Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168

kızlar listemizde çok az sayıda eksik bilgi kaldı :)
en kısa zamanda tamamlamak dileğiyle

Gecmio gunler... pzt ye sanki yil var.. bir mutluyum bir mutsuz.. bakalim inslhh mucize olurda bebisim benimledir..
Canim yuzdun yuZdun kuyruguna geldin
Ne mutlu sana ki bu asamaya kadar geldin bak ben tedaviye baslamak icin daha adet bekliyorum, hic olumsuz dusunme hep guzel seyler dusun ve kendini mesgul edecek seyler bul

Gecmio gunler... pzt ye sanki yil var.. bir mutluyum bir mutsuz.. bakalim inslhh mucize olurda bebisim benimledir..
Ne mutlu sana ki bu asamaya kadar geldin bak ben tedaviye baslamak icin daha adet bekliyorum, hic olumsuz dusunme hep guzel seyler dusun ve kendini mesgul edecek seyler bul

Sagol canim en kisa zamnda senin icin herkes icin yolunda gitsin hepimiz bebislerimize kavusalim bende kendimi oyalamaya calisiyorum..

kızlar tekrardan merhaba ya ben bişey sormak istiyorum benim aşılamayı yaptıralı bugün 8 gün olucak daha önce ne ağrı ne birşey vardı şimdi kasıklarımda ağrı başladı ama çok hafif arada batma gibi gaz değil üşütmede değil bu döllenmenin olup tutunduğuna mı işaret acaba

Kızlar dün doktor beni çağırdı. Bugün kontrole gittim. Her şey yolundaymış. Hatta gelişen yumurtaların var bu ay da yapalım bir aşılama daha dedi. Ama eşim artık izin alamaz. O yüzden Batmanda bir daha deneyeceğiz bakalım hayırlısı. Tesadüf ben lavobadayken annem 2. aşılaması tutmamış bir genç bayanla tanışmış. Annem de benden bahsetmiş. Ben lavobadan çıkınca bana sarıldı öyle ağladı ki ben de dayanamadım başladım ağlamaya. O kadar etkilendim ki birbirini ilkez gören 2 kadın sanki kardeşmiş gibi öylece sarıldık ağlaştık. Birbirimizi teselli ettik. Allahım bu yolda ilerleyen bütün kadınların muratlarını tez zamanda versin.... Böyle bu anı paylaşayım dedim. İnanın yazarken bile gözyaşlarımı tutamadım...

Rabbim hepimizin herkesin yardimcisi olsun.. dualarimizi gerii cevirmesin..
her kontrole gittigimde ( benim dr uma genelde bebek sahibi olamayanlar gidio buranin en iyisi ) konusuyoruz Allahim 5-10 20 yildir bekleyenleri gordum..
sayimizzz coook fazla malesef...

Offf kızlar yaaa. Kafayi yiyeceğim zaman geçmiyor kendi dinlemekteb yoruldum sirf evde durup dusunmeyeyim diye geziyorum sagda solda kalıyorum ama yokkk yine kafamda. Bugun 6.gun olacak sadece hafif otururken kalkarken kasiklarda gerilme oluyor ne göğüs ne bulantı hicbisey yokk. Belirti olmasi icin sabirsizlaniyorum resmen.gelirmi 8gun dahaa cokkk allahim hayirlisini verrr inşallah. Tum kadinlarimizaa hayirlisini verrr

Çok doğru canım maalesef sayımız çok.Bugün o gencecik yaşlı gözlerde kendimi, hayalkırıklığımı, özlemimi gördüm ve dedim ki Allahım tek ben değilim. Bizim imtihanımız bununla kalsın. Ne yapalım bize düşen bu yolda sabretmek ve bol bol dua etmek. Allah'a sığınacağız, tek dayanağımıza...

canım ben de aynı senin durumundayım 1 haftam var daha inşallah olumlu olur.nefesim kesiliyor sıkılıyorum içim içime sığmıyor fenalardayım ...ben aşılama oldum ya sen

Canım sakin ol. Kendini dinleme, daha belirtiler için erken. Dua et, güzel hayaller kur, sevdiğin şeyleri yap. Stres bizim en büyük düşmanımız. Güzel düşün güzel olsun.

Canim güzel sonuclarin olsun insallah. Bende Sali günü yaptirdim Asilamayi ve zaman yavasladi sanki. Fazla düsünmüyorum ama arada yoklaniyorum iste. Bir hobi bir mesgal sart bu dönemi atlatmak icin. Allah yardimcimiz olsun.

Adet belirtilerim bariz ama ellerimi acip Rabbime dua ettigimde icim kipir kipir oluyo ve hamileyim diyorum kendime.. bu cok buyuk bir sinav inslh hayirlisi ile geceriz hepimiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…