- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- 248
- Konu Sahibi Happy Meal
-
Süpersin çok güzel oldu
Sağol canımvalla bende çok beğendim topik sakinleri de saolsunlar kayıtsız kalmadılar hemen doluyor liste :) asıl sen süpersin süper moderatör :) çak
kaç doz vuruluyorsun amanda?benim puregon 225 doz vuruluyorum 4.günüm bugün yarın kontrolüm var.Yaş: 34
Boy: 158
Kilo:52
Şişli Memorial Tüp Bebek
Bu gün ilk iğnemi oldum Allahın izni ile...
Canim yuzdun yuZdun kuyruguna geldinGecmio gunler... pzt ye sanki yil var.. bir mutluyum bir mutsuz.. bakalim inslhh mucize olurda bebisim benimledir..
Canim yuzdun yuZdun kuyruguna geldinGecmio gunler... pzt ye sanki yil var.. bir mutluyum bir mutsuz.. bakalim inslhh mucize olurda bebisim benimledir..
Sagol canim en kisa zamnda senin icin herkes icin yolunda gitsin hepimiz bebislerimize kavusalim bende kendimi oyalamaya calisiyorum..Canim yuzdun yuZdun kuyruguna geldin
Ne mutlu sana ki bu asamaya kadar geldin bak ben tedaviye baslamak icin daha adet bekliyorum, hic olumsuz dusunme hep guzel seyler dusun ve kendini mesgul edecek seyler bul
tabi bul kendine bi ugrasSagol canim en kisa zamnda senin icin herkes icin yolunda gitsin hepimiz bebislerimize kavusalim bende kendimi oyalamaya calisiyorum..
elbette paylasabilirsinizAllah kolaylık versin canım. benim rahim duvarım kalın diye dün tedavim ertelendi. biri düzelse biri bozuluyo
eline ağzına yüreğine sağlık. izninle bunu facebook grubumuzda paylaşabilir miyim?
Rabbim hepimizin herkesin yardimcisi olsun.. dualarimizi gerii cevirmesin..Kızlar dün doktor beni çağırdı. Bugün kontrole gittim. Her şey yolundaymış. Hatta gelişen yumurtaların var bu ay da yapalım bir aşılama daha dedi. Ama eşim artık izin alamaz. O yüzden Batmanda bir daha deneyeceğiz bakalım hayırlısı. Tesadüf ben lavobadayken annem 2. aşılaması tutmamış bir genç bayanla tanışmış. Annem de benden bahsetmiş. Ben lavobadan çıkınca bana sarıldı öyle ağladı ki ben de dayanamadım başladım ağlamaya. O kadar etkilendim ki birbirini ilkez gören 2 kadın sanki kardeşmiş gibi öylece sarıldık ağlaştık. Birbirimizi teselli ettik. Allahım bu yolda ilerleyen bütün kadınların muratlarını tez zamanda versin.... Böyle bu anı paylaşayım dedim. İnanın yazarken bile gözyaşlarımı tutamadım...
Çok doğru canım maalesef sayımız çok.Bugün o gencecik yaşlı gözlerde kendimi, hayalkırıklığımı, özlemimi gördüm ve dedim ki Allahım tek ben değilim. Bizim imtihanımız bununla kalsın. Ne yapalım bize düşen bu yolda sabretmek ve bol bol dua etmek. Allah'a sığınacağız, tek dayanağımıza...Rabbim hepimizin herkesin yardimcisi olsun.. dualarimizi gerii cevirmesin..
her kontrole gittigimde ( benim dr uma genelde bebek sahibi olamayanlar gidio buranin en iyisi ) konusuyoruz Allahim 5-10 20 yildir bekleyenleri gordum..
sayimizzz coook fazla malesef...
canım ben de aynı senin durumundayım 1 haftam var daha inşallah olumlu olur.nefesim kesiliyor sıkılıyorum içim içime sığmıyor fenalardayım ...ben aşılama oldum ya senOfff kızlar yaaa. Kafayi yiyeceğim zaman geçmiyor kendi dinlemekteb yoruldum sirf evde durup dusunmeyeyim diye geziyorum sagda solda kalıyorum ama yokkk yine kafamda. Bugun 6.gun olacak sadece hafif otururken kalkarken kasiklarda gerilme oluyor ne göğüs ne bulantı hicbisey yokk. Belirti olmasi icin sabirsizlaniyorum resmen.gelirmi 8gun dahaa cokkk allahim hayirlisini verrr inşallah. Tum kadinlarimizaa hayirlisini verrr
Canım sakin ol. Kendini dinleme, daha belirtiler için erken. Dua et, güzel hayaller kur, sevdiğin şeyleri yap. Stres bizim en büyük düşmanımız. Güzel düşün güzel olsun.Offf kızlar yaaa. Kafayi yiyeceğim zaman geçmiyor kendi dinlemekteb yoruldum sirf evde durup dusunmeyeyim diye geziyorum sagda solda kalıyorum ama yokkk yine kafamda. Bugun 6.gun olacak sadece hafif otururken kalkarken kasiklarda gerilme oluyor ne göğüs ne bulantı hicbisey yokk. Belirti olmasi icin sabirsizlaniyorum resmen.gelirmi 8gun dahaa cokkk allahim hayirlisini verrr inşallah. Tum kadinlarimizaa hayirlisini verrr
Offf kızlar yaaa. Kafayi yiyeceğim zaman geçmiyor kendi dinlemekteb yoruldum sirf evde durup dusunmeyeyim diye geziyorum sagda solda kalıyorum ama yokkk yine kafamda. Bugun 6.gun olacak sadece hafif otururken kalkarken kasiklarda gerilme oluyor ne göğüs ne bulantı hicbisey yokk. Belirti olmasi icin sabirsizlaniyorum resmen.gelirmi 8gun dahaa cokkk allahim hayirlisini verrr inşallah. Tum kadinlarimizaa hayirlisini verrr
Adet belirtilerim bariz ama ellerimi acip Rabbime dua ettigimde icim kipir kipir oluyo ve hamileyim diyorum kendime.. bu cok buyuk bir sinav inslh hayirlisi ile geceriz hepimiz..Çok doğru canım maalesef sayımız çok.Bugün o gencecik yaşlı gözlerde kendimi, hayalkırıklığımı, özlemimi gördüm ve dedim ki Allahım tek ben değilim. Bizim imtihanımız bununla kalsın. Ne yapalım bize düşen bu yolda sabretmek ve bol bol dua etmek. Allah'a sığınacağız, tek dayanağımıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?