..pozitif dusunun ama hazrliklida olun cok uzulmeyesinz.. inslh bebisler tutunmustur..hiçbir bilgim yok canım benim de ilk aşılamam.deneyimli bilen arkadaşlar yardımcı olurlar inşallah.biyerde bel ağrısı kasık ağrısı varsa iyiye işaret diyordu .ben de de bi ara vardı senin gibi şimdi geçti.inşallah bebişlerimiz tutunuyorlardır zaman geçmiyor sanki
ah o duygu bilmezmiyim. Bazen aman ne yapayım tek çocuksuz ben miyim diyorum sonra bir doğum haberi duyuyorum, ne biliyim yolda bebek arabasıyla gezen bir anne görüyorum başlıyor yeniden o tarifsiz istek, o sızı... Kadınız işte yaradılışımızda annelik duygusu sonsuz....Allahım inşallah o duyguyu hepimize tattırır.Amin canim Allah razi olsun..tabiki bunada sukur her halimize..ne acilar ne dertler ne sikntilar var tabiki.. hayati cok cok zor olan insanlar var.. insanoglu istiyoruz iste bizde engel olunamayan bir duygu..Rabbim aratmasin eli ayagi duzgun sagligi sihati yerinde evlatlar nasip etsin bizlere inslh..
ah o duygu bilmezmiyim. Bazen aman ne yapayım tek çocuksuz ben miyim diyorum sonra bir doğum haberi duyuyorum, ne biliyim yolda bebek arabasıyla gezen bir anne görüyorum başlıyor yeniden o tarifsiz istek, o sızı... Kadınız işte yaradılışımızda annelik duygusu sonsuz....Allahım inşallah o duyguyu hepimize tattırır.
Canım bende asilama yaptirdim ilk asilamam bugun 6.gunumdeyim pazartesi oldum.ama istee cok istiyorum bebeğimi kendimi saniyeler içinde denetliyorum yanlis yapıyorum biliyorum ama Elimde degilll.neyse herseyin hayirlisini diliyorum rabbimden.allahim büyüktür bizler için eniyisini düşünmüştürcanım ben de aynı senin durumundayım 1 haftam var daha inşallah olumlu olur.nefesim kesiliyor sıkılıyorum içim içime sığmıyor fenalardayım ...ben aşılama oldum ya sen
Gunaydin kızlar bişey sorcam asilama yapmaya giderken erkek sperm örneği veriyor ya dr size cinsel perhiz oneriyor mu? Çünkü Benim aşılama günüm belli degil, çarşamba yumurta olcumune gidecem. Adetin 11. Günü oluyor. Daha önceki tecrubelerime dayanarak yumurta veya yumurtalar yeterli seviyeye gelmistir. tahmin ediyorum perşembe ya da cuma asilama olur.
En fazla 7 en az 3 gün cinsel pehrizde olmasi gerekiyorGunaydin kızlar bişey sorcam asilama yapmaya giderken erkek sperm örneği veriyor ya dr size cinsel perhiz oneriyor mu? Çünkü Benim aşılama günüm belli degil, çarşamba yumurta olcumune gidecem. Adetin 11. Günü oluyor. Daha önceki tecrubelerime dayanarak yumurta veya yumurtalar yeterli seviyeye gelmistir. tahmin ediyorum perşembe ya da cuma asilama olur.
anlaşmanın niteliğini bilemiyorum ama bizde sgklıyız özel hastanede yaptırdık bursada, sperm örneği hazırlatmak için özel bi laboratuvara gönderdi oraya 150 verdik hastaneye de 350 verdik. toplamda 500 e oldu yani bizimki...kızlar bişey sorucam biz aşılamayı sgk anlaşmalı özel hastanede yapıcaz sgk karşılıyo dimi bunun bi kısmını bide ortalama nekadar ücret ödeniyor biliyomusunuz?
Hayirli olsun canim sana tutunsunlar..inslh Allahin izniyleGünaydın hanimlar tüp bebek merkezinden aradılar 4 adet yumurta döllenmiş sperm sayisi 10 milyon transfer günü için pazartesi arayacaklarmiş
Ozelde isleme 400 muayne ucreti 57 ve ilaclarada 150 gibi oduyorsun canim vukuatli nufs kayt ornegi ikinizin ve aile cuzdan fotkpsi rapor icin indirimli..bizden bunlr istendikızlar bişey sorucam biz aşılamayı sgk anlaşmalı özel hastanede yapıcaz sgk karşılıyo dimi bunun bi kısmını bide ortalama nekadar ücret ödeniyor biliyomusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?