şubatta transfer olacağım , dondurulmuşlar konacak, hormon yükleneceği için mamoğrafi önlem amaçlı çekildi, alllah korusun kanser olursa tetikliyormuş....Canım ben 2 gün önce dr a gittim işte. Dr yumurta rezervin az, hiç başlamayız belki deyince morali eksilere gömdüm.Fsh tshfalan bakıldı. Şu an menapozda değilmişim ama gene de yumurta rezervim azmış Öyle dedi dr. Amh sonucunu bekliyorum şu anda. Başlamayalım faln derse İzmir'e gideyim diyorum. Ben Denizlide yaşıyorum.Bakalım artı ne olacak. Ege Ünv düşünüyorum ama tam da belli değil tabi. Hayırlısı olsun diyorum. Şu amh ı da alayım da, daha netleşecek durum.
Bu arada sen mamografiyiyi neden çektirdin? Prolaktin mi yüksek çıktı?
aynen canım, ben de orda devam ederim, başka yere ve doktora güvenemem, büyük konuşmayım ama, inşallah da olacak .umutluyum ben de kentte tedavimi gördüm olmazsa da yine orada tedaviye devam etmeyi düşünüyorum kıdemli tüpçü olarak :)
hayırlısı olsun. canım, kucağına alman dileğimle....çok şükür bugün keseyi gördük kızlar
benim büyük ihtimal tek yumurta ( tıp da adı altın yumurta) son şansım dr bile tek yumurtayla şansımızı deneyip tedavinin sonunu getirecez diyor oldu oldu olmadı herhalde bitiririm kalbimin bir yanı da diyor haziranda yada temmuzda benim eş (yurt dışından) gelecek eşim yanımdayken burda bir yumurta takibi yaparız baktık en az 3 yumurta oluştu belki bir son şans daha denerim ama belki o zaman gelsin ne düşünürüm ne hissederim ne isterim bilmiyorum kader de ne varsa ben razıyım bugun öğrendim 4 yaşında bir tanıdıgın oglu şeker hastası olmuş böyle şeyler duydukca halime şükrediyorum YA RAB ne eylerse güzel eyler hepimizin hakkında hayırlısı inşallah hepinizi tek tek öpüyorum
Nurancigim liste için gerekli yeni bilgilerimi veriyorum.bu gün son doktorla gorusmem ve ultrasonum verdi kararımızı verdik sonunda hayırlısı olsun
Yas : 44
Sorun : yastan kaynaklı fsh
Deneme sayısı : 2
Deneme başlangıç : Ocak sonu ( bir sorun çıkmazsa )
Klinik : Sisli Memorial Semra hn
kızlar, özellikle pufffciığım, bacımm, ve yumurta sorunu , yumurta kalitesi sorunu, rahim duvarı incelik sorunu olanlar.
yumurtaların uyarılması, kalitesinin artması , rahmin kuvvetlenmesi için böğürtlen kökü kürünü uygulayın, ben yarın başlıyorum.
500 gr bögürtlen kökü, 6 litre suda yarım saat kaynayacak, soğutulup süzülecek, cam kavanozda buzdolabında saklanacak. günde 1 bardak aç karnına içilecek.. tercihen bal konabilir ..... (bögürtlen kökü aktardan paket alınabilir, veya doğadan toplanabilirmiş)
Nurancigim liste için gerekli yeni bilgilerimi veriyorum.bu gün son doktorla gorusmem ve ultrasonum verdi kararımızı verdik sonunda hayırlısı olsun
Yas : 44
Sorun : yastan kaynaklı fsh
Deneme sayısı : 2
Deneme başlangıç : Ocak sonu ( bir sorun çıkmazsa )
Klinik : Sisli Memorial Semra hn
sana deneme amaçlı mesaj attım, bakarmısın gelmişmi,
Selam aliscigim nasılsın , mamografi sonucunu aldinmi ?
ben bu kurlerin hiçbirini iki sebepten yapamıyorum birincisi alerjik problemlerim var , ikincisi bundan 3 yıl önce troidlerimi saran tümörler yüzünden troidlerimin tamamı alındı. Vücudum bir cok hormonu üretmiyor dışarıdan sentetik hormon alıyorum.zaten tedavide bu yüzden gecikti hormon dengemi bulana kadar bekledik , su anda sürekli endokoronoloji kontrolü altındayım. Doktorlar bana her tür bitkisel destegi yasakladı dışarıdan sentetik hormon alıyorum ilaçlarla etkileşim yapmasın diye.
Gelmiş , gelmiş , gelmiş :))))
Bende sana cevap verdim sanırım oda gelmiştir...
semra hanım hakkında iyi şeyler duymuştum, tv de bir kaç izledim, ayrıca interrnetten de izlemiştim. çok iyi bir seçim yaptığını düşünüyorum... peki yöntemi ne olacakmış senin için,,,, klasik mi, mini tüp mü,, istanbuldada mini yapanlar var diye biliyorum,
Bilgilerini yeniledim puffy cim hadi hayırlısı rabbim kolay getirsin :)
Teşekkürler nurancigim bebise iyi bak :)))))
Ben ve esim bu günkü detayli görüşmeden sonra iyi bir secim yaptığımızı düşünmeye başladık.
Öncelikle histeroskopi yapilmasina gerek görmedi myonlar cok kıyıdaymis buda bizim tedaviye başlamamızı one çekti.
Ocak sonu regl 2. Gunü kontrole gideceğim eğer bir sorun yoksa tedaviye basliyacagiz.
Bana normal tüp yapacaklar hiç ilacsiz bile bugünkü kontrolde 3 yumurta gördüler rezevr iyiymis , buda cok iyi dediler su an için biriktirmeye gerek yokmuş.
Su an bende cok pozitif bir izlenim bıraktılar kendimi güvenli ellerde rahat hissediyorum ne derlerse uyacağız artık.
Hayırlısı olsun ALLAH yardımcımız olsun.
ben iyiyim, mamoğraji sonucunu dün yazmıştım , görmedin sanırım,,, bir problem yok gibi görünüyor, fakat yorum olarak ultrasonda öneriliyor, görevliye sordum , ilk mamografide ultrasanda istenirmiş, o yüzden biraz rahattım, o yüzden fazla önemsemedim herhalde bugün doktorumu arayıp sormayı unuttutttummmm... inşallah bir aksilik çıkmaz... ultrason da yaptır derse pazartesi giderim artık...
canım sen kürleri alamasan da , inşallah doktorun tedavisi yetecektir sana... biraz da bu kürler psikolojik rahatlık sağlıyor gibi.. ben tüp bebek koordinatörüme sormuştum, doktor kürler için ne diyor diye,, koordinatör de bir şey demiyor , sanırım psikolojik de olsa desteğini görüyorlarsa hastalar kürleri yapabilirler diye düşünüyor.
özel mesaj attım, deneme amaçlı. gelmiş mi
vıtrelle 250 = 1 kutu
menagon 75 = 4 kutu
gonal-f 450ıu/0,75 ml = 5 kutu
cetrotıde 0,25 mg = 5 kutu
BAYANLAR BU İLAÇLAR ELİMDE TEDAVİYE YENİ BAŞLIYCAK ARKADAŞLARA UYGUN FİYATA VERİCEM HİÇ AÇILMAMIŞ VE KULLANILMAMIŞ
Canim ultrasonu ihmal etme mutlaka yaptır dikkatli olmak lazım ben 3 yıl önce yaşadıklarımdan dolayı senede 1 belli kontrolleri yaptırıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?