Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

inş. öle olur..walla doktor senin yumurtalıkların 40 yaşındaki bir kadının yumurtalığı deyince nolduğumu bilemedim.. hayırlı olur inş. hakkımızda..rabbim bizi çok sewio bence bölee çetin imtihan oluoruz..sewdiği kulunu zorlarmış rabbim ben de böle telkin ediorum kendimi...neyse doktora gider gitmez yazıcam burdan..bizi bizden başka anlayan yok gibi gelio çünkü... :) bu arada o saydıklarının hepsini birden mi karıştırıp çayını yapcam ayrı ayrı mı tam anlamadım..bi de hayıt otunu çok duydum ama emin olamadım doktora sorcam bi..ilaçla falan kullanılabilinior mu acaba ? sen duydun mu bu otu ya da kullandın mı ?

Son düzenleme:
benim adet sinyalleri başladı hafiften sancılar var yarın olmazsa öbürgün. salı carşamba iğnelerim başlar heralde. kızlar peşpeşe gidiyoruz inşallah ellerimiz kucaklarımız dolar. oldu oldu olmadı ben noktayı koyacam cünkü karnımla iyi uğraşıldı kendimi bazen kobay gibi hissediyorum. YÜCE RABBİM hepimizin yardımcısı olsun.............................AMİN.

evet ard arda geliyor kırmızılar benimde haftaya sanırım ben nedense su 2 gündür deliler gibi bebek kıyafetleri alıyorum allahım hevesimizi taddırsın bize birde dün gece 2 tabe bebek gördüm rüyamda öle güzellerdiki uyanınca sanki sıpaları yanımdaymış gibi hissettim ay ya iyice duygusallaştıkkkk

canım benim doktor kontrolü altında yumurta takibin yapılıp yumurtaların toplandıktan sonra aynı gün eşinden sperm alınıyor sonra bir iki gün içindede transfer yapılıyor hadi hayırlı haberler yazarsın inş

[SUP][/SUP]
Bu arada benim sorunum da fsh.. rezervim az... esim 38 yasinda, doktorum senin yumurta yasin esinden yasli dedi..:))

hoşgeldin canım böle yazılanları okuyunca bunları söyleyen doktorları söle bir silkeleyip sen kaçtane yumurtadan oldun diyesim var.zaten bizim durumumuz tamamen moralle neden sanki dalga gecer gibi ahahah bak sen gencsin ama yumurtalıkların 40 yaşındaki kadının gibi yahu 40 yaşındada doguran var söledigi lafa bak eşininkinden senin yumurtaların yaşlı demiş aman nede iyi şeyler söledide moralini yerine getirdi.sanki biz böle olmaktan keyif alıyoruz rabbim yatalak etmesin dermansız dert vermesin inş kucagımıza almayı nasip eder ben böle söyleyen doktorların genelde tedaviye gelmesinler diye hastanın pskolojisini bozmak için konuştukları kanaatine vardım artık yahu kanser hsatasına bile kemoteropi yapılıp hastalıgını silmeye yada yavaşlatmaya calışıyorlar hayır nedir bukadar olumsuz ve umut kırıcı olmalarının sebepi anlamış degilim bu hastalıkta allahtan bize gelen sabredip yavrularımızı kucagımıza almayı bekliycez sen ümitsizolma bende seninle aynıyım fsh yüksek ama önemli olan bir tane yumurta degilmi oda olucak inşşşş

asmesk ben de ASMde yaptıracagım senın dr.kım?ben de aralık ılk hafta gıdecegım ınsallah..

Slm kızlar günaydın hayırlı haftalar...
Cumartesi renglimin 3. günü ile iğnelerime başladım nihayet bugün 3. iğnemi olucam yarın sabah kontrolüm var duruma göre ilaçta artık yapılacak sanırım kan tahlillerim var her gün biraz daha sabırsızlanıyorumm...İnşallah herkesten iyi haberler alırız Allah'ım hepimize yardım etsin...

iyi haftalar canım bu zorlu yolculukta her işin kolay gelsin inşallah ve bebegine kavuş hayırlıs ile inşallah canım

Bugün benim icin yeni bir sayfa açıldı hayatimda ve suan cok mutluyum mutluyum çünkü cok iyi bir patronum var izin istemeden beni dinlemeden takil kafana gore diyen bir patron
Ve doktorum daha varligiyla huzur veren evet umutluyum ve mutluyum

kızlar adete 1 hafta var.heyecan dorukta en geç 1-2 aralık gibi bende iğnelere başlarım bir aksilik olmassa.bukadar heyecan ve stressten adet gecikmese baritedavisi başlayan arkadaşlar hayırlı olsun hadi bize umut olun güzel haberler verin inşallh.

Aydin Arici doktorum çokta sevdim kendisini inşallah emeklerimiz bosa çıkmaz. Senin doktorun kim.

ben maalesef aydın beyden alamadım daha once on gorusmeyı ebru hanım ıle yapmıstık bu nedenle dırekt ona yoonlendırdıler ama ıkısı de aynı takımdaymıs yanı aydın bey olmayınca ebru hnm yapıyormus trasferı fln.hayırlısı deyıp baslayacagım artık.muhtemem aralık ılk hafta adet olacagım ıkıncı gunu gel ıgne yapalım dedı.Sendekı gelısmeler nasıl?

hayırlı olur ınsallah,,sız nerede yapıyorsunuz.bır de adetın ıkıncı gunu degılmı ıgne anlamadım

cok sevındım adına canım..bende soyledıgımde hemen ertesı gun gorusme yaptılar,,hakkımda hayırlısı artıkkk

merhabalar dün yazdım ama kimseden cevap gelmedi.tahmini ne zaman tüp bebek işlemi gerçekleşir.benim eşim istanbulda ben trabzon dayım.ona göre eşimi çağırıcam da onun için özellikle soruyorum.16 kasımda lucrin kullanmaya başladım

canım 16 kasımda lucrın başladın yumurta takibin yapılıyo mu yapılıyorsa kac santim 10 gündür başka igne oldun mu birde bu tüp tedavisi mi

merhaba hanımlar bende yarın tedaviye başlıyorum.ikinci denemem olacak inşallah sorunsuz bir tedavi olur ve uzamaz sonucu sabırsızlıkla bekliyorum.bende ankaradayım zekai tahir burak hastanesinde yaptırıyorum

Cok sevindim...:) Sorunlardan ilki halloldu, umarim sonrasi da iyi olur...:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…