Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

istanbulda değilim.tedavim beylikdüzü medicana da başladı.tekirdağdayım .yakın olsun istedik.

merhaba arkadaşım..bizimde sperm sayı azlığı hareket hiç yok.. bundan 1,5 ay önce 400 000 olan sperm sayımız keçiboynuzu kürü ile 2 milyon çıktı ve hala da devam ediyoruz..sakın umudunu kaybetme tedavine devam et..tüp şansın tabiki hala var.. çok çok sperm bulunamazsa testislerden alırlar yine yaparsın sakın moralini bozma... Rabbim isterse herşeyin çaresi var. ki ben yüce rabbimin bizlerin kucağını boş bırakacağını hiç sanmıyorum..

sevgiyle kal..

ewt arkadaşlar alternatif tıp icin neler düşünüyorsunuz ben bal polen propolis gibi özel bir karışım bekliyorum hala hazırda gelemedi şimdi herkesin eli altında bulunan bir karışım herkes başlasın taaa yumoşlar toplanana kadar devam edelim 12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş cörek otu {30gr} 10 yemek kaşığı toz tarcın 10 yemek kaşığı saf bal bu karışım hormonları düzenler ve yumurtaların büyümesine yardımcı olur adetin 2. günü başlanmalı ta yumurtalar toplanana kadar devam edilmeli ama ben şimdiden başladım keşke daha önce başlasaydım

varsa etrafında okuyan senin için okusunlar canım

bende çörekotu+bal+tarcın / arısütü +bal+polen/aslanpençesi çayı+adaçayı içiyorum havuç suyunu sıkıp iki günde birde onu içiyorum tabe yanında bıosteron kullanıyorum

sizler buraya yazın ben ekleyim sizi listeye canlarrrrrrrrrr

canım çok sağol ya çok sevinirim. izmir kent hastanesinde 3. denemem olacak 20 aralıkta tedavi başlayacak 30 kasımda ilk randevumuz var.yaş 28 yumurta rezervi sıkıntısı var.

Son düzenleme:
bende çörekotu+bal+tarcın / arısütü +bal+polen/aslanpençesi çayı+adaçayı içiyorum havuç suyunu sıkıp iki günde birde onu içiyorum tabe yanında bıosteron kullanıyorum

nurancım senin problem ne hic hamile kaldın mı aşılama yaptırdın mı ilk denemene karşın cok fikir sahibisin ben bu topiklere gireli baya birşeyler ögrendim keşke önceleri bilseydim

Son düzenleme:
nurancım senin problem ne hic hamile kaldın mı aşılama yaptırdın mı ilk denemene karşın cok fikir sahibisin ben bu topiklere gireli baya birşeyler ögrendim keşke önceleri bilseydim

benimde erken menapoz yumurta rezervi azlıgı evet sanırım 3 aydır bir fiiil okuyorum ve ararştırıyorum bu konuyu.ben daha 5 aylık evliyim canım aslında ben bir sene bebek istemiyordum cok sevdiklerimi ard arda kaybedince birde bu dünyada arkadaşlarım hariç ve eşim onların haricinde ailem kalmayınca bebegimde teselli bulurum onla unuturum diye doktora gittigimde ögrendim iyikide gitmişim yoksa belkide cok gec olucaktı hersey için tabi yinede nasip rabbim ne derse o olur ama olursada cok güzel olur tavsiyem yeni evlenenler mutlaka 3 ayda bir hormonlarına gidip mutlaka baktırmalılar

aşılama yapılmadı mı yumurta sayın kactı ben eminim senin olur ama kan tahlillerinde önemli aşılama yaptınmı onu yaz yaptıysan yumurta sayını yaz

aşılama yapılmadı mı yumurta sayın kactı ben eminim senin olur ama kan tahlillerinde önemli aşılama yaptınmı onu yaz yaptıysan yumurta sayını yaz

hayır doktor uyarmaz vericegimiz ilaçlar dedi direkt tüp bebek en son gecen ay 3 tane yumurtam vardı düzenli daet oluyordum odabu ay stresten şaştı

hayır doktor uyarmaz vericegimiz ilaçlar dedi direkt tüp bebek en son gecen ay 3 tane yumurtam vardı düzenli daet oluyordum odabu ay stresten şaştı

öncelikle kayıpların icin sana sabır onlarada rahmet diliyorum acı bilen acıyı anlar......stres yoooookkkk.... birde bacmm dan alıntıya cevap vermişsin sigarayı bıraksam diyor bu sözler bana ait değil bir karışıklık var gibi geldi ben sigarayı 2 sene önce bıraktım cok şükür

öncelikle kayıpların icin sana sabır onlarada rahmet diliyorum acı bilen acıyı anlar......stres yoooookkkk.... birde bacmm dan alıntıya cevap vermişsin sigarayı bıraksam diyor bu sözler bana ait değil bir karışıklık var gibi geldi ben sigarayı 2 sene önce bıraktım cok şükür

Canim bizim sperm 10 tane cikmis 4 tane hareketli var;sve zamanim cok kisitli cunku aralikta tedavim baslior ve biz yeni ogrendik.doktorum erteleyelim demedi hic. Ama aklima geldi bir 6 ay beklesek kur uygulasak diye.ama doktorun demedine gore o zaman ya hic kalmassa ameliyat gerekir dedigi icin sadece proxeed plus kullanio ve e vitamini)ama ben inaniyorum.o gun geldiginde daha cok spermimiz olucak ve 1 tane bile olsa yeterli yeterki kaliteli olsun:...insallah hep oyle dua ediyorum.hepimiz icin hayirlisi))))

amin canım sagolasın stres ben gibi biri için zor ama telkinle aşarım sanırım kendimi oahh ahhhhh o sigarayı bırakmayı kendime dedimmmmm

merhaba kızlar. ben de aralıkta yaptırmayı düşünüyorum ama dün hsg sonucunda 1cmlik polip olduğu görüldü. alnması gerekiyormuş. bir de prolaktinim yüksek çıktı, yarın doktorumla görüşmeye gideceğim umarım ocak ayına sarkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…