Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

ben birazdan yumurta toplamaya gitcem:)ben 12 gün iğne kullandım.sonra çatlatma iğnesi 1 gün sonra da yumuş toplamaya:)ama herkese göre farklılık gösteriyor canım.yum urtaların gelişimine göre doktor karar veriyor.ortalama 10-15 gün

canım çok çok kaliteli yumurtaların çıksın inşallah..

gelince nasıl bir işlem olduğunu da yazar mısın?

peki stres düzeyin ne alemde? :))

stresten kurtulmak için ne yapıyorsun?

ben de bir de tsh biraz yüksek o yüzden tiroid ilacı da kullanıyorum,
gonal f 187,5 la başladım.

sonra menapur var galiba,

Günaydın kizlar ya kabızlık problemi olan varmı bide şişkinlik allahım karnim patliycak gibi yumurta toplami işleminden sonr boyle oldu acil yardım kabızlık icin iyi gelen bişey varsa paylasin lutfen

dün nihayet transferim yapıldı 2 tane koydular biri iyi kaliteliymiş ama diğeri ondan biraz gerideymiş dünden beri yatıyorum beklemek ne kadar zormuş Allah'ım yaa :) 21 aralık test tarihim Rabbim inşallah kucağımızı boş bırakmaz...daha önceden deneyimli olanlar ne gibi belirtiler oluyo bilginiz varmı acaba?

Günaydın kizlar ya kabızlık problemi olan varmı bide şişkinlik allahım karnim patliycak gibi yumurta toplami işleminden sonr boyle oldu acil yardım kabızlık icin iyi gelen bişey varsa paylasin lutfen

bol bol kuru kayısı ve incir ye canım bana hastanemdekiler öyle söyledi kabızlık sorunun olursa onları tüketirsin diye...

Bana da oyle oldu gecen cumartesi yumurta toplandı, dun de embryo'larımın transferi gerceklesti.

Ben bu siskinlik olayını aldıgım ilaclara bagladım. Bir de sigarayı bıraktıgım icin siskinlik oldu, kabızlık olmadı ama bagırsaklar daha yavas calıstıgı icin rahatsızlık yaratıyor. Kuru kayısı, erikli cay ve kuru fasulye gibi baklagiller iyi geliyor.

Bugun ilk dinlenme gunumdeyim.. Dun transfer sonrası embryo bilgilerini verdiler.. kaliteli seviyedeymis ikisi de.

folik asit daha baslamadım ,, baslamak gerekir mi hemen?

su an progestan, climara ve prednol kullanıyorum.bir de dun ve bugun icin gobekten climara clexan kullanıyorum...

evet bana da cok zor geliyo beklemek bugun daha birinci gunum.. benim de aynı senin gibi dun transferim oldu, 2 embryo koydular, ikisi de birinci kalite ama biri daha iyiymiş.. benim testim de 22 aralık'ta olacak.. simdi keyfimize bakıp cok da dusunmemek lazım cunku gunler gecmeyecek boyle.. bize gereken simdi rahat kafa ve bol bol dinlenmek... insallah bebislerimiz bize ve hayata sıkı sıkı tutunurlar :)

Bana da oyle oldu gecen cumartesi yumurta toplandı, dun de embryo'larımın transferi gerceklesti.

Ben bu siskinlik olayını aldıgım ilaclara bagladım. Bir de sigarayı bıraktıgım icin siskinlik oldu, kabızlık olmadı ama bagırsaklar daha yavas calıstıgı icin rahatsızlık yaratıyor. Kuru kayısı, erikli cay ve kuru fasulye gibi baklagiller iyi geliyor.

Bugun ilk dinlenme gunumdeyim.. Dun transfer sonrası embryo bilgilerini verdiler.. kaliteli seviyedeymis ikisi de.

folik asit daha baslamadım ,, baslamak gerekir mi hemen?

su an progestan, climara ve prednol kullanıyorum.bir de dun ve bugun icin gobekten climara clexan kullanıyorum...

Canim hayirlisi olsun bebeklerin simsiki tutunsun sana canim kaçıncı denemen kac gun dinlenme veriyorlar ben calisiyorumda

Canim hayirlisi olsun bebeklerin simsiki tutunsun sana canim kaçıncı denemen kac gun dinlenme veriyorlar ben calisiyorumda

sagol canım insallah.. benim ilk denemem. ben de calisiyorum 2 gun izin aldım, soylemedim iştekilere basit bi operasyon ama doktor dinlenmemi istiyor dedim. doktor 2 gun yeterli dedi..

inşallah bebişin yada bebişlerin :))seninle kalır çok heyecanlısındır mutlaka bende bu ay tedaviye başlıycam çok heyecanlıyım o yüzden. sana sormak istediğim bişey var benim doktorum eurofertilde alev hanım tek embriyo transferi yapıldığını söylemişti sana 2 tane yerleştirilmiş hangi hastanede tedavi görüyosun acaaba

merhaba arkadaslar bende adet olmayı beklıyorum bu ay ılk tedavıme baslayacagım benı de alın aranıza

anmmmmm çok heyecanlıııı :):2::2::2:

canım geldim evime.işlem çok kısa sürdü.11 bucukta ameliyathaneye aldılar uyuttular zaten tamamen 12yi 10geçe felan yatağımdaydı. ağrım sızım yok inşallah da olmaz.ama benim 4 yumurtam toplanmış.hoca daha çok bekliyodum dedi.ona canım sıkıldı biraz

arkadasim senin yas kac ve kacinci deneme? Ben 25 yasindaym ilk denememiz domtorum 35 yas alti tek embriyo transfer yapiyoruz dedi. Hastanedeyim 1 saat icinde olck transferim

Canım sıkıldıgın şeye bak gayet ideal yumurta sayın inşallah hepsi olgunlaşmış yumurta ve sonrasında döllenir.

selam kızlar salıya transferim var inşallah hayırlısıyla...dualarınızı bekliyorum...
maaşallah kızlar çoğuuzun tedavileri iyi ilerliyor benim embriyolarda cok iyileşmiş. 5. gün transfer olacak. yani perşembe günü dualarim sizinle

umut her zaman var, cok sevindim umarım guzel haberleri verirsin..

ben de dun yumurta toplama işlemi oldum, bu hafta ici transfer olacak...

senin adına çok sevindim
inşalllah buraya hamileyim diye yazdığını da okuyacağız

gerçekten çok sevindim cnm gerçekten bir mucuze yeterki RABBİM ol desin neler olmazki
benim dr um bana hep nefes aldığın sürece umut hep var derdi şimdi anlıyorum çok haklıymış

Arkadaşlar benım de bir sorun cikmazsa eğer carsamba gunü 5. Gün transferım yapılacak. Hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah

inşallah bir sorun cıkmayacak hem 5.gün transferi umutlar daha yüksek hayırlısıyla annesine kavuşsun RABBİM KUCANA ALMAYI NASİP ETSİN AAMMMİİİİİİİİNNNNNN

hayırlı olsun canım kaçıncı gün transferin olucak

bende ahmet hocadayım yarın yumurtalar toplancak inşlh.çok güveniyorum önce allaha sonra ahmet hocaya .hakkımızda hayırlısı sen hangi safhadasın?

mrb arkadaşlar nasılsınız? benim perşembe yumurtalarım toplandı ve yarın 5. gün emriyorsu olarak allah izin verirse trasfer edilecek. 20 aralık da test tarihim

oh maşallah ALLAHIN izni ile pozitif haberlerinide duyarız inşallah hayırlara vesile olsun inşallah

Merhaba benide şimdi hastaneden aradılar çarşamba transferim yapilicak 5gun transferim yapilicak umarim hayırlısi olur hepimiz icin

hayırlısı olsun arkadaşım inşallah tutunur bebişler:)benim de yarın yumurtalarım toplancak heyecan var biraz:)

inşallah sana tutunurlar arkadaşım şu aralığı bebişlerimizle bitirsek ne güzel olur:)

merhaba arkadaslar bende adet olmayı beklıyorum bu ay ılk tedavıme baslayacagım benı de alın aranıza

anmmmmm çok heyecanlıııı :):2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…