• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Bugün iğneden sonraki 11., yumurtlamadan sonraki 9.gün test yaptım ve sonuç tek çizgi. Zaten hiçbir belirtim yoktu, bu saatten sonra çift çizgi göreceğimi düşünmüyorum. Çift taraflı çikolata kistlerim var bilmiyorum bunlar mı engel oluyor anlamıyorum yoruldum artık
Canım daha çok erken 11.gün daha iğne etkisi yeni geçmiştir bence bekle vara bile 11.gün çıkmaz ki burda 16.gün de çıkanı gördüm inşallah vardır 🙏🏻

Merhaba bende dün iğneden sonra 11.gündü kahverengi lekeler vardı erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı gidip kan verdim negatif ama lekelenmee geçti regl olmadım bu ayda mı olmadı yoksa biraz daha bekleyim mi anlamadım

Merhaba kızlar geçen ay letu kullandım adetin 14.günü gittim yumurta 17mm idi ertesi gün gonalpeptyl çatlatma iğnesi oldum ama tutmadı..bu ay tekrar letu kullandım dün adetin 13.günüydü gittim yumurta 18mm dedi hatta bir tane daha var ama o 13mm dedi ben bu kez ovitrelle istedim yazdı ve bugün sabah 10 gibi iğnemi yaptırdım inşallah bu ay tutar geçen ay iğneden sonra sadece 4 gün deneme yaptık bu ay baya denemeyi düşünüyorum inşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz 😊
Bende 25 Aralık Çarşamba günü çatlatma iğnesi vuruldum ben femara kullandım 3 yumurta gelişti inşallah hepimizin tutar bu ay 🌸❤️🥰

İnşallah canım hemen hemen aynıyız bende perşembe günü sabah oldum iğnemi 🌸yumurtanın boyutu neydi hangi saatleri değerlendirdiniz ?
Evet aynıymışız 23 19 19mm 36 saat sonra gün aşırı birde iğneden bir gün önce değerlendirmiştik siz hangi saatleri değerlendiriniz 🥰

Merhaba kızlar geçen ay letu kullandım adetin 14.günü gittim yumurta 17mm idi ertesi gün gonalpeptyl çatlatma iğnesi oldum ama tutmadı..bu ay tekrar letu kullandım dün adetin 13.günüydü gittim yumurta 18mm dedi hatta bir tane daha var ama o 13mm dedi ben bu kez ovitrelle istedim yazdı ve bugün sabah 10 gibi iğnemi yaptırdım inşallah bu ay tutar geçen ay iğneden sonra sadece 4 gün deneme yaptık bu ay baya denemeyi düşünüyorum inşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz 😊
Bende aralık16 pazartesi iğne oldum bugün 13. Günüm 2 gündür geçmeyen regl ağrım var acaba normal mi çatlatma iğnesyle hamilele kalanlar belirtilerini yazarsa sevinirm

Bende bugün yaptım iğne ay inşallah güzel sonuçlar alırız

Merhaba ben de 15 aralıkta iğne oldum letu kullanmıştım. Bugün 13. Günüm. 9. Gün takip etmeye başlamıştım 3 gün boyunca silik çıktı. Bugün erken gebelik testimi yanlış yaptım sanırım geçersiz oldu elimde kalan kaset test ile yaptım negatif çıktı. 13. Gündeyim sonuçta olsa onda da çıkardı herhalde diye düşünüyorum moralim bozuk. Allah hepimizin yardımcısı olsun♥️🤲🏻
Günlerimiz aynı inşallah bebişlerimiz bizimledir 😍

Merhaba bende 14 aralıkta ovitrella vuruldum 27 aralık adet günümdü ama olmadım 28 inde test yaptım negatif çıktı böyle yaşayan var mı?

Merhaba bende 21 Aralık'ta çatlatma iğnesi vuruldum Klomen folik asit kullandım bugün iğneyi vurulduğum günü sayarsak 8.gunum henüz test yapmadım ama belirtim de yok beklemedeyim hepimize Rabbim en sağlıklı güzel şekilde nasıp etsin inşallah
Bendede hiç belirti yoktu 12. Günde çok yoğun kadık ağrısı bailadı inşallah adet ağrısı değildir uma
Canım test yap bence ayyy çok heyecanlı 😍
Ayy o kadar korkuyorum ki pozitif görmekten yarında bekleyeceğim olmazsam test yapıcam inşallah hamileyimdir sonucu sizinle paylaşırımmm😍

Sizden ricam kendinizi yıpratmamak için lütfen güvenmediğiniz marka testler yapmayın en iyisi kan ile öğrenmek.. bir bina yıkılmış gibi içimde… Allah büyüktür🤲🏻

Kan testi vermiştim sonuç internete düşmeyince sormaya gittim negatif dediler.. amin inşallah🤲🏻
Ya gerçekten çok üzüldüm bilirim o hayal kırıklığını bende yaşamamak erteleyip duruyorum hayırlısı neyse o olsun sakın vazgeçme ümidini kaybetme senin olan seni bulucak en doğru vaktiyle en güzeliyle💖

Back
X