Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

Bende maslak acıbademde oldum zorunlulugu geç sen doktor isterse iki tane koyuyor canım

Evet canım transfer sonrası hiç geçmek bilmiyor sen nerde tedavi oluyorsun

bursa acıbademde doktorum şahın zeteroglu. suana kadar herseyden memnun kaldım ılgı alaka guzel. tek embrıyo transfer edılcekmış 26 yaşında oldgm ve ılk denememız oldugu ıcınmış. 2 yıl once yasal zorunluluk getırıldı dedıler

Bende maslak acıbademde oldum zorunlulugu geç sen doktor isterse iki tane koyuyor canım

yaaa nıye oyle ısrar ettı pekı anlamadım şimdi. gercı cogul gebelıklerde rısklı olabılıyo ama yeterkı tutusunda saglıklı bır evladımız olsun baska bışey ıstemem. senın transferın oldu demıştın dımı

Evet çarşamba günü trasfer oldu biri iyiydi digeri çok iyi degildi 16 aralıkta sonuç açıklanacak evet canım tek olsun saglıklı olsun

canım bende bursa acıbademde oluyorum tedavımı. ben puragon kullandım. oncelıkle yumurtalarını uyarıyorlar bellı buyukluge gelınce catlatma ıgnesı yapıp 36. saattede yumurtlarını toplıcaklar. benım persembe toplandı yumurtalarım 26 taneymış. 13 tanesı dollenmış yarın transferım olcak ınşallah guzel haberlerı alcaz :))) stresten uzak dur fazla kafana takmamaya calış bu bıraz zor ama

canimm bizimkide israrla 2 koymam dedi ama hikayr sonra biz yalvardik yakardik guya kimsenin haberi olmadan guta bizim hatrimiza 2 koydular.ama beninle ayni merkeze giden ve benmle ayni yastaki arkadasima da iki koydular

canimm bizimkide israrla 2 koymam dedi ama hikayr sonra biz yalvardik yakardik guya kimsenin haberi olmadan guta bizim hatrimiza 2 koydular.ama beninle ayni merkeze giden ve benmle ayni yastaki arkadasima da iki koydular

sen nerde yaptırdın? bakalım yarın tekrar sorcam doktoruma heyecandan uyku yok bu gece....

günaydın kızlar
dün 3. iğnemi oldum, bugun de olup, yarın kontrolüm var
bakalım ne durumdayız merak ediyorum..

iğne başlangıcından kaç gün sonra ortalama transfer oluyor kızlar?
bir de tuz kesinlikle yasak demişti kasım topiğinde bir arkadaş bilginiz var mı?

akşamları çekirdek yiyorum da :))
zararlıysa bırakcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…