KIZLAR GÜNAYDINLARRRR NASILSINIZ ŞİMDİ BEN VE BİR ARKADAŞIMMM TEDAVİYE BAŞLIYORUZ HER İKİMİZDE 6. TÜP BEBEK TEDVAİLERİMİZ ALLAHIN ZİNİ İLEEE İNŞŞŞ İYİ (hayırlı )ONUÇ ALMAK İÇİN YASİN OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLMAK İSTERMİSİNİZ
Selam topigimizin guzel anneleri ve anne adayları , sizi cok özledim....
Uzak kaldim bu ara sizlerden beklemedeyken bir süreliğine memleketime kaçtım , sonra geldim anca evimi topladım.
Ve hızlı bir giriş yapıyorum tedaviyede başladım :)))))
Bu gün tedavimin 3. Gunü şimdilik her şey yolunda dualarınızı bekliyorum.
Bu arada son donemi takip edemedim beni görenler durumlarını yazarsa cok sevinirim
Haydi topigi yeniden hareketlendirelim...
BU BEBİS BU SEFER BU GOBUSE GELECEKKKKKKK:)))))))))))
canım 5 gün alsan yeter ben aile hekimine rica ettim hiç duymadım 20 gün rapor veren ve alan çok uzun bi süre
zaten 20 güne gerek yok
hakkın saklı kalsın
tek hekim en fazla 10 güne kadar verebiliyor
Kizlar nasilsiniz , sizi bir özledim bir özledim....
Nurancigim bebis nasıl , sen nasılsın topige giremedim ama aklım hep sende bebiste , ALLAH nazarlardan saklasın öptüm sizi....
Aliscigim canım arkadasım ne kadar görüşsekte senide özledim , bugünkü ultrason sonrasi hersey yolunda bilgisini aldım , artik seni bekliyorum hadi elini çabuk tut :)))))
Her gün kliniğe gidiyorum her sabah kan veriyorum ultrasona giriyorum öğleden sonra doz belirleniyor.
Bugünküde atlattık şimdilik her şey yolunda:))))
Bu gün kontrol sonrası hava guzel biraz kral depolayalım dedik Eyüp Sultan hazrelerine gittik.
Öyle kalabaliktiki türbe cami ve çevresi ama huzur doluydu.
Kendim adına hepimizin adına dua ettim bu yolda uğrasan hepimiz için içimden geldiğince dilekte bulundum.
Kabul olur inşallah....
Her gün kliniğe gidiyorum her sabah kan veriyorum ultrasona giriyorum öğleden sonra doz belirleniyor.
Bugünküde atlattık şimdilik her şey yolunda:))))
Bu gün kontrol sonrası hava guzel biraz kral depolayalım dedik Eyüp Sultan hazrelerine gittik.
Öyle kalabaliktiki türbe cami ve çevresi ama huzur doluydu.
Kendim adına hepimizin adına dua ettim bu yolda uğrasan hepimiz için içimden geldiğince dilekte bulundum.
Kabul olur inşallah....
merhaba,Aralık dıye basladım anca subata yumurta toplanıyor,şimdi tecrubenızle benı aydınlatın lutfen ,7subatda gıdecegım ,gıderken ne goturmelı yanımızda ya da nasıl gıdılmelı yardımcı olabılır mısınız.Doktorlar bırsey demedı.bu aksam catlatma ıgnesi vurucam..
bana da dua edin..
Canım ben bilmiyorum ne götürüleceğini de, gecelik istiyorlarmış diye okumuştum bir ara. Tecrübeli arkadalar yardımcı olur bu konuda sana. Herşey gönlüce olsun canım, umarım yumoşların bebiş olarak gelir kucağına.
Bu arada tedaviye adetin kaçıcı günü başladınız canım, hangi iğneler yapıldı, kaç gün boyunca iğne oldun, bilgiverirsen sevinirim.
yarın da sonuçtan haberdar etmeyi unutma.Hadi bakalım, hayırlısı.
merhaba,Aralık dıye basladım anca subata yumurta toplanıyor,şimdi tecrubenızle benı aydınlatın lutfen ,7subatda gıdecegım ,gıderken ne goturmelı yanımızda ya da nasıl gıdılmelı yardımcı olabılır mısınız.Doktorlar bırsey demedı.bu aksam catlatma ıgnesi vurucam..
bana da dua edin..
Seviyorum bu topiği,capcanlı bir topic. Eksik olmayın sakın.
Puffyciğim, sen adetin kaçıncı günü başladın canım, her gün ultrasona girmek gerekiyor mu öyle, yada hergün tahlil mi yapılıyor, yeni doz belirlemesi mi yapılıyor? Her yerde aynı mı canım bu, yoksa sana özel bir tedavi şekli mi?
Alisalis, başka topicte gördüm, şubatta başlıyormuşsun, benim de kistim vardı, bu ay adet olunca gideceğim sanırım, en son smearimi yaptırıp faxladım Ege uniye, belki ayn zamanlarda başlarız tedaviye.
Bu arada cyclo progynovanın 11. sini içtim, yn etkilerinde memedeki risk yazıyor, bende de fibrokistik meme yapısı var, dr a sakıncası olur mu diye sordum, bir aylık kullanımda sorun olmayacağını, ama yumurtlama tedavisi için yüksek dozda hormon verileceğinden dolayı meme tetkiklerimi yaptırmamı söyledi, yarın da onun için dr a gideceğim artık. Neyse ki bir güne hallolacak sanırım, yani inşallah.
Ve inşallah, bir sorun çıkmadan tedavime başlayabilirim Şubatta.
Kendinize iyi bakın.....
Seviyorum bu topiği,capcanlı bir topic. Eksik olmayın sakın.
Puffyciğim, sen adetin kaçıncı günü başladın canım, her gün ultrasona girmek gerekiyor mu öyle, yada hergün tahlil mi yapılıyor, yeni doz belirlemesi mi yapılıyor? Her yerde aynı mı canım bu, yoksa sana özel bir tedavi şekli mi?
Alisalis, başka topicte gördüm, şubatta başlıyormuşsun, benim de kistim vardı, bu ay adet olunca gideceğim sanırım, en son smearimi yaptırıp faxladım Ege uniye, belki ayn zamanlarda başlarız tedaviye.
Bu arada cyclo progynovanın 11. sini içtim, yn etkilerinde memedeki risk yazıyor, bende de fibrokistik meme yapısı var, dr a sakıncası olur mu diye sordum, bir aylık kullanımda sorun olmayacağını, ama yumurtlama tedavisi için yüksek dozda hormon verileceğinden dolayı meme tetkiklerimi yaptırmamı söyledi, yarın da onun için dr a gideceğim artık. Neyse ki bir güne hallolacak sanırım, yani inşallah.
Ve inşallah, bir sorun çıkmadan tedavime başlayabilirim Şubatta.
Kendinize iyi bakın.....
yumurta toplama işleminde hiçbir şeye ihtiyacın olmuyor, sadece ameliyathanede ayakların üüşümesin diye kısa beyaz çorap almanı tavsiye ederim. izin veriyorlar...merhaba,Aralık dıye basladım anca subata yumurta toplanıyor,şimdi tecrubenızle benı aydınlatın lutfen ,7subatda gıdecegım ,gıderken ne goturmelı yanımızda ya da nasıl gıdılmelı yardımcı olabılır mısınız.Doktorlar bırsey demedı.bu aksam catlatma ıgnesi vurucam..
bana da dua edin..
Merhaba canım
Ben adetin 2. Gunü iğnelere başladım benm gittiğim klinikte her gün kan ve ultrason yapıyorlar buna göre doz belirleyip telefon ile bilgi veriyorlar tedavi yöntemleri bu sekilde. Benim bu gün 6. Gunüm ve bu gün sabah aksam üzeri 2 kez ultrasona girdim buna göre karar verildi biraz önce çatlatma iğnesine oldum Perşembe sabahı yumurta toplamaya gideceğim.
İnşallah sende bir an önce başlarsın tedaviye sende kendine iyi bak....
Selam bende bu aksam çatlatmaya iğnesi vurulacağım daha önce yumurta toplama deneyimim oldu , işlem cok uzun sürmüyor 30 -40 dakika sürüyor işlem bittikten sonra 2-3 saate gönderiyorlar eve bir aksilik olmazsa.
Yanında fazla bir şey götürmene gerek yok ben daha önce giderken erdek iç çamaşır , havlu peçeye , ıslak mendil falan götürdüm ama lazım olmadı. Hastaneden önlük terlik ve gereken her şey verildi.
Bu aksam hepimiz için Yasin okudum kabul olur inşallah.
alfabecim ben adetın ıkıncı gunu gıtmıstım ama kıst var dıye d.kotrol hapı vermıstı 2 ay kullandım ve ılac bıttıkten 2gun sonra puregon ıgne+orgalutran ıgne kullandım.bugun catlatma ıgnesı dahıl tam 9gun kullandım,yarın yanı carsamba kullanmıycam ve persembe gunu de toplama işlemi..ınsallah tecrubelı bıırlerı persembeden once yazar,dıkkate alıp yazdıgın ıcın cok tesekkurler,sen hangı asamadasın?
Canım, kist vardı benim de, dr cyclo progynova veri, onu kullanıyorum. Adet olunca gideceğim, bakacaklar , kist kaybolmamışsa içi boşaltılacak. Şimdi fibrokistik meme için dr açıkıyorum.
ARKADAŞLAR, dua edin bişey çıkmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?