bende acıbademde oluyorum tedavımı yarın transferım olca 26 yaşındayım ılk denememız. doktorum 35 yaş altı ve ılk denemede tek embrıyo transfer edıyoruz 2 yıl once yasal zorunluluk getırıldı dedı bakalım rabbım nasıp ederse tutar ınş.
Evet canım transfer sonrası hiç geçmek bilmiyor sen nerde tedavi oluyorsun
Bende maslak acıbademde oldum zorunlulugu geç sen doktor isterse iki tane koyuyor canım
Bende maslak acıbademde oldum zorunlulugu geç sen doktor isterse iki tane koyuyor canım
katılıyorum sana herşey doktorun elinde
yaaa nıye oyle ısrar ettı pekı anlamadım şimdi. gercı cogul gebelıklerde rısklı olabılıyo ama yeterkı tutusunda saglıklı bır evladımız olsun baska bışey ıstemem. senın transferın oldu demıştın dımı
Evet canım doktorla özel görüşürsen yapıyor sorun olmuyor.
yaaa nıye oyle ısrar ettı pekı anlamadım şimdi. gercı cogul gebelıklerde rısklı olabılıyo ama yeterkı tutusunda saglıklı bır evladımız olsun baska bışey ıstemem. senın transferın oldu demıştın dımı
2 tane daha mantıklı zaten genellikle benim görüştüğüm arkadaşların ikizken 1i gelişmeyip teke düştü hep
Merhaba arkadaslar, oncelikle herkesin bir an once bebeklerine kavusmalari dilegiyle.. Ben de ilk tup bebek denememi yapicam insallah, 7 aralikta regl oldum ve bugun itibariyle de 225 unite gonal f'ime basladim.bursa acibademde yapilck tedavim.konuyla ilgili bilgisi olan arkadaslar kisaca bundan sonraki surecten biraz bahsedebilirler mi? ilac disinda bu surecte neler yapiyorsunuz?
2 tane daha mantıklı zaten genellikle benim görüştüğüm arkadaşların ikizken 1i gelişmeyip teke düştü hep
Pazar günü yumurtalar toplandı çarşamba transfer ettiler sanırım 3. gün embriyosu
canimm bizimkide israrla 2 koymam dedi ama hikayr sonra biz yalvardik yakardik guya kimsenin haberi olmadan guta bizim hatrimiza 2 koydular.ama beninle ayni merkeze giden ve benmle ayni yastaki arkadasima da iki koydularyaaa nıye oyle ısrar ettı pekı anlamadım şimdi. gercı cogul gebelıklerde rısklı olabılıyo ama yeterkı tutusunda saglıklı bır evladımız olsun baska bışey ıstemem. senın transferın oldu demıştın dımı
3. gün embriyosu 11 ve 7 ye bölünmüş doktorun embriyoların hakkında ne söyledi bunu cok merak ettim
peki ikiz gebelik olursa doktor zor durumda kalmıyormu birde böyle düşünmek lazım
canimm bizimkide israrla 2 koymam dedi ama hikayr sonra biz yalvardik yakardik guya kimsenin haberi olmadan guta bizim hatrimiza 2 koydular.ama beninle ayni merkeze giden ve benmle ayni yastaki arkadasima da iki koydular
peki ikiz gebelik olursa doktor zor durumda kalmıyormu birde böyle düşünmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?