• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Tabiki deeeeeeeeee olursun canım neden olmayasın :)
Aşılama işleminde normal gebelikten sadece %5 olasılık artıyor, o nedenledir ki aşılama sonrası hamile kalma sayısı da daha düşük... Biliyorsun ben geçen ay denedim ve negatif sonuç aldım... Aralık adetimle de tüp bebeğe geçeceğim inşallah...
Allah hakkımızda hayırlısını versin...
canım ınsallah bu son olur kızına kardes gelir artık

merhaba kızlar kasım ayı topiğini her gün takip ettim,ama bana aşılama yaptırmak nasip olmadı,çünkü bi türlü regli olamadım.sonuç olarak tarlusal kullandım ve bugün yarin bekliyorum . regli olunca yazarım.inşallah aralık ayı herkez için hayırlı olur,negatif yazısını sayfada görmemek ümidi ile. kib kızlar

Hanimlar yeni topik hayırlı olsun bende tüp bebek tedavisine başladım bu iğne de 4.günüm hepimiz minik minik yumoşlari olur inşallah

pazartesi gününe kadar test yapmamak için dayanmaya çalışacam tabi o zamana kadar adet olmazsam:)

Ben senden 5 gün önce yaptırdım iğneyi ve hala adet olmadım. Gerçi kişiden kişiye değişiyor bu süre. Sen yinede test için acele etme. Negatif çıkınca insan çok üzülüyor gerçekten :(

ewet cnm maalesef yumurtalıgın ne yapacagı bellı olmuyo 4 yumurta yaptıgı fda oluyo bu ay gıbı yapmadıgı da oluyo

Benim de bir kere 15 cm de kalmıştı. Çok üzülmüştüm. Polikistik over gerçekten çok dengesiz. Bir ayın bir ayını tutmuyor. Senin yaş kaç canım ve kilo problemin var mı?

Var can
Benim de bir kere 15 cm de kalmıştı. Çok üzülmüştüm. Polikistik over gerçekten çok dengesiz. Bir ayın bir ayını tutmuyor. Senin yaş kaç canım ve kilo problemin var mı?
caniM gobegim var maalesef yasim 29 fsh iyi ama ideal lh hormonum problemli

Var can

caniM gobegim var maalesef yasim 29 fsh iyi ama ideal lh hormonum problemli

Eski mesajlarına baktım biraz. Sanırım rahim ağzı yetmezliği problemin de var. Bununla ilgili rahim ağzına dikiş atılıyor sanırım. Bilgin vardır umarım. bir de kelepçe yöntemi var. O da işe yarıyor.

Eski mesajlarına baktım biraz. Sanırım rahim ağzı yetmezliği problemin de var. Bununla ilgili rahim ağzına dikiş atılıyor sanırım. Bilgin vardır umarım. bir de kelepçe yöntemi var. O da işe yarıyor.
Ewet cnm maalesef o da var iki gebeligim gitti o problem yuzunden

mrb arkadaşlar yeni topik hayırlı olsun inş aralık ayı uğurlu gelir hepimize bende aşılama yaptırıcam aralıkta hayırlısıyla

hoşgeldin canım aramıza, adet olunca söyler misin seni de listemize ekleyelim :)

mrb arkadaşlar benide listeye eklerseniz sevinirim allahın izniyle aralık ayında 2.aşılama olacağım

tabi canım memnuniyetle, adet olduysan son adet tarihini yazar mısın hemen ekleyeyim :)

Merhaba kızlar. Bugün çatlatma iğnesinin 13. günü pek ümidim yok aslında. Ben de aralıkta aşılama yaptırmak istiyorum ama kasım listesinde o kadar çok negatif varkki cesaretim kırıldı sanki. Hep duyarız ya aşılama yapacaktım o ay hamile kaldım, tüp bebeğe geçecektim o ay oldu. acaba diyorum ben de o şanslılardan olabilir miyim:):)hiç sanmıyorum ama kısmet.Hiç sorunu olmayıp aşılama yaptıran var mı?

elbetteki olabilirsin canım moral bozmak yok lütfen ümit kırmak yok tam gaz inanç var Allah'ın izniyle gelicek o bebişler :)

Bende aralıkta ilk aşılamamı yaptırcam bugün ilaçlarımı aldım dolapda bekliyor doktorum adetin 1. veya 2. günü gel ilaçları nasıl kullancagını tarif ediyim dedi sat 05.11.2014, batta sanırım 04.12.2014 gibi olur bu ay histeroskopi olmuştum ve ovulasyon testi ile tam çatladıgı günü degerlendirdik inşallah benim ilaćlarda dolapda kalır gerek kalmaz diyorum, hepimize ugurlu gelir inşallah aralık ayı 2015 e hamiş gireriz :)

tatlım adet olur olmaz yaz bize e mi? hemen ekleyeyim seni de listeye :)

merhaba kızlar kasım ayı topiğini her gün takip ettim,ama bana aşılama yaptırmak nasip olmadı,çünkü bi türlü regli olamadım.sonuç olarak tarlusal kullandım ve bugün yarin bekliyorum . regli olunca yazarım.inşallah aralık ayı herkez için hayırlı olur,negatif yazısını sayfada görmemek ümidi ile. kib kızlar

yaz canım regl olunca ekleyelim listemize :) anlaşılan bu ay da geçen ay gibi kalabalık olacak bekleyişlerimiz :)

Gunaydin kizlar nasilsiniz

tünaydın tatlım sen nasılsın asıl?

offf bende yaşamıştım onu 13mm de kalmıştı açık olan taraftaki de tıkalı taraftaki buyuyp çatlamıştı. bir işe de yaramamıştı tabi :s

hoşgeldin canım aramıza, adet olunca söyler misin seni de listemize ekleyelim :)

tabi canım memnuniyetle, adet olduysan son adet tarihini yazar mısın hemen ekleyeyim :)

elbetteki olabilirsin canım moral bozmak yok lütfen ümit kırmak yok tam gaz inanç var Allah'ın izniyle gelicek o bebişler :)

yaz canım regl olunca ekleyelim listemize :) anlaşılan bu ay da geçen ay gibi kalabalık olacak bekleyişlerimiz :)

offf bende yaşamıştım onu 13mm de kalmıştı açık olan taraftaki de tıkalı taraftaki buyuyp çatlamıştı. bir işe de yaramamıştı tabi :s
Ben de moralim siffir siffir siffir :) adet olmayi bekliorum iste hergun naaapiim

Iste ne yapalim elimizden de bisey gelmio gebe kalabiliyorum 4 kez oldu yine olacak ama offf ben ne zaman adet olcammmm

canım sabret lütfen, tevekkül et, Allah'ın gücüne gitmesin. sabır en büyük sınavımız bizim. Rabb'im yüreğini serinletsin inşallah.

Tamam canım yazarım inşallah adet olmam :D

Evvel Allah, Bismillah...

Arkadaşlar kasım ayını iyisiyle kötüsüyle geride bıraktık, her şey bize tecrübe oldu. oradaki topiğimizdeki listemizde herkes sonuçlanana dek listemiz güncellenmeye devam edecektir.
yılın son ayı 2014'un son aşılamaları, son tüp bebek tedavileri için buradayız. Aramıza katılmak isteyenler lütfen bilgilerinizi özelden paylaşın sizleri de tabloya heyecanla ekleyelim :) özelden dememin sebebi forumu takip ederken kaçırmak istemem kimsenin gönlü kırılmasın unutmayalım yazmayı. listemiz önce son adet tarihi sıralamasına göre sonra aşılama ve transfer uygulamaları yapıldıkça onların sırasına göre eklenip güncellenecektir.
Bu arada anketimize de katılmanız hepimize ışık tutacaktır. Güzel anne adayları hadi bakalım,

Bismillahirrahmanirrahim...

.....ÜYE.................SAT..............UYGULAMA.........................SONUÇ......

gdd...........................10.11.2014.................1. aşılama(26.11.2014).....sonuç bekliyor :KK33:
iqqraa_....................07.11.2014................3. tüp........(27.11.2014).....sonuç bekliyor :KK33:
kdry_gokce .............14.11.2014................1. aşılama(28.11.2014).....sonuç bekliyor :KK33:
hellokitty27 ............22.11.2014.................1.tüp..................................transfer bekliyor :D
derino......................16.11.2014..................1. aşılama........................aşılama bekliyor:D
eysha ......................24.11.2014.................3. aşılama.........................aşılama bekliyor:D
marpesa .................21.11.2014..................1.tüp.................................transfer bekliyor:D
semyu .....................23.11.2014.................1. aşılama.........................aşılama bekliyor:D
sznkrsd....................26.11.2014.................1. tüp.................................transfer bekliyor:D
miyankizu .................................................1. tüp.................................transfer bekliyor:D
amanda29.................................................1. tüp.................................transfer bekliyor:D
hkom.........................................................1. tüp.................................transfer bekliyor:D

hani bennnnnn niye koymadınız beniiii :mad::mad::mad:

tüp bebek yapacaklarmış bana. bu hafta adet olucam. bat 3 aralık

Back