Bir ugrayayim bakayim ne yapiyorsunuz dedim , bende yeni haberler var , tup bebek merkezi 13 marta randevu vermisti kese gormeye , bende bu arada hamileligimi takip edecek iyi bir doktor ariyordum dun buldum , bu gun gittim ve keseyi gordukkkkkk
Darisi sizin basiniza hadi bakalim elinizi cabuk tutun....
y e r i m s e n i n k e s e n i............ sabırsız arkadaşımmm, oh ohhhhhh rahat uyu artıkkkkkk
umarım ikinci denemen pozitif sonuçlanır evet benim tüp bebekte ilk denememdi ama daha önce 6 kez kendim gebe galdım fakat sebebpsiz düşük yaşadım. o yüzden tüp bebek denedik umarım bu gebeliğimde kalp atışını duyarım daha önce hiç duyamadım çünkü hayırlısı bakalım ebru hanımıda biliyorum aydın bey amerikaya gittiğinde 2 kez o muayene etmişti beni ben memnun kaldım o hastaneden inşallah sende mutlu sonuçlar alırsın canım dua ediyorum bizim gibi olan herkes için:)
Alperaycim cerrrahpasada yaptiriyorum kuzum ins saglikla alirsin bebegini kese icin ne zaman gidiyorsun
Mantici ne guzel ayni yerde yaptirmisiniz
İns seninde 2. Denemenden guzel sonuclat alirsin tatlim :) cuma gunu bizi habersiz birakma bakalim dr ne diyecek
Embriyolarin kaliteleri nasildi....
Bir ugrayayim bakayim ne yapiyorsunuz dedim , bende yeni haberler var , tup bebek merkezi 13 marta randevu vermisti kese gormeye , bende bu arada hamileligimi takip edecek iyi bir doktor ariyordum dun buldum , bu gun gittim ve keseyi gordukkkkkk
Darisi sizin basiniza hadi bakalim elinizi cabuk tutun....
hadi bakalım mantici yarın dr dan sonra yaz bizede
bakalım ne diyecek inşallah güzel olur bu 2. tedavin canım ...
benimde 5.günde embriyolarım orta idi ....
ben şimdi eşimede banada kestane balı uyguluyacağım herhalde etkili imiş ...
zaten eşim keçiboynuzu kürü yapıyorum vitamin ilaçlar kullanıyor birde bunu eklicem
inş daha kaliteli embriyolarımız olurrr
kuzucum ist da mı yaptıracaksın
ben cerrahpaşadan randevu aldım sonra gittik pıhtılaşma testini aldılar sonra genetik testi için gün verdiler nisan başında yaptırıcam :44:
çok doluymuş sadece üniversite hastaneleri ücretsiz yapıyor
ben mesela pıhtılaşma yok ama folik asit eksikliği çıktı
şimdiden kullanıyorum ve hamileliğim boyuncada kullanacakmışım bebeğin gelişimi için
eğer yaptırmasaydım bilemeyecektim
canım ben de yedıtepe unıv.falan sordum onlar randevusuz ama kısı bası 200tl gıbı bırsey alıyorlar.sonra central hospıtala sordum 196tl dedı heralde o da randevusuz hemen gelın kan verın 3haftaya cıkıyor dedı.bızde dondurulmuslara 2273tl verecegız ya bu sefer de deneyelım olmazsa yaptırırız dedık.bır de bosu bosuna vermeyelım dedık ama kararsızız.suan bıraz sıkısık durumumuz anca transferı verebılcez . ama cerrahpaşayı ararım.bıze martsonu adet 2.gunu gel dedı yetısmezsse yaptıramayız ya da yaptırırız bır sonrakıne hazır olur..cook sağol canım..
kımselerden cıt cıkmıyor bu aralar(neler yapıyorsunuz..
senden haberler nasıl nevar ne yok arkadaşım nasıl gidiyor :)
:))vallahı ben ıkıncı deneme için adet gunumu beklıyorum.
bu kez neden adetlı onu da bılmıyorum..hayırlısı bakalım suan ıcın hıcbırsey yok ben de beklemedeyım.
sen nasılsın..
bacılarım bakıyorumda kimseckler yokkkkkkkkkk nerelerdesiniz yahuuuuuuuuuu
MERHABA KIZLAR ,
HERKES NASIL ARADA GİRİN BEN DE UZUN ZAMANDIR BAKAMADIM. MALUM DIŞ GEBELİKTEN SONRA DİNLENME DÖNEMİNDEYİM. tEDAVİYE DE ARA VERDİM. BAKALIM KISMET BELKİ DE KENDİLİĞİNDEN HAMİLE KALIRIM. EN AZINDAN HAMİLE KALABİLDİM. DOLAYISIYLA ARTIK RAHİM GEBE KALAMIYORUM DİYEMEYECEK::):):) VÜCUDUM GEBELİKLE TANIŞTI. bUNDAN SONRA DAHA KOLAY GEBE KALIRIM GİBİ GELİYOR. BİR KAÇ DOKTOR SİTESİNDE DE OKUDUM BUNU, HAYIRLISI...
SİZLER NELER YAPIYORSUNUZ? HAMİŞLER NASIL ? İKİNCİ KEZ TEDAVİYE BAŞLAYANLAR YA DA BAŞLAYACAKLAR. ARADA SİZ DE YAZIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?