Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

kizlar bende hamileyim Rabbimin izniyle bugun kan testinin sonucunu aldim Rabbim isteyen herkese versin Rabbim hepimizin kucaklarini doldursun ve hepimizin yuzunu guldursun(AMIN)

kızlar ikinizide çok tebrik ederim. bebişleriniz hayırlı uğurlu olsun.
darısı bekleyen kişilerin başına.
ctesi günü kan testi günüm idrar testi hiç yapmadım yapmayacağımda. inşallah ctesi iyi sonuçlar alırım

yanlış hatırlamıyorsam 5 Ocak ikimizinde test günü
benimde bugün adet sancılarım ve belirtilerim başladı. bende korkmaya başladım. inşallah hamileyizdir ve adet olmayız canım

asis bizimde test günümüz cmts

ada2013 nasılsın canım??? gelişmeler varmı?

Canım merhaba maalesef hersey aynı ne belirti var ne başka bisi böyle üzülüyorum ama sonra kendimi
Sakinlestiriyorum olmadı yine biliyorum cok gerildim artık. . Sen nasiksin canım varmı sende değişiklik ..

Dün transferimin 11. günüydü beta hcg değerim 478.20 çıkmış allah bu mutluluğu hepinize yaşatsın inşallah.

çok mutlu oldum. değerleriniz çok güzel ve yüksek çıkmış. iki embriyomu transfer ettiler size. ikizlere hamile olabilirmisiniz :)))

Canım merhaba maalesef hersey aynı ne belirti var ne başka bisi böyle üzülüyorum ama sonra kendimi
Sakinlestiriyorum olmadı yine biliyorum cok gerildim artık. . Sen nasiksin canım varmı sende değişiklik ..

yok be canım hiç bi durum yok hamile haberlerini duydukça bi ümit diyorum. bi yandanda korkuyorum üzülüyorum herkes erkenden yaptı testni ya bizdemi yaptırsak (

asis bizimde test günümüz cmts

heyecanla bekliyorum ctesi gününü. umarım hamileyizdir kızlar güzel sonuçlar alırız.
arada sırada adet olacakmışım gibi hissediyorum. bazen hissetmiyorum.

burnum kokulara karşı çok hassaslaştı başka belirtim yok. birde ellerim değil ama ayaklarım hep buz kesiyor üşüyorum

yanlış hatırlamıyorsam 5 Ocak ikimizinde test günü
benimde bugün adet sancılarım ve belirtilerim başladı. bende korkmaya başladım. inşallah hamileyizdir ve adet olmayız canım

Evet canim ctesi test gunum ozlemsc sen ve ben inşallah güzel haber veririz... benim sancılarim kesilmisti ama sanki bu sabah yeniden başladı yarın da regl günüm .. hic umudum yok ya Rabbim sabir ve güç versin cok korkuyorum sonuçla yüzleşmekten..

inşaalahh inşallaahh....

ben hiç üşümüyorum hava güneşli ayağımda çorap bile yok perdeyi açmıyorum cok sıcak oluyor... banada yemek kokuları geldıkçe camı pencereyi açıyorum hemen. adet olacak hissi bizdede ara ara oldu inşaallah olmayız.. tek sevindiğim arada bi sol tarafımdaki batma ilk günden beri var oda

yok be canım hiç bi durum yok hamile haberlerini duydukça bi ümit diyorum. bi yandanda korkuyorum üzülüyorum herkes erkenden yaptı testni ya bizdemi yaptırsak (

Canım bu sabah eşimle konuştuk diyoruz ki kan vermeye gitmesek beklesek adet olursam olurum olmazsam gideriz :) o da geriliyor farkındayım hissettirmemeye çalışıyor ama anlıyorum. . Bende cuma gidip kendim yaptirsam diyorum kan tahlilini.. bilmiyorum insanoglu iste hic umudum yok diyorum ama hala umut kirintilarim var :)

İnşallah o batma bebisin habercisidir canım benim. ..

bende adet oldugumu görmeden testi yaptırmak istıyorum varmı böyle bişey ya.. :)))

ona taktım adetten önce sonucu görcem diye plan yapıp duruyorum.. cmts beklemem cuma sabah yaptırırım kan testini 12.gün oluyor zaten..

amin canım inşallah ctesi güzel haberler alırız. bende sakindim ama dünden beri strese girdim ctesini bekliyorum.
benim ilk tüp bebek denemem sizin kaçıncı denemeleriniz

Keske aynı şehirde olsaydık giderdik beraber bi cesaret:) ya benimde ağrım var özellikle sol tarafımda bi akinti geliyor kosuyorum hemen lavaboya.. ay paranoyak oldum valla artik. Bide transfer gununden beri her gece sacma sapan rüyalar görüyorum hayatımda hiç bu kadar ard arda rüya gormemistim :) bilinc altim nasilsa artik :)

amin canım inşallah ctesi güzel haberler alırız. bende sakindim ama dünden beri strese girdim ctesini bekliyorum.
benim ilk tüp bebek denemem sizin kaçıncı denemeleriniz

Canım bu ikinci benim ilkinde 3 gün embriyosu verildi ama tutmadi bu ikinci 5.gun embriyosu..inşaallah ilk denemede alırsın guzel haberi..

Canım bu ikinci benim ilkinde 3 gün embriyosu verildi ama tutmadi bu ikinci 5.gun embriyosu..inşaallah ilk denemede alırsın guzel haberi..

cuma yumurtalar alındı. ptesi transfer yapıldı 3. gün embriyosu konuldu 2 adet. yumurta rezervim çok az olduğu için 2 adet koydular.
dondurulmuş yumurtamda yok. o kadar en yüksek dozdaki ilaç ve iğnelere rağmen çok sayıda yumurtam oluşmadı. 6 tane alındı 2 tanesi olgunlaştı ve onlarda transferde edildi

canım onu ben doktorum transferi yaparken sadece sol tarafımda birşeyler hissettim :))) hatta soracaktım sol tarafamı koydunuz diye :)))))))) hahahah doktor ne derdiki acaba :)))

:) bu kadar olur ultrason da bakarken transferde benimde hep sol tarafimla ugrastilar :) bende hep sol odakliyim :) ayyy canım benim az kaldı 2 gun sadece 2 gun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…