hoşgeldin aramıza canım ilk önce fsh unut amh unut bendede aynı sorun var ve benim fsh en son 36 idi önemli olan tüp bebekte kaliteli bir yumurtanın olması tüp bebege başlamadan önce zaten doktor sana ilk önce dhea vericektir büyük ihtimalle sana tavsiyem bir fiil hergün bal çörek otu tarçın arı sütü bal polen adaçayı aslan pençesi cayı bunları her gün kullan cok faydasını görüceksin inşşşşş
inş. öle olur..walla doktor senin yumurtalıkların 40 yaşındaki bir kadının yumurtalığı deyince nolduğumu bilemedim.. hayırlı olur inş. hakkımızda..rabbim bizi çok sewio bence bölee çetin imtihan oluoruz..sewdiği kulunu zorlarmış rabbim ben de böle telkin ediorum kendimi...neyse doktora gider gitmez yazıcam burdan..bizi bizden başka anlayan yok gibi gelio çünkü... :) bu arada o saydıklarının hepsini birden mi karıştırıp çayını yapcam ayrı ayrı mı tam anlamadım..bi de hayıt otunu çok duydum ama emin olamadım doktora sorcam bi..ilaçla falan kullanılabilinior mu acaba ? sen duydun mu bu otu ya da kullandın mı ?[/Qmael
malesef bazı kendini bilmez doktorlar acıklama yaparken insanı cıkmaza sokucak sekilde konuşuyorlar ve acıklama yapıyorlar 40 yaşındaki kadınlar dogurmuyormu hay allahım ya.saydıklarımı söle yap istersen sabhları ac karnına arı sütü bal bolen bunlar iyi bilinen bir markanın olursa daha verim alırsın üçü karıştırılmış oluyo zaten.öglen ada çayını iç akşam üstüne doktu evde karıştıracagın bal çörek otu tarçın karışımını ye.sonra yemekten sonra aslan pençesini demle aktarlarda satılıyor ılıt öle iç.hayıra gelince ben suyunuda aldım kendisinide demledim ne yalan söyliyim içemedim canım tiksinerek içilen birşeydende hayır gelmez öle düşünüyorum.şimdi hangi doktora gitmeyi düşünüyorsun yada nerde tedavi olmayı
benim adet sinyalleri başladı hafiften sancılar var yarın olmazsa öbürgün. salı carşamba iğnelerim başlar heralde. kızlar peşpeşe gidiyoruz inşallah ellerimiz kucaklarımız dolar. oldu oldu olmadı ben noktayı koyacam cünkü karnımla iyi uğraşıldı kendimi bazen kobay gibi hissediyorum. YÜCE RABBİM hepimizin yardımcısı olsun.............................AMİN.
inşallah hayırlısıyla benimde hepimizin de hayırlısıyla yüzünü güldürür Mevlam.
merhaba ben ilk defa tüp bebek işlemi yaptırıyorum.16 kasımda lucrin kullanmaya başladım.bilenler varsa tüp bebek işlemi ne zaman gerçekleşir.yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bu arada benim sorunum da fsh.. rezervim az...esim 38 yasinda, doktorum senin yumurta yasin esinden yasli dedi..:))
Selam arkadaslar bende tup bebek tedavisine başladım Dr dogum kontrol hapi verdi 17 Aralık'ta tekrar gideceğim ignelere başlayacak herhalde ilk denemem eşimde de bende de bı sıkıntı yok 1 senelik evliyiz. İkimizinde yası 36 hiç korunmadık 1 sefer asilama denedik tutmadı. Bizde daha fazla beklemek istemedik asm de tedaviye başladık. Rabbim kimsenin emeklerini bos çıkarmasın. İnşallah burada güzel haberleride hepberaber paylaşırız.
Slm kızlar günaydın hayırlı haftalar...
Cumartesi renglimin 3. günü ile iğnelerime başladım nihayet bugün 3. iğnemi olucam yarın sabah kontrolüm var duruma göre ilaçta artık yapılacak sanırım kan tahlillerim var her gün biraz daha sabırsızlanıyorumm...İnşallah herkesten iyi haberler alırız Allah'ım hepimize yardım etsin...
asmesk ben de ASMde yaptıracagım senın dr.kım?ben de aralık ılk hafta gıdecegım ınsallah..
Aydin Arici doktorum çokta sevdim kendisini inşallah emeklerimiz bosa çıkmaz. Senin doktorun kim.
kızlar adete 1 hafta var.heyecan dorukta en geç 1-2 aralık gibi bende iğnelere başlarım bir aksilik olmassa.bukadar heyecan ve stressten adet gecikmese baritedavisi başlayan arkadaşlar hayırlı olsun hadi bize umut olun güzel haberler verin inşallh.
Bugün benim icin yeni bir sayfa açıldı hayatimda ve suan cok mutluyum mutluyum çünkü cok iyi bir patronum var izin istemeden beni dinlemeden takil kafana gore diyen bir patron
Ve doktorum daha varligiyla huzur veren evet umutluyum ve mutluyum
merhabalar dün yazdım ama kimseden cevap gelmedi.tahmini ne zaman tüp bebek işlemi gerçekleşir.benim eşim istanbulda ben trabzon dayım.ona göre eşimi çağırıcam da onun için özellikle soruyorum.16 kasımda lucrin kullanmaya başladım
Bugün benim icin yeni bir sayfa açıldı hayatimda ve suan cok mutluyum mutluyum çünkü cok iyi bir patronum var izin istemeden beni dinlemeden takil kafana gore diyen bir patron
Ve doktorum daha varligiyla huzur veren evet umutluyum ve mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?