Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

bilgi için teşekkürler canım

Arkadaslar transferimin 7. Gunu bugun. Acaip kasik agrim var, iki gundur nefes alamiyom resmen. Gaz sancisi da cabasi.. İnsallah bebisler tutunmaya calisiyodur da bu agri ondandir. Normal mi bu agri?

normal normal korkma.bebişin tutundu kesin bak demedi deme.benimde çok şişmişti karnım.nefes alamıyordum.aynı adet sancısı gibi sancılar gaz sancıları hepsini yaşadım.hatta gaz sancım hala devam

arkadaşlar transferimin 7.günü hiç belirti yok ve idrar testi denedim negatif.acaba yine olmadımı diye düşünmeden edemiyorum.5.gün blast embiryosu 2 adet transfer edildi normal sağlıklı denildi üstelik genetik incelemede yaptırmıştık hiç belirti olmadan hamile olabilirmiyim sizce aranızda belirti yaşamadan hamile olan varmı testi erken mi yaptım bilmiyorum kafam karıştı moralim çok bozuldu üstelik bu benim 5.tüp bebek denemem oldu tutmasını çok istiyorum

Ais canım sen hiç tedavin öncesinde kür yaptın mı? Ben bugün aslan pençesi arı sütü bal polen karışımı, çörekotu, tarçın aldım. Bakalım içmeye başlayacağım. İnşallah vesile olur hayırlara...

Arkadaslar transferimin 7. Gunu bugun. Acaip kasik agrim var, iki gundur nefes alamiyom resmen. Gaz sancisi da cabasi.. İnsallah bebisler tutunmaya calisiyodur da bu agri ondandir. Normal mi bu agri?

walla canım benim acayip şekilde 2 kere 15 er dakika süren gaz sancısı çeken arkadaşım hamile haberi aldı. İnşallah senin de öyledir. Ama onun normal yolla gebelik. Hatta apandisit felan sanmıştık

Cok saolun desteginiz icin. Doktora ugradim, serum verdi sivi birikmesi olmus dedi. Kolumda serum yatiyorum su an.. ultrasonla bakti, tutmussa gorunur muydu acaba?

hayır hiç bir kür denemedim. en baştan itibaren olumlu yaklaştım. sadece test yapmadan 3-4 gün önce biraz korkmaya başladım.
çünkü adet olacakmışım gibi karnımda gerginlikler ve minik ağrılar oluyordu. ve hala devam ediyor. ama transferden sonra hiç ağrım sızım olmadı.

normal normal korkma.bebişin tutundu kesin bak demedi deme.benimde çok şişmişti karnım.nefes alamıyordum.aynı adet sancısı gibi sancılar gaz sancıları hepsini yaşadım.hatta gaz sancım hala devam

merhaba siz hamile olduğunuzu öğrendikten sonra doktorunuza muayeneye gittiniz mi
ben 5 ocak cumartesi test yaptım doktorumun dediği tarihti ve pozitif sonucu aldım

bana transfer günü 5 ocakta test yapın ve pozitif sonucu aldığınızda 25 ocakta muayeneye gelin dediler
negatif sonuçta olsa pozitifte olsa telefon ile bilgi verin sonucu mail atın dediler. bende mail attım tlf ile aradım çok sevindiler :)

sormak istediğim 20 gün sonra gideceğim çok geç değilmi?

benimde 8.günü 31 aralıkt tansfer edidi...bende de özellikle 2 gündür karnım ağrıyo gibi...kasık ağrım var hafiften bende teleş ediyorum ister istemez ...inş..tutunuyorlardır

aynen öyle canım benimde hissettiklerim inş.bende pozitifi görürüm...idarar testi yaptınmı ve kaçıncı gün test yapmış oldun

aynen öyle canım benimde hissettiklerim inş.bende pozitifi görürüm...idarar testi yaptınmı ve kaçıncı gün test yapmış oldun

bana 5 Ocakta test yap bunun dışında ne idrar testi nede kan testi kesinlikle yapmayın.
çünkü kullandığınız hormon ilaçları farklı sonuçlar çıkarabiliyor testlerde dedi bende 5 ocağa kadar sabrettim gerçekten ve sabah erkenden kalktım hastaneye gittim. :)))
test yaptırdım ve pozitifi gördüm. darısı başına. darısı burda bebek bekleyen herkesin başına inşallah pozitif sonuçlar alırsınız

benim 31 aralık 2012 de (27 ocak opu) transferim oldu beklemedeyim...2 emriyo transfer edildi. perşembe(10 ocak) tahlil yaptırmayı düşünüyorum...dualarınızı bekliyorum
:18::18::18:

transfer günü sayılmıyor. 31 aralığı saymaman gerekiyor ve 12 ocakta test yapman gerekiyor

evet haklısın ben adaçayını yıllardır bilirim hamilelik döneminde kullanılmaz.
hatta hamileyken doktorlar bir çok bitki çayını yasaklıyor sonuçta sabah içtiğimiz çayda bir bitkiden öyle değilmi. çayda içmeyin kahvede

Gebeliğin olduğu durumlarda, döllenme sonrası 8. günden sonra Beta HCG hormonu kanda hızla yükselmeye başlar. Gebelik oluştuğunda yükselmeye başlayan Beta HCG seviyeleri ikiye katlanmaktadır. Ancak gebeliğin ilerlemesiyle birlikte Beta HCG hormonu düzeyindeki bu hızlı yükseliş,hız kesmekte ve yavaşlamaktadır.

kızlar yukarıda ki yazıyı okuyun ve erken test yapmayın.

canım senin değerin kaç çıktı?tek emriyomu?kaçıncı gün emriyosu

canım senin değerin kaç çıktı?tek emriyomu?kaçıncı gün emriyosu

bana 2 embriyo 3. gün transfer ettiler. 8 hücreliymiş.

12. günde yaptığım test bhcg 151 çıktı
bu sabah 2. kez yaptırdım 323 çıktı 2 ye katlamış iyi dediler

merhaba ben 02 ocakta pozitif sonucu aldım 16 ocak için muane randevusu verdiler

bana 2 embriyo 3. gün transfer ettiler. 8 hücreliymiş.

12. günde yaptığım test bhcg 151 çıktı
bu sabah 2. kez yaptırdım 323 çıktı 2 ye katlamış iyi dediler

sevındım katlanarak gider inşaallah..
asis senın son adet tarihin ne zamandı.?sen,n 5 haftalık gözüküyorda.
bende kanımı verdım sonucu arayıp bildirecekler.
hangi iğneleri ilaçları kullanıyorsun..
sana verılen tarıh kalp atışı için sanırımm..
çünkü kese 5.haftada görülebiliyormuş
sen merkeze uzakmı oturuyosun yani başka bi şehirdemısın.?
belkı onun için o tarihi vermişlerdır..

Ben dün bir karışım yaptım. Tarçın bal çörekotu. İçine 8-10 tanede değirmende karanfil öğütüp koydum. Bir çaykaşığı da polen ekledim içine. İnşallah aslanpençesi de alacağm, birazdan çıkayım bari aktara. Bir de kşam çay demlemedim. Onun yerine adaçayı kekik demledim. Şeker yerine de balla tatlandırıp içtim. Macundan da çaydan da kocama da verdim. E sonuçta erkeğe de zararlı değiller.

Şu amh snucum bir çıksa. Bu arada 1 saattir Ege Ünv tüp bebek merkezini arıyorum internetten aldığım numaralardan. Cevap yok. Bilgi almak istiyorum arkadaşlar oradan. Belki de randevu alırım. Amh ı buradaki dr a göstermeyi bekliyorum ama olumsuz knuşunca buradakinden biraz soğudum açıkçası. Gene de amh sonucu çıkınca cuma günü görüşüceğim bir kere daha Bakalım ne diyecek. En küçük bir olumsuzluk söylerse direk Egeye gideceğim.
Ege Ünv nin ulaşabileceğim numaraları nelerdir acaba arkadaşlar. Bilgisi olan var mı?

mesaj kutusunu boşalttım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…