Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
dün menü paylaşmadım çünkü bişi yemedim kaptanım eve gecerken serum baglattım öylece uyumuşum hastalıktan bu saat oldu hala agzıma bişi koymadım canımda istemiyor hiç bişi 37 saat olmuş oruca bende sok oldum hemen tartıldım 70,5 geldim dünden bugune 900 gram gitmiş gibi oldu ama tabiki öyle olmuyor yiyince yarısı geri geliyor ama ne spor yaptım ne de adım 6000 de kaldı dün normal hareketim bile değil oda maalesef Elhan@TemelinSafinazi inşallah bugun biraz daha iyileşirsem hayırlısı ile dikkat edin kendinize bu salgın geçmiyormuş 3 gün iyi 2 gün geri hasta çok uzun sürüyormuş
En son düşük gerçekleşti hem psikolojık hem de fızıksel olarak bir buhrana girdim ve çok uzun sürdü …şimdi yine başlıyorum daha önce verdim yine yapabilirim ..