Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

""""" canım arkadasım dileklerin için teşekkürler , çorap tavsiyende iyi oldu ilkinde idrar yollarımı usuttum bu yüzden şimdi çanta hazırlayacağım koyayım içerisine :))))))

"""""" aliscigim okudum canım sagol her bilgi lazım oluyor bu yolda ben bu aralar o kadar karistimki bir faydam bile yok kendime, ellerine saglık araştırmaların üşümeyin gönderdiğin için.....

puffycım Allah razı olsun ,okudugun yasin kabul olsun ınsallah..
sen hangı merkezdesın?

"""" duan için sagol canım nasipse bu aksamda okuyacağım yarın sabah yumurta toplama var.
Ben memorial Şişli'de tedavi görüyorum

"""" dualarımız her zaman senine hayırlı haberler...

ınsallah hersey ıstedıgın gıbı olur,benım gecmemıstı kıst ama bırsey olmaz baslayabılırız dedı.
yanında bırseye gerek yok dedı.
hayırlısı ınsallah ıyı gecer...

"""""" canım sanada hayırlı olsun dileğin bir an önce gerçekleşir inşallah...

""""" guzel haberlerin için tebrikler inşallah bir an önce başlarsın tedaviye hadi bana yetişin artık yalnız kaldım :))))

alfabeciğim, gözün aydın,, temiz çıkmış sonuçlar... haydi hızla tedaviye ve bebeğe. dualarımız seninle

pufciğim, hayırlısı olsun, umarım çok başarılı opu olur..... hayırlı haberini bekliyoruz....dualarımız seninle.

ALİS oturdum endişeli endişeli döllenme olacakmı diye düşünüp duruyorum ne kadar zor bu isler ALLAH yardımcımız olsun ....

puffycim, açıkçası ben de merakla bekliyorum, bir tanesi kesin döllenir, çok umutluyum, çünkü herşey olumlu, fsh,vsvs. ama inşallah 2.cisi de döllensin....... çünkü ikisinin ölçüsü bayağı yakındı...... ben de yakın ölçülü yumoş döllenmişti.... hem benim fsh senden yüksek.... o yüzden fsh yi düşününce açıkçası 2 tane döllenir diyorummmm,,, sakin ol, lütfen...

canım tebrıkler,,ben de dun gıtttım 17 yumos toplandı suan işteyim hersey yolunda p.tesı ya da salı trasfer beklerım..
ıkımız ıcın de hayırlı olsun..

kızlar 17tane dun topladılar.aspırın+antıbıyotık progestan fıtıl verdıler..
sızce ıyı mı,,cok heyecanlıyım bugun embrıyologlar arayıp bılgı verecek

kızlar 17tane dun topladılar.aspırın+antıbıyotık progestan fıtıl verdıler..
sızce ıyı mı,,cok heyecanlıyım bugun embrıyologlar arayıp bılgı verecek

Tebrikler cok iyi bir sayı bundan iyisi olmaz inşallah cok sayıda döllenirki bir kısmını dondurursunuz hayırlı olsun guzel guzel embriyoların olsun....

Canimcim döllenme tamam şimdi guzel guzel büyürler inşallah endişe heyecan bitmedi su transfer bir olsa hayirlisiyla senide bekliyorum haydi çabuk tut elini buzdan bebeklerin senin sıcak sıcak karnını bekler :))))
Bu aksam sinemaya gideceğiz biraz kafam dağılsın istiyorum seni öptüm kendine iyi bak ALLAHa emanet ol....

nasıl ama, 2 döllenir dedim 2 oldu, vallahi hissetmiştim,,, şimdi de 2 si tutacak diye içime doğuyor,,,, hadi hayırlısı... sağlıklı olsun da , en önemlisi o puffciğim, iyi eğlenceler, tekrar gözün aydın

Gece kuşu ALİS :))))
Vallahi ben sinemadan dönünce girdim saat yarımı geçiyordu benden sonra girdiğine göre tam gece kususun :)))))
Heyecanla bekliyorum öğlen arayacaklar bölünüyormu gelişiyorumu heyecan bitmedi bazen cok umutlu oluyorum bazende karamsarlık çöküyor icime hayirlisiyla her şey yolunda gidecek inşallah....

Canlar cigerler bir haftadır misafirim vardı en son artık vakit buldum ve girdim neler yapıyorsunuz benim topigimin cicis enneleri ve adaylarııııııııııııııııııııııııııııı

özledik seni nuran annecik,,, iyiyiz, ara ara girip yazıyoruz birşeyler,,,, ben de beklemedeydim, donmuş embriyolar transfer olacaktı hatırlarsan.. ilk transferim olacak bu arada.... az önce regl oldum ve ptesi transfer için düğmeye basıyoruz yani....

ayrıca pufy nin de yarın bir aksilik olmazsa inşallah transferi var... dualarımız yarın için puffy içinnnnnnnn

sen ve bebiş nasılsınız, kontroller nasıl gidiyor, hangi aşamadasın, neleri gördünüz, kalp atışı vs,,, sırada neler var,,, ben henüz buralara gelmediğim için bilemiyorum, bize anlatta tecrübe edinelimmmmmm

""""" kolay gelsin nurancigim özledik seni nasılsın bebis nasıl simdi ne kadar oldu , sagliklimi hayırlı haberlerini bekliyoruz , ben tedaviye başladım hatta nasipse yarın minislerimin transferini bekliyorum ALLAH hepimize yar ve yardımcı olsun bebeğini saglikla kucağına almayı nasip etsin.

"""" canım arkadasım Pazartesi hayırlı haberlerini bekliyorum sendende guzel seyler duyacağım bu aksam yine Yasin okudum hepimiz için ALLAH kabul eder inşallah .....
HAYDİ ALİS HAYDİ ALİS HAYDİİİİİİİİİİ TAM ZAMANI TAM ZAMANI ŞİMDİİİİİİİİ

puffycim,, şimdiden pregesteron iğneden korkmaya başladımmm, bu arada bu topicteki kızlar nerelerde yahuu,,, ilk heves kaçtı galiba, herkes biryerlerde, ben de sürekli o topic bu topic geziyorum,,, bilgilenmek ve bilgi vermek için..... nasıl yapsak da toplasak herkesi tekrardan.....

Canım nasılsın haklisin topiktekiler yok oldu ben senin gibi bir orası bir burası geziyorum bu aksam yeni bir topik keşfettim "Şubat'ta tüp bebek" hatta oraya girdim biraz okudum su an tedavisi devam edenler var onlar ne yapiyor yeni bir şey ogrnebilirmiyim ayni asamalari yasiyoruz onlarda durum ne diye sen olmasan ve bir kac arkadas cok yanliz kalacaktim.topigi okuyunca gordumki herkes progestron iğnesinden şikayetçi benim durumunda su an hem sag hem sol yanım iptal oturmuyorum o kadar yani.
Bu arada gercekten ne yapabiliriz toplarız herkesi yeni bir topikmi acsak ( not bu iğneler uyku ve sersemlikte yaptı kafamı toplayıp sana düzgün fikrde veremiyebilrim)
Kendine iyi bak...

Kimse braya gelmiyor eskilerden ama olsun belki uğrayan olur diye yazıyorum Minislerim benimle dün transferim yapıldı şimdi bekliyoruz hayecanla test gunünü ALLAH yardımcım olsun....

ben de yarın gıdıyorum bıraz gergın ve korkulu gıbıyım(ilk transfer.. ıkı hafta yatacagım ne onerırsınız cok mu ?

Kimse braya gelmiyor eskilerden ama olsun belki uğrayan olur diye yazıyorum Minislerim benimle dün transferim yapıldı şimdi bekliyoruz hayecanla test gunünü ALLAH yardımcım olsun....

canım hayırlı olsun inşallah tutarlar. banada 2 adet transfer yapılmıştı 1 tanesi tuttu şükürler olsun.
test gününe kadar ağır iş yapma yeterli. yemek yap basit şeyler yap

ben de yarın gıdıyorum bıraz gergın ve korkulu gıbıyım(ilk transfer.. ıkı hafta yatacagım ne onerırsınız cok mu ?

canım dinlenmen iyi olur ağır işler yapma.
ama süreklide yatma kan akışın durmasın. bazı bayanlar tuvalete gitmenin dışından kesinlikle yerimden kalkmıyorum diyorlar bu kesinlikle yanlış. ben sadece işyerinden 3 gün izin aldım. doktorum transfer sonrası bugün bile işe gidebilirsin ben kesinlikle dinlenilmesi ve yatılması taraftarı değilim demişti bana.

2 hafta yatacağına kendini mutlu edecek şeyler yap, gez, sinemaya git arkadaşlarına git. ama kendini yormadan yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…