Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168

ohh yani yatmak istemesende mecbur dinlenerek geçiriyorsun o günü :) bana dr um bu genel anestezi ile yapılmıyor dedi sedasyon ama derin sedasyon da değil hafif sedasyon yani uykuya dalmış uykudan uyanıyor gibi dedi. o saçmalama genel anestezide oluyor dedi :)

hayırlı olsun mutlu sona ulaşman dileğiyle

Ayilmadan cikarttilar Bende hemşirelere teşekkür etmişim bide eşimi çağırıp öpmüsüm olsun o kadar napalım yar saat kadar sürdü 6 yumurta toplandı 5 tanesi kaliteli transfer için bizi arayacak lar embriyo gelişimine göre

hehe aynen öyle bolca dinleniyorsun, doğrudur bana ayrıntı vermediler genel anestezi dediler yalnızca. Dediğin gibi başka birşeydir belki de. Çünkü dediğin gibi hepsi zaten toplam yarım saat kadar sürüyor ki biliyorsun benim baya da yumurta toplandı. Yani sayıyla alakalı mı bilmiyorum ama en fazla yarım saat yani :)

anladım canım çok çok çok yumurta üretsinler istiyorum ben bide dondurmalarını isteyeceğim çunku bakalım nasip. hele bi adet olalım da daha ona en az 15 gun var :)

öncelikle konuşurken kullandığın kelimelere ve ifadelere dikkat et bu 1. burası mahalle arası değil bu 2. ben sağlık çalışanıyım ve bilgim seni ikiye katlar bu da 3.ben kırıcı bir ifade kullanmadım,hakarette etmedim.buradaki herkesle tanışmamış olmamıza rağmen ortak payda da birleşmiş olmanın samimiyetle muhabbet ediyoruz.bu muhabbetlerde yeri geliyor derlenip ağlaşıyor,yeri gelip şakalaşıp gülüyor yeri gelip birbirimizi eleştirip uyarıyoruz.kimsede sizin gibi çirkinleşmiyor.tarzınız yeterince belli ediyor kendini kurduğunuz cümlelerden,seviye yerlerde belli.benim ifade etmeye çalıştığım şey sizin nezdinizde genelleme yoluyla diğer bütün insanlaraydı.sizin bildiğiniz insülün direnci,hormon bozukluğu vs nin kitabını okudum ben.ve buna rağmen acımasızca eleştirilip akıl veriliyor kilomla ilgili.serzenişim bunaydı.ama görüyorumki muhattabı değilsiniz bu işlerin.burada bulunmamla ilgili akıl verecek kişi siz değilsiniz.haddinizi bilin.

Polemiğe girmek yasak ve uyarı alma sebebidir, karşılıklı tartışacaksanız bunu topikte değil özelden yapsaydınız, topik müdavimi diğer üyeleri tedirgin etmeye hakkınız yok.

Kusura bakmayın hanımlar, pat diye daldım ama polemik uzayınca müdahale etmek zorunda kaldık.
Hepinize iyi paylaşımlar dileriz

1.aşılama
yas 38
Boy 1.59
54 kg
5.12.2014 transfer yapildi
sonuc bekliyor

Canım hayırlı olsun inşallah... En kaliteli yumurtalar ve embriyolar olarak sana dönsünler, hamileyim çığlıkları atarsın inşallahhhhh...

1.aşılama
yas 38
Boy 1.59
54 kg
5.12.2014 transfer yapildi
sonuc bekliyor

bu arada canım aşılama demişsin bi de transfer demişsin transfer dediğin aşılama yapıldı yani değil mi? yoksa tüp mü diyecektin?nekledim seni listeye. son adet tarihini verebilir misin?

canım yazıcaktım sana ama yoksun nasılsa diye yazmadım sence nasıl görünüyor? bir sürü boşluk doldurdum bir kaç ekleme isimler yazdım filan çok iyi gidiyor. tekrar çok tşk ederim :)

eboş östrojen değerin kaç senin?

canım yazamadım yoğunluktan, en son eylül ayında hormon tahlıllerım yapılmıştı, onda da sıkıntılı bır durum yoktu.tahlıl sonuçlarım evde olduğundan yazamıyorum..bu ostrojenı sımdı rahım duvarı bu ay ınce gordugu ıcın verdı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…