Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

Tebrik ederim, allah saglikli sihhatli kucaginiza almayi nasp etsin

slm arkadaşlar yeni hamile kalanları okudum çok sevindim adınıza inşallah bizlerinde olur bende yeni geldim eve transferimi oldum bebeişlerime kavuştum inşl.tutunurlar 5.gün embiryoları transfer oldu.

Ben de az once transferden gekdim, besinci gun embriyosu iki tane transfer edildi. İnsallah yilin bu son gunu bize ugur getirir, 2013u bebislerimizle geciririz

canım geç gördüm benimde 3.tüp bebek denemem de öyle olmuştu yerleşme kanaması demişlerdi hemşireler benim 9.günde test yaptım çıkmadı 11.gün çıktı idrarda sonra 6 haftalıkken bozuldu boş gebelik dendi inşl.seninkide yerleşti içindir

nasıl yani neden öyle oluyormuş ki?

Cnm dikkat ederseniz hiçbir idrar testi %100 sonuç alabileceğimizi yazmıyor. Bu sebeptende bazen çıkmayabiliyor. kişiden kişiye de hcg değerleri değişiyor. Kesin sonuc ancak kan testinde (hcg) çıkıyor. Ama bir umut diye hepimiz idrar testini denemekten kendimizi alıkoyamıyoruz

Arkadaşlar hepinizin yeni yılını içtenlikle kutluyorum. Pozitif sonuç alan arkadaşlarım tekrar hayırlı olsun ve negatif alan arkadaşlarımda 2013 e pozitif düşünüp pozitif sonuçlar almanızı tüm kalbimle diliyorum.:
İnşallah 2013 de hepimizin ANNE olması dileğiyle.

Herkese iyi yillar, az once transferim gerceklesti, suan yatiyorum, yeni yila yatarak girecegim yeni yilda hepimizin dilekleri geceklessin, kucaklarimiz bebislerle dolsun insalllah..

Ben tüp bebek tedavisine başlamadan endokronoliji doktoruna gidip tüm testlerimi yaptırdım TSH , seker , gizli seker , dhea , kan falan o testlerde hiç bir sorun çıkmadı bu yüzden o ilacı kullanmadım bana femara verdiler yumurtalari hasaslastirip yumurta kalitesini desteklemek için ( femara protokolü deniyor)
Ablamda tüp bebek yaptı o glukopage kullandı ama onda doktor ultroson sonrasi seker direncini ölçen bir test yapmıştı ve insulin direnci çıkmıştı ayrıca kilo problemi vardi bu ilacı kullanmadığı takdirde yumurta tedavisi süresince kullanılan ilaçlara yumurtalar istenilen cevabı vermiyormuş.( ablamın kızı şimdi 11 yasında)
bu arada ben yeni tedavi oncesi doktor tarafından verilen yumurta kalitesini arttırıcı su vitamin desteklerini kullanıyorum
Biesteron / efa daily / coenz QH
Birde nurancigimin verdigi Aslan pençesi çayından her aksam 1 fincan iciyorum

benimde transferimin 6.günü yeni yıla yatarak gireceğim sonuç bekleyen tüm arkadaşların yeni yılı kutlu olsun herkezin kucağı bebiş dolsun :))))) MULTU YILLAR

.........................................şimdi geçenlerde ben burada bir haber paylaşmıştımmm aile ve sosyal poltikalar bakanlığının sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfları ile yapmış olduğu bir çalışma vardı ücretsiz tüp bebek başlığı altında bir yasa çıkartılmış ve sadece yeşil kartlı ve ya hiç sosyal güvencesi olmayan ailelerin acıbadem has ile ortak yürütülecek çalışma ile tüp bebek yaılmasıydı ..... Buraya kadar her şeyi biliyoruz bu gün benim bir sebebpten doalyı sosyal dayanışma vakfını aramam gerekti ve oradaki bayanla konuşurken tüp bebekle ilgili yukarda yazdığım konu açıldı aile ve sosyal poltikalar bakanlığını yapmış olduğu bu çalışmaya bekleninlen oranda aile baş vurmayınca bakanlık yeniden yasayı düzenleyerek sosyal güvencesi olanlarıda bu kapsama almış ama başvurular bitmişşşş malesef((( oradaki bayan bana dediki bakanlığa başvurup talebinizi belirtin infertilte hastaları yeniden başvurup talepde bulurlarsa bu genelge yeniden düzenlenip ücretsiz tüp bebek ypılacak istiyorsanız telefon ve mailerle isteğinizi bildirin dediii .. ( arkadaşlar bu konuyu girdiğiniz diğer topiklerdede paylaşabilirisnizzz belki bakanlığa yazmak isteyen olabiliR)

Merhaba arkadaslar yeni hamile haberleri var sanirim hayirli olsun diyor ve sağlıkla kucaginiza alin diyorum. .

Bugun transfer gunu dahil 8.gunum ve adet ssncilafi gibi sancilarim başladı cok korkuyorum..persembe gunu adet gunum ya erken olursam off nasil bir stres bu inşallah olmam

Son düzenleme:
canım inşallah tutunur bebeğin nerde yaptırdın transferini, kaçıncı denemen

inşallah olmaz cnm. ama tutan tutmayan herkezin adet sancıları olmuş heralde:)

yetercimmmm çok teşekkürler canmcımmm ben yeni duydum bunu tüp bebeğe artık başladım ama yine de adresi olsaydı yazardım ya da bir link var mı verebileceğin nereye bidireceğiz

arkadaşlar bugün transferimin 10. günüydü ve dayanamadım kan testi yaptırdım beta hcg 45 çıktı düşükmü acaba bişey anlamadım

sende olan durumlar bendede var korkmaya basladım ((

arkadaşlar transferimin 10. günü sabredemedim kan testi yaptırdım beta hcg 45 çıktı . doktorum 12. günde yaptırmamı sölemişti ama ben beklıyemedim . peki bu değere göre hamilemiyim ? tutundumu bebeğim ? bi fikri olan varmııııııı

11. gün 72 çıkmıştı benim çok yüksek değildi. önemli olan 2 günde bir katlaması yani 12. günü test yaptırmalısın ve o da 90 falan olmalı...ama hamilesin inşallah...sonuna kadar güzel olur inşallah...

Dün transferimin 11. günüydü beta hcg değerim 478.20 çıkmış allah bu mutluluğu hepinize yaşatsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…