Neden 7 gün oruç ne faydası oluyor muş anlayamdığım için soruyorum canım? Normalde hep şunu ye bunu ye denir de bu değişik geldi yanlış anlaşılmasın. Nerede yazıyor?
kızlar bugün kan testimi yaptım. sağolsun eşim de yetşti yoksa yarın öğrenecektim. gerçi bişey değişmedi sonuç 30.46 merkezi aradık çok olumlu konuşmadılar sanki. proluton iğne yaptık. benim de kafam karıştı.2 gün sonra tekrarlıcaz testi bakalım hayırlısı. benim durumumda olup da değerleri yükselen arkdaşlar var mı acaba morale ihtiyacım var sanırım(
öncelikle hayırlısı olsun canım,yumoşlar toplanırken eşinde o sırada sperm veriyor ve toplanma işlemi sonrası sağlıklı yumurtalarla spermler birleştirilip döllenme işlemi başlıyor.size günlük telefon açıp bilgi veriyorlar,diyelimki 15 yumurtan toplandı,ertesi günü bunun 2 si fire verebiliyor yani ölüyor,diğerleri bölünmeye devam ediyor(yani bebek oluşuyor)işte böyle böyle en iyisini buluyorlar ve artarsa donduruyorlar,hergün size telefon açıp bilgi verirler.
ananası şimdiden aldım koydum,yalnız başka biryerde sağınıza yatın diye okumuştum,benmi yanlış anladım,sağımıza yatmıyacakmıyız?
şimdi biz 12. günde test yapıyoruz ya peki gebelik varsa eğer kaç haftalık olmuş oluyor arkadaşlar?
şimdi biz 12. günde test yapıyoruz ya peki gebelik varsa eğer kaç haftalık olmuş oluyor arkadaşlar?
canim benim 5. gun embriyosun bugun transferimin 14. Gunu 4hafta5 gunluk bebislerim
aslında ben de çok ümitliydim çünkü benim de 6.gün transferiydi. bugün trasferin 12. günü o yüzden değerim çok düşük diye düşünüyorum. bu arada değerim 30.46. bu durumda benim de en az 4 hafta olması lazım değil mi?
canim yarin esim nobetci 24saat simdi negatif sonucu alirsam nobeti bitiremem dedi.illa persembe olsun diyince ustelemedim. sanki ben simdi test istiyorum, negatif olursa kotu haber benim yuzumden erken ogrenilmis olucak diye dusundum o yuzden zamanini beklicem mecbur.inslhhh pozitiftirde kuruntu yapmisizdir.sodayla napiyolarmis anlamadim?
aslında ben de çok ümitliydim çünkü benim de 6.gün transferiydi. bugün trasferin 12. günü o yüzden değerim çok düşük diye düşünüyorum. bu arada değerim 30.46. bu durumda benim de en az 4 hafta olması lazım değil mi?
Transfer gunune kadar progestan kullanmami istedi doktor. Tutunmaya yarimci sanirim. Gunde 3 kez oldgu icin is saatime geliyor 2tanesi. Bunu transferden Sonrada kullaniyor muyuz?? Yatmak sikinti olacak. calisan arkadaslar rapor mu aldi??
Slm kizlar iki saat once kan verdim esim sonuc almaya gitti ama ben kendi bunyemi o kadar iyi taniyorum ki adetim geliyor o nedenle kendimi negatife hazirladim yine de sonucu yazarim size...bu arada 5. Gun iki embriyo transfer edilmisti bugun transfer gunu haric 9.gun...
Benim bugun kontrolum vardi hcg 86 cikti normalden dusuk 140 olmasi lazimdi. .. bir de kahverengi kanama pembe oldu... cok uzuldum bugun....
Slm kizlar iki saat once kan verdim esim sonuc almaya gitti ama ben kendi bunyemi o kadar iyi taniyorum ki adetim geliyor o nedenle kendimi negatife hazirladim yine de sonucu yazarim size...bu arada 5. Gun iki embriyo transfer edilmisti bugun transfer gunu haric 9.gun...
Kizlarrr 45 inanamiyoruuuum....nolur belirti aramayin ben gunlerdir hic belirtim yok diye uzuluyorum demek ki hic belirti olmadan da oluyormus.simdi Allah'ima sizler icin yalvariyorum...
bak kalbim temiz,yukarıda yazdım 40-50 lerde olsun diye,tam ortası çıkmış 45,şükür.
hayırlısı olsun canım,Allah tamamına erdirsin,tebrikler.
Allahım inşaallah iyi haberlerle gelir eşin,şöyle 40-50 lerde falan,heyecanla bekliycem.ama 9.gün test için erken değilmi.bekliyorum güzel haberlerini.:26:
dur hemen moralini bozma,bugün kaçıncı günündü ve bundan önceki hcg kaç çıkmıştı?
Kizlarrr 45 inanamiyoruuuum....nolur belirti aramayin ben gunlerdir hic belirtim yok diye uzuluyorum demek ki hic belirti olmadan da oluyormus.simdi Allah'ima sizler icin yalvariyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?