Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

Neden 7 gün oruç ne faydası oluyor muş anlayamdığım için soruyorum canım? Normalde hep şunu ye bunu ye denir de bu değişik geldi yanlış anlaşılmasın. Nerede yazıyor?

tatlim orucu bebek isteyenlerin tedaviden once tutmasi gerekir bence .bir bardak suya allahin isimlerinden bi kac tanesini 21kere okuyup suya ufleyip suyla orucunu acicakmissin.ben bunu ogrendigimde tedaviye baslamistim orucu tutamadim yeterli beslenem diye allhtan umut kesilmez yapmakta fayda var..isimlerii unuttum yaziyim birazdan.

YA HALİK ,YA BARİ ,YA MUSAVVİR 3 unude beraber oku diyodu bi kitapta
EL BARİ UL MUSAVVİRU 21 kere okuncak ama fazlası zarar getirmez ,illa oruç tutmayada gerek yok benceboş zamanlarda okunabilir.ha kaç kere okudun diye sorarsanız transfere giderken okudum :26: sanki hiç boş zamanım olmadı bidaha Allahım sen affet yarabbim.

çok sevindim arkadaşım nıye olumsuz konuştular anlamadım inşlhh yukselır degerin buna inan duaları okumaya başlaaa:)))

canım senin testin bugun degıl mıydı, ben bugun sanıyodum merakla bekliyodum. Bu arada eşimle doktorumu değiştirmemeye karar verdik, bu ay laparoskopi olucam, sonrada tüp. Medicana da olucak. Hayırlısı bakalım.

Hayırlısı olsun canım üzülme, bir dahaki sefere olur inşallah. Her şeyin hayırlısı.

şimdi biz 12. günde test yapıyoruz ya peki gebelik varsa eğer kaç haftalık olmuş oluyor arkadaşlar?

Transfer gunune kadar progestan kullanmami istedi doktor. Tutunmaya yarimci sanirim. Gunde 3 kez oldgu icin is saatime geliyor 2tanesi. Bunu transferden Sonrada kullaniyor muyuz?? Yatmak sikinti olacak. calisan arkadaslar rapor mu aldi??

hiç ümidini kesme canım değerin olumsuz falan değil,pozitif ol,burada bunun için bir konu açmıştım hatta,bir arkadaş yazmış,ilk değeri sanırım 26 falan çıkmış,dün geçmiş konularıma bakarken onun bana yazdığı yorumun altında hamilelik takviminde 40.hafta yazıyordu ve hatta bebeğin doğacağı tarih bugündüöyle yani,rabbim vermek isterse hertürlü verir ama sana ciddi olarak tek tavsiyem lütfen işe gidiyorsan izin rapor al ve dinlen,senin bebiş sana o zaman daha iyi tutunacak inan bana,bol bol yat uyu.

şimdi biz 12. günde test yapıyoruz ya peki gebelik varsa eğer kaç haftalık olmuş oluyor arkadaşlar?

sanırım 5 oluyor tıbbi olarak ama gerçekte 2 haftalık oluyor sanırsam galiba heralde

bu arada ben tebrik etmedim değilmi canım seni,tebrikler hamilesin işte ne güzel,ama lütfen şuan her ne yapıyorsan bırak git uzan.internete gireceksende laptopu sehpanın üstüne koy,yattığın yerden yaz.

Canım güzel dileklerin için teşekkürler inşllah seninki olumlu olur. Adetinin ilk gününü baz alarak sayacaksın kaç haftaık oldugunu canm...

canim testim persemb(27)aslinda ama ben 2gunden bisi olmaz diye yaptirim demistim esim engel oldu inat etti yaptirtmadi.hakkimizda hayirlisi canim doktoruna guven inskh mutlu sonla biter:)

sorularıma zaman ayırdığın çok sağol canım.kafayı yemek üzereyim işin içinden çıkamıyorum.haftalık değerlere bakınca çok düşük görünüyo bilemedim.az önce doktorumu aradım o da sıkıntıya gerek yok evet istediğimiz değer değil ama bu yükselmiceği anlamına gelmez 2.testi görelim dedi bakalım arkadaşım. bir de canım o açtığın konuya beni yönlendirebilirmisin? başlığı neydi?

canim testim persemb(27)aslinda ama ben 2gunden bisi olmaz diye yaptirim demistim esim engel oldu inat etti yaptirtmadi.hakkimizda hayirlisi canim doktoruna guven inskh mutlu sonla biter:)

darling eşinin yanısıra senide sabrın için tebrik ederim canım.ben olsam eczaneden gizli saklıda olsa idrar testi alır yapardım heralde,hiç olmadı baktım yakalanıcam sodamı ne o testten yapardım(burada bir topikte duymuştum)

kızlar herkese iyi akşamlar ben çıkıyorum...bu gece son iğnelerimi kullanacağım yani çatlatma iğnesi vurcam...hayrlısı bakalım

canım bulamadım şimdi,baktım sayfa sayfa o arkadaşı bulamadım,kimbilir hangi konumdaydı,hatta onu araştırırken başka birisi daha yazmış,onunda değeri 33 çıkmış,şuanda sanırım oda doğurmuş yada 35.haftasında,sen benim gibi çok araştırma boşver ama tecrübeyle sabit,yatmak dinlenmek uyumak çok işe yarıyor.benimde ilk denememde değerim 38 çıkmıştı,ikinci testte 74 dü sanırım tam hatırlamıyorum(ama ben hiç yatmadım bu arada)sonra 2 gün yattım uyudum dinlendim 16.gün 216 gibi birşey olmuştu,yani dinlenmek gerçekten faydalı.ben bebişimi tutamadım bıraktı beni ama sanırım embriyo sağlıklı değildi,birde ben komşuya sinirlenip elime değnek alıp tavana vurmuştum,sonra hiç dinlenmedim hep çalıştım salak gibi,neyse herkesin öyle olacak diye birşey yok,değeri 26 olan bugün doğurmuş öyle düşün,bunun örnekleri çok.umudunu yitirme.

kızlar herkese iyi akşamlar ben çıkıyorum...bu gece son iğnelerimi kullanacağım yani çatlatma iğnesi vurcam...hayrlısı bakalım

hayırlısı canım,o iğne vuran ellerin bebişlerini sana getirsin inşaallah.bende progeston iğnemi vurdurmaya gidicem şimdi,jel kullanamıyorum çünkü.

Son düzenleme:

canim yarin esim nobetci 24saat simdi negatif sonucu alirsam nobeti bitiremem dedi.illa persembe olsun diyince ustelemedim. sanki ben simdi test istiyorum, negatif olursa kotu haber benim yuzumden erken ogrenilmis olucak diye dusundum o yuzden zamanini beklicem mecbur.inslhhh pozitiftirde kuruntu yapmisizdir.sodayla napiyolarmis anlamadim?

hayırlı olsun arkadasım çok sevındım senın adına bende transferımın 2.günündeyim hareket ettikçe tedırgın oluyorum ama senin rahatlığın benıde rahatlattı çok sağol..

Insallah sesinledir bebeklerin canım mutlu haberler paylasirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…