merhaba hanımlar bende yarın tedaviye başlıyorum.ikinci denemem olacak inşallah sorunsuz bir tedavi olur ve uzamaz sonucu sabırsızlıkla bekliyorum.bende ankaradayım zekai tahir burak hastanesinde yaptırıyorum
[SUP][/SUP]
hoşgeldin canım böle yazılanları okuyunca bunları söyleyen doktorları söle bir silkeleyip sen kaçtane yumurtadan oldun diyesim var.zaten bizim durumumuz tamamen moralle neden sanki dalga gecer gibi ahahah bak sen gencsin ama yumurtalıkların 40 yaşındaki kadının gibi yahu 40 yaşındada doguran var söledigi lafa bak eşininkinden senin yumurtaların yaşlı demiş aman nede iyi şeyler söledide moralini yerine getirdi.sanki biz böle olmaktan keyif alıyoruz rabbim yatalak etmesin dermansız dert vermesin inş kucagımıza almayı nasip eder ben böle söyleyen doktorların genelde tedaviye gelmesinler diye hastanın pskolojisini bozmak için konuştukları kanaatine vardım artık yahu kanser hsatasına bile kemoteropi yapılıp hastalıgını silmeye yada yavaşlatmaya calışıyorlar hayır nedir bukadar olumsuz ve umut kırıcı olmalarının sebepi anlamış degilim bu hastalıkta allahtan bize gelen sabredip yavrularımızı kucagımıza almayı bekliycez sen ümitsizolma bende seninle aynıyım fsh yüksek ama önemli olan bir tane yumurta degilmi oda olucak inşşşş
ben maalesef aydın beyden alamadım daha once on gorusmeyı ebru hanım ıle yapmıstık bu nedenle dırekt ona yoonlendırdıler ama ıkısı de aynı takımdaymıs yanı aydın bey olmayınca ebru hnm yapıyormus trasferı fln.hayırlısı deyıp baslayacagım artık.muhtemem aralık ılk hafta adet olacagım ıkıncı gunu gel ıgne yapalım dedı.Sendekı gelısmeler nasıl?
Cok sevindim...:) Sorunlardan ilki halloldu, umarim sonrasi da iyi olur...:)))
Arkadaslar, gecen pazartesi tedavim basladi, su an 3 ayri ilac kullaniyorum.. Gonal-f, Menogon ve Cetrotide.. Anliyacaginiz gobegim kevgire dondu bile..:)) Neyse, bu menogon bana alerji yapti sanirim, gobegimde bocek isirmis gibi sislik olustu ve tabiki agriyor.. Doktorum alerjik oldugunu ilaci dogru yaptiysam bir sorun olmayacagini soyledi, yarin tekrar gidecem ama cok kasiniyor..:)) acaba birsey sursem mi? daha once basina boyle birsey gelen var mi? Bir de hafif bir nezle durumum var.. Sizce bir sorun olur mu yumurta toplama doneminde..?
inş. öle olur..walla doktor senin yumurtalıkların 40 yaşındaki bir kadının yumurtalığı deyince nolduğumu bilemedim.. hayırlı olur inş. hakkımızda..rabbim bizi çok sewio bence bölee çetin imtihan oluoruz..sewdiği kulunu zorlarmış rabbim ben de böle telkin ediorum kendimi...neyse doktora gider gitmez yazıcam burdan..bizi bizden başka anlayan yok gibi gelio çünkü... :) bu arada o saydıklarının hepsini birden mi karıştırıp çayını yapcam ayrı ayrı mı tam anlamadım..bi de hayıt otunu çok duydum ama emin olamadım doktora sorcam bi..ilaçla falan kullanılabilinior mu acaba ? sen duydun mu bu otu ya da kullandın mı ?[/Qmael
malesef bazı kendini bilmez doktorlar acıklama yaparken insanı cıkmaza sokucak sekilde konuşuyorlar ve acıklama yapıyorlar 40 yaşındaki kadınlar dogurmuyormu hay allahım ya.saydıklarımı söle yap istersen sabhları ac karnına arı sütü bal bolen bunlar iyi bilinen bir markanın olursa daha verim alırsın üçü karıştırılmış oluyo zaten.öglen ada çayını iç akşam üstüne doktu evde karıştıracagın bal çörek otu tarçın karışımını ye.sonra yemekten sonra aslan pençesini demle aktarlarda satılıyor ılıt öle iç.hayıra gelince ben suyunuda aldım kendisinide demledim ne yalan söyliyim içemedim canım tiksinerek içilen birşeydende hayır gelmez öle düşünüyorum.şimdi hangi doktora gitmeyi düşünüyorsun yada nerde tedavi olmayı
gazi üni.de bi prof. adını ben de bilmiom :) tanıdık wasıtasıyla gidicem..dr. amhı duyunca hemen başlıcaz demiş. 15 gün içinde hastalanırım işte başlıcaz hemen tüp bebeğe..senin nasıl durumlar??
Haklisin.. Ben de ilk duydugumda buyuk hayal kirikligina ugradim, ama sonra doktorumun tum hastalarini once bu aci gercekle yuzlestirip, aslinda bir nevi kotuye hazirladigni anladim.. Daha onceki doktorum her zaman, rahat olmamii, mutlaka bir gun anne olacagimi soyler dururdu, hep iyimser... Aslinda fshimin yuksekligini ilk o gordu ama sorun yok dedi bana.. hicbir tedavi onermedi.. sadece yumurta takibi.. Ama gordum ki iyimser olarak da olmuyormus.. Bu doktorum evet ilk gun cok ciddi bir sekilde uyardi beni ve zaman kaybetmemem gerektigini soyledi.. Ben asiri iyimserliktense bunu tercih ettim.. Simdi takiplerimde daha olumlu konusuyor zaten5 ama hep temkinli..:)) Ama ben de senin gibi umitliyim, olacak insallah..:))))
merhabalar dün yazdım ama kimseden cevap gelmedi.tahmini ne zaman tüp bebek işlemi gerçekleşir.benim eşim istanbulda ben trabzon dayım.ona göre eşimi çağırıcam da onun için özellikle soruyorum.16 kasımda lucrin kullanmaya başladım
Ben 2. Gunu gittim Aydin beye dogum kontrol hapi verdi 17 Kasım'da adet ol yada olma geliyorsun dediler. Bakalım nasıl devam edeceğiz. İğnelere başlanacak herhalde
ee 17kasımda gıtmedın mı anlamadım.ıgneye baslıcaz heralde demıssın?Yoksa 27kasım mı?
bende önümüzde ki ay tüp bebeğe başlıyacağım dr bu ay demişti ama kasım şansını kaçırdım şimdi de pişmanım ilk denem olacak aralık 22 si gibi filan başlarız inşallah sizlerin yazısını okuyunca ben de hevese geldim.bu ay neden bilmem bir korku ve ümitsizlik çökmüşdü içime ve gitmedim dr ye.ama aralıkda başlıyacağım inşallah.2 yıldır iğnelerle deniyorduk dr son dedi tüp bebeğe başlıyacağız artık dedi hayırlısı.Bu arada 8 ay önce 8,5 haftalık bebğimin kalbi durduğu için kürtaj geçirdim neyse önümüze bakacağız artık
canım hakkında hayırlısı olsun inşşş tez zamanda bebğine kavuşursun bende bir bebeğimi kaybettim malesefki...
rabbim cennette kavuştursun bizi..
bende ilaç tedavisindeydim ama dün adet oldum olmadı malesefki yarın başlıycaz kısmetse..
içim içime sığmıyor heycan korku endişe her duygu var nasıl başa çıkacağım bu duygularla acaba
adet strese girdi gelmiyor aslında bugun tedaviye başlarım sanıyordum noluyo anlamadım üüüüffffffffffffffffffffffffffff
canım arkadaşım eylulde bana menegon yapıldı göbeğim kızardı morardı kaşındı cooooooooooookkkk acıdı ama yaa sabır de ve ben bu sefer dırekt menegonla başlicam bunlara tekrardan hazırlıklıyım cunku menegon kullanmanın amacı rezerv cogaltıp kaliteli yumurta bu bağlamda kaliteli embriyo ben derim sabret doktorumuz bizim icin en iyisini düşünüyo ve yine söylim yumurta toplama işleminden sonra feleket sancıyla uyandım ağlaya bagıra kendime geldim ama bak gene vaz gecmedim inşallah hepimiz icin hayırlısı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?