• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2010 da tüp bebek yaptıracaklar

ya üzülme bence tutunma belirtisidir meraklanma....kasık ağrın bel ağrın var mı?

burcusafak kasık ve bel ağrım yok , yarın prednyl iğnemi vurdurmak için medical parka gitcem bide danışcam bakalım ne dicekler...
Allahtan hayırlısı arkadaşım bu seferde kaderde yoksa yapacak bişey yok... her işte bir hayır var , canımız sağolsun dimi..

ama tabi gönül isterki hepimiz birbirimize müjdeli haberler verelim...senin test günün ne zamandı arkadaşım?

Canım şükür gözünaydın allahım nazarlardan saklasın:))))

nilucum teşekkür ederim allah isteyen herkese versin, kimsenin ümidini kırmasın inşallah :49:

darısı bızeeeeeeee
adet gununuz ne zamn arkadslar
testten oncemı sonramı
benım oturunca kasıgım bırazcık agrıor
vajınamdan beyaz sıvımsı akıntılarım gelıor dun bugun sızde varmı
acaba jeldenmı dıorum
offfffffffffffffff

canım benim adet günüme daha var, normalde 10 u gibi olmam gerekiyor. 30 gün benim periyodum.
bu arada sıvımsı akıntıdan korkma, biraz kötü bi duygu durmadan aşaadan bişeylerin akması ama jeli kullandığımız sürece olacak bu. ben de devam edecekmişim bi süre daha! bu arada iğnelere de 2,5 ay daha devam edicekmişim :53:

ya aslında güçlü demek ben demek.. insanlar beni arayamıyordu üzülüyorum diye ben arayıp onları teselli ediyordum ilk seferimde ama bazen bütün savunların yıkıldığı anlar olabiliyormuş.. desteğiniz beni sakinleştirdi gerçekten çok teşekkür ederim.. şimdi pazatresi kendi hastanemde yaptıracam testi.. tek umudum bugün testi yaptırdığım hastanenin makinelerinin bozuk olma ihtimali.. yani ben hamileyim dimi makine anlamadı:))) ama en azından pazartesi çıkabilecek negatif sonuca müthiş hazırım:)) bu da bişeydir...

inşallah makina hatalıdır canım salı günü benimde tranfeirim var inşallah güzel haberler vermek nasip olur hepimize

Kıssslaaarrrrr...
2 haftalık hamileyiimm :66::66::64::64::52::52::53:
kesin sonuç salı günü belli olacakmış :53::53:
Değer 61,32 çıktı. tek embriyo olduğu için düşük çıkar dediler.
salı yükselmesini bekliycez dediler... ilaçlara devam bu arada.
salı gelene kadar hala tam emin olamıycam ama sonuç pozitif işte :49:

allahım inşallah bi aksilik olmaz :44:

ne kadar güzel canım Allahım sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah umarım güzel sağlıklı bi hamilelik geçirirsin umarım değerin artar:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

burcusafak kasık ve bel ağrım yok , yarın prednyl iğnemi vurdurmak için medical parka gitcem bide danışcam bakalım ne dicekler...
Allahtan hayırlısı arkadaşım bu seferde kaderde yoksa yapacak bişey yok... her işte bir hayır var , canımız sağolsun dimi..

ama tabi gönül isterki hepimiz birbirimize müjdeli haberler verelim...senin test günün ne zamandı arkadaşım?

canım benim test günüm 15 ocak ama 13 ocakda yaptırmayı planlıyorum..beni haberdar et dün kasıklarım ve belim adet olucakmışım gibiydi çok korktum tabi kaderde yoksa napabiliriz....inşallah müjdeli haberlerimizi veririrz...senin doktorun latif bey mi?

herkese hayırlı pazarla ınşşşşşş
bu hafta hepımızın yuzu guler ınşşşşşşşşşşşşşş

ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN :16:
VERDİĞİN SAĞLIĞA VARLIĞA BEBİŞLERİME BİNLERCE ŞÜKÜR :21:
:49: :49:

2 gündür ağrılarım vardı pek yazamadım cevap ama bugün sonuç alınca yazıyım dedim

Bugün kan verdim sabah ve eve geldim orda bekleyemedim

2 saat sonra aradılar beta hcg yüksekmiş kaç olduğunu bile sormadım heyecandan
Dr Nurettin Bey ve diğer kızlar da çok sevindiler
müjdeli haberi telefonda verdiler ama ordayken de çok samimi ve tüm içtenlikleriyle bana dua ettiler :16:

Allah razı olsun elemanlardan

hepinize dualarınız için ayrı ayrı teşekür ederim :54:
Rabbim nasip ettiyse Drun iğnenin hepsi sırasıyla yolunda gidiyo
ve bu işlemlerimiz sonuç veriyor
ben 14 yıllık evliyim çok Dr gördüm çok denemeler yaptım ve ilk kez bu kadar ilerleyebildim
Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bunda da var bir hayır dedik hep ,
Kaderimiz de beklemek varmış

Allahtan dilerim ki ;benimle birlikte hepinizin tedavileri olumlu geçer
hepiniz buraya Aralık ayında başladık ve şimdi hamileyiz diye yazar :81:

pm yazan arkadaşlara cvp vermeye çalışıcam
geciktim kusura bakmayın :17:

çok sevindim adına tebrik ederim Allah yardımcın olsun

canım benim test günüm 15 ocak ama 13 ocakda yaptırmayı planlıyorum..beni haberdar et dün kasıklarım ve belim adet olucakmışım gibiydi çok korktum tabi kaderde yoksa napabiliriz....inşallah müjdeli haberlerimizi veririrz...senin doktorun latif bey mi?

Dr um latif bey canim , bugun benim de bel agrim yok ama kasik vatnam var zaten normal sartlar altinda bu hafta adet gormem lazim .... 14 u olsun biran once derken simdi o gun gelmesin istiyorum
senin goguslerinde bi farklilik varmi arkadasim ? Bende yokta

arkadaşlar hastaneden aradılar 16 yumoşumun 16sı da halen gelişmekteymiş yaaaaa maşallah:nazar: yarın 11:00de transferim gerçekleşecek:43: çok duygulandım yarın nasıl olurum bilmiyorum

arkadaşlar hastaneden aradılar 16 yumoşumun 16sı da halen gelişmekteymiş yaaaaa maşallah:nazar: yarın 11:00de transferim gerçekleşecek:43: çok duygulandım yarın nasıl olurum bilmiyorum

Masallah canim , insallah 16 sida saglikli olur birde dondurursunuz... Yarin icinde simdiden bol sans , allah rast getirsin arkadasim. Kacinci denemen?

ben gayet rahattım hem opuda hmde transferde bayılırım dıordum ama allh onun sabrını verıorrrrr
bol sans snaaaaaa
bol su ıckı sancın azalsın vede kasık agrıların dınsınnnnn
benımde 16 tane toplandı ama dondurulmusa kalmadı
10 tanesı dollenmıstı
hakkında sımdıden hayırlısı olsun
asıl sımdı baslıor senın ıcın surecccccc

Canım gözünaydın maşallah alah nazarlardan saklasın:))) Rabbim kucağına almayıda nasip etsin.Banada 4 kere transfer yapıldı emin ol o kapıdan içeri her girdiğimde içim kıpır kıpırdı o duyguları kelimelere dökmek çok zor hayırlı olsun. RABBİM yardımcın olsun.

Dr um latif bey canim , bugun benim de bel agrim yok ama kasik vatnam var zaten normal sartlar altinda bu hafta adet gormem lazim .... 14 u olsun biran once derken simdi o gun gelmesin istiyorum
senin goguslerinde bi farklilik varmi arkadasim ? Bende yokta

ya haklısın bende test günü gelsin istemiyorum:)) arada bel ağrısı ve kasık ağrıları var göğüsleride dokununca acıyo bundan 1 hafta önce elim deyse acıyodu..normalde adetime kala çok hassaslaşırdı ..

ohh ohh canım maşallah inşallah hepsi 1 kalite olur..sana bool şans diliyorum ..rahat ol hatta yanına kitap götür beklerken zaman çabuk geçer hem..

2. kalıte 8 hucrelı 3. gun tarnsferı benımkısı
tek embrıo
senınkııııı ???

test tarıhım 13 ocak pers

Esracııım :81: canım çok sevindim :54:
Aman çok kalkmayın iş güç yapmayın
:16: Allah tamamına erdirsin

:nazar: İnşaallah devamı da gelir :16:
bugün dua edicem sana da :21:

Kıssslaaarrrrr...
2 haftalık hamileyiimm :66::66::64::64::52::52::53:
kesin sonuç salı günü belli olacakmış :53::53:
Değer 61,32 çıktı. tek embriyo olduğu için düşük çıkar dediler.
salı yükselmesini bekliycez dediler... ilaçlara devam bu arada.
salı gelene kadar hala tam emin olamıycam ama sonuç pozitif işte :49:

allahım inşallah bi aksilik olmaz :44:

olmaz olmaz sakin oooollllllllll :nazar: maaşallah Çidoşummmmm :54:
sen de dikkat et kendine aman ha :49::49:

bu 2 ay bişey yapma hafif işler :20:

çok teşekkür ederim canım desteğiniz için.. daha önce de bu siteyi takip ediyordum ama üye olmak aklıma gelmedi bir türlü.. bugün anladım ki benim duygularımı da ancak benim yaşadıklarımı yaşayanlar anlayabilir. dışarıdan kim ne derse desin şu an beni teselli etmiyor. belki bunu gerçekten anlayan insanlara anlatırsam yükümü azaltırım diye düşündüm ve üye oldum.. aranıza aldığınız ve destek olduğunuz için tekrar çok teşekkür ederim:))

hoşgeldin Neurotic :3:
nickini eurotic okudum ilkin :17:

Bizi biz anlarız elbette:13:

diğerleri tüpçüden aldık sanıyo :96:
aşerermi- kaç ayda doğacak- hep yatacakmısın ----vs bisürü saçma sorular var bi bilsen :19:

Burcuşafak
Nilu
Mercankara

kızlar sizi tebrik ettim mi bilmiyorum kusura bakmayın

Allah tamamına erdirsin hepimizinkini
ilk haftamda yazdığım olur inşaallah Aralık ayı uğurlu gelir herkese :81:

mesajları aramaya da vaktim yok
çok sık nette olamıyorum :3: hoşçakalıııınnnn

Burcuşafak
Nilu
Mercankara

kızlar sizi tebrik ettim mi bilmiyorum kusura bakmayın