- 7 Ekim 2024
- 834
- 280
- 18
- 21
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #7.961
Canm gebeliğe engel olmasi veya olası bı yan etkisi varsa bırak bence riske atma kesin bilgiyi kadın doğum doktoru bilir tabi imkanın varsa muayene olduğunda sor ha bide laboquick kaset test o kadar erken gosterir mi canm bende de var o testten bende 4 5 gün kalasıya yapmayı planlıyorumCanım sırf meraktan 10 tane laboquıck aldım 2gece önce netten. Eşimin haberi yok tabii evde de 3 tane erken gebelik testi awoks var sanırım 7 gün kala bile bakabilirim antibiyotikli krem kullanıyorum eczacı diğerleri önemli değil ama bunu kesinlikle bırakmalısın gebelik olursa dediği için bakmam gerek ne kdr erken okdr iyi hatta Aslında kullanmasam mı diye korkuyorum gebelik kategorisinde değilama tedaviye de basladıgım 8 gün oldu brakmak da ıstemyrm
Benim piki gördükten bir gün sonra bile beklemeden çatlattı canım normalde ne zaman çatlıyor. Ben çok şükür pik gecesi değerlendirdim yani çatladığı an hatta . Bu akşam da eşim geldi olduğuYaa canim ben bugün pik gördüm.Dun değerlendirmiştim.Bugunu değerlendiremeyecegim.Yarin ve cuma degerlendirsem yeterli olur mu acaba .Yarın muhtemelen çatlar.Uff kafamda deli sorular
Genelde yumurta catlamadan 24 saat durabiliyo canm tabi bu kişiden kişiye göre değişirBenim piki gördükten bir gün sonra bile beklemeden çatlattı canım normalde ne zaman çatlıyor. Ben çok şükür pik gecesi değerlendirdim yani çatladığı an hatta . Bu akşam da eşim geldi olduğugarantiye almak için yarın da yapacağım
Canım hemen başlamadım Çünkü aşağı yukarı tahmin ediyordum sancım başlayınca pike yaklascagnı. Bak koyuyorumKuzu sen adetten kac gun sonra başladin Ovulasyon testine
Kuzu ilk kez testle takip edicem bı fikrim yok onun içinBenim piki gördükten bir gün sonra bile beklemeden çatlattı canım normalde ne zaman çatlıyor. Ben çok şükür pik gecesi değerlendirdim yani çatladığı an hatta . Bu akşam da eşim geldi olduğugarantiye almak için yarın da yapacağım
Geçen ay çok araştırdım resmen 7 gün kala görenler olmuş elinde fazladan varsa bence de bakabilirsin benim umudum yok nedense ama yani sıfır umutla bekleyeceğimCanm gebeliğe engel olmasi veya olası bı yan etkisi varsa bırak bence riske atma kesin bilgiyi kadın doğum doktoru bilir tabi imkanın varsa muayene olduğunda sor ha bide laboquick kaset test o kadar erken gosterir mi canm bende de var o testten bende 4 5 gün kalasıya yapmayı planlıyorum
Bende öyle biliyorum 2 gün catlamayan bile görmüştüm forumda havuç falan ye diyorlardiGenelde yumurta catlamadan 24 saat durabiliyo canm tabi bu kişiden kişiye göre değişir
Evet çatlamayan var hemen kişiden kişiye olabilir o yüzden dedim arkadaşa hemen catlayablr dıyeBende öyle biliyorum 2 gün catlamayan bile görmüştüm forumda havuç falan ye diyorlardi
Ben de ilk yaptım canım o zaman testin varsa sık sık yap ona göre boş gecme çatlamayı da.Kuzu ilk kez testle takip edicem bı fikrim yok onun içinneyse nasip artık elimizden geleni yapalım da gerisi takdiri ilahi
Ay çıktı mı canım sonuçlarınİnşallah canım çok umudum yok ama bakalım öğledwn sonra çıkacakmış sonuçları
Kuzum bu testin markasi ne bide senin regl döngün neCanım hemen başlamadım Çünkü aşağı yukarı tahmin ediyordum sancım başlayınca pike yaklascagnı. Bak koyuyorum
14. Gün çatladı mı demek oluyor buCanım hemen başlamadım Çünkü aşağı yukarı tahmin ediyordum sancım başlayınca pike yaklascagnı. Bak koyuyorum
Evet gece ilişki oldu 11 gibi. Dizi ızledık 1 saat uzandım kalkınca bir baktım gogus uclarıma dokunamıyorum. Öylelikle anladım çatladıgını canım. Testte de silikleşmişti sabah. Yıne gece catladı adet olursam gece olucam kesin14. Gün çatladı mı demek oluyor bu
Son aylarda 27,28 gün kuzum. Netten almayı unutunca eczaneden aldı eşim 2 gece önce artımed 5li varmış ben sevdimKuzum bu testin markasi ne bide senin regl döngün ne
5li ne kadara almiş canim 35.gun adet oldum ya tahmini kacinci gun catlama olur acaba gecen ay dongu 25ti 13.gun catlama olmustuSon aylarda 27,28 gün kuzum. Netten almayı unutunca eczaneden aldı eşim 2 gece önce artımed 5li varmış ben sevdim
100 TL canım artım et biraz pahalı internette de baktım diğerlerine göre ama ben geç kaldığım için onu bulunca almak zorunda kaldım internette bazı kötü yorumlar var evet ama bizimki eczane ürünü diye bayağı iyi çıktı. İnşallah bu ay bebişin seni bulsun Canım benim hepiniz için Ben de dua ediyorum herkes gibi. Genelde böyle düzensiz mi oluyordun. 35 gün olduysan 21 gün çatlamıştır senin ilaç falan kullandın mı zaten 8 ile 21. gün çatlama normal diyorlar5li ne kadara almiş canim 35.gun adet oldum ya tahmini kacinci gun catlama olur acaba gecen ay dongu 25ti 13.gun catlama olmustu
Ocak ayi bize Guzellikler getirir inşallahSon aylarda 27,28 gün kuzum. Netten almayı unutunca eczaneden aldı eşim 2 gece önce artımed 5li varmış ben sevdim
Gene iyi bnce fiyati .100 TL canım artım et biraz pahalı internette de baktım diğerlerine göre ama ben geç kaldığım için onu bulunca almak zorunda kaldım internette bazı kötü yorumlar var evet ama bizimki eczane ürünü diye bayağı iyi çıktı. İnşallah bu ay bebişin seni bulsun Canım benim hepiniz için Ben de dua ediyorum herkes gibi. Genelde böyle düzensiz mi oluyordun. 35 gün olduysan 21 gün çatlamıştır senin ilaç falan kullandın mı zaten 8 ile 21. gün çatlama normal diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?