Neden 7 gün oruç ne faydası oluyor muş anlayamdığım için soruyorum canım? Normalde hep şunu ye bunu ye denir de bu değişik geldi yanlış anlaşılmasın. Nerede yazıyor?
kızlar bugün kan testimi yaptım. sağolsun eşim de yetşti yoksa yarın öğrenecektim. gerçi bişey değişmedi sonuç 30.46 merkezi aradık çok olumlu konuşmadılar sanki. proluton iğne yaptık. benim de kafam karıştı.2 gün sonra tekrarlıcaz testi bakalım hayırlısı. benim durumumda olup da değerleri yükselen arkdaşlar var mı acaba morale ihtiyacım var sanırım(
ayni sorunlari 2gundur bende yasiyorum sabah hazirlandim eerken saatte nolur gidelim diyorm adam kalkmadi yataktan illa 2gun sonra diye tutturdu sinir oldum test bile yaptirmiyo gicik neyse ciksin artik varsada yoksada beklemek cok zorrr allahim nolur ikinci cizgiyi goster bizzlere ..
Arkadaşlar biraz önce test sonucumu öğrendim BETA-HCG 0,11 çıktı yani negatif çok üzgünüm arkadaşlar....(((( Normalde test günüm yarındı ama olmadı. İlk denememdi doktor 2 tane 1. kalite embriyo transfer ettik şansın çok yüksek demişti ama Allah'ım bize yine nasip etmedi... Hiç bir şey canım istemiyor......
çok sevindim arkadaşım nıye olumsuz konuştular anlamadım inşlhh yukselır degerin buna inan duaları okumaya başlaaa:)))
kızlar bugün kan testimi yaptım. sağolsun eşim de yetşti yoksa yarın öğrenecektim. gerçi bişey değişmedi sonuç 30.46 merkezi aradık çok olumlu konuşmadılar sanki. proluton iğne yaptık. benim de kafam karıştı.2 gün sonra tekrarlıcaz testi bakalım hayırlısı. benim durumumda olup da değerleri yükselen arkdaşlar var mı acaba morale ihtiyacım var sanırım(
şimdi biz 12. günde test yapıyoruz ya peki gebelik varsa eğer kaç haftalık olmuş oluyor arkadaşlar?
şimdi biz 12. günde test yapıyoruz ya peki gebelik varsa eğer kaç haftalık olmuş oluyor arkadaşlar?
canım senin testin bugun degıl mıydı, ben bugun sanıyodum merakla bekliyodum. Bu arada eşimle doktorumu değiştirmemeye karar verdik, bu ay laparoskopi olucam, sonrada tüp. Medicana da olucak. Hayırlısı bakalım.
Hayırlısı olsun canım üzülme, bir dahaki sefere olur inşallah. Her şeyin hayırlısı.
hiç ümidini kesme canım değerin olumsuz falan değil,pozitif ol,burada bunun için bir konu açmıştım hatta,bir arkadaş yazmış,ilk değeri sanırım 26 falan çıkmış,dün geçmiş konularıma bakarken onun bana yazdığı yorumun altında hamilelik takviminde 40.hafta yazıyordu ve hatta bebeğin doğacağı tarih bugündüöyle yani,rabbim vermek isterse hertürlü verir ama sana ciddi olarak tek tavsiyem lütfen işe gidiyorsan izin rapor al ve dinlen,senin bebiş sana o zaman daha iyi tutunacak inan bana,bol bol yat uyu.
sanırım 5 oluyor tıbbi olarak ama gerçekte 2 haftalık oluyor sanırsam galiba heralde
bu arada ben tebrik etmedim değilmi canım seni,tebrikler hamilesin işte ne güzel,ama lütfen şuan her ne yapıyorsan bırak git uzan.internete gireceksende laptopu sehpanın üstüne koy,yattığın yerden yaz.
canim testim persemb(27)aslinda ama ben 2gunden bisi olmaz diye yaptirim demistim esim engel oldu inat etti yaptirtmadi.hakkimizda hayirlisi canim doktoruna guven inskh mutlu sonla biter:)
hayirlisi olsun rabbim kucagina almak nasip etsin:))
sorularıma zaman ayırdığın çok sağol canım.kafayı yemek üzereyim işin içinden çıkamıyorum.haftalık değerlere bakınca çok düşük görünüyo bilemedim.az önce doktorumu aradım o da sıkıntıya gerek yok evet istediğimiz değer değil ama bu yükselmiceği anlamına gelmez 2.testi görelim dedi bakalım arkadaşım. bir de canım o açtığın konuya beni yönlendirebilirmisin? başlığı neydi?
saol canım yarın bi daha yaptırıcam tahlil inşallah yükselir
kızlar herkese iyi akşamlar ben çıkıyorum...bu gece son iğnelerimi kullanacağım yani çatlatma iğnesi vurcam...hayrlısı bakalım
darling eşinin yanısıra senide sabrın için tebrik ederim canım.ben olsam eczaneden gizli saklıda olsa idrar testi alır yapardım heralde,hiç olmadı baktım yakalanıcam sodamı ne o testten yapardım(burada bir topikte duymuştum)
hayırlı olsun arkadasım çok sevındım senın adına bende transferımın 2.günündeyim hareket ettikçe tedırgın oluyorum ama senin rahatlığın benıde rahatlattı çok sağol..
kızlar merhaba benimde transferim oldu bugün 5. günüm perşembe transferim oldu
5. gün embriyosu orta kalitede 2 tane drum şansımın %50 60 olduğunu söyledi
pazar günü test günüm ilk denememiz eşimde sperm azlığı var
yaşım 25 dr rahmin falan çok iyi dedi ama embriyomun orta kalite olmasına üzüldüydüm
4 gün evde yattım dün işe başladım muhasebeciyim daha pozitifim çok heycanlıyım
bende kasıklarımda batma kasıklarda göbekte seyirme beyaz akıntı jelden diyorum
göğüslerim acıyorr ama belirti olarak görmüyorum ilaçtandır diyorum
inşallah tutunmuştur bebeklerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?