• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çene Estetiği ARAKDAŞLAR ÇENE AMELİYAT FİYATINI BİLEN VAR MI??!

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı

Kingdom9821

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2019
537
1.711
63
23
Yakın zamanda bir fiyat alıcam çene geriliğim var çok pahalı olduğunu söylüyorlar annemlere yük olmak istemiyorum bir de korkuyorum açıkçası çok sıkıntılı bir süreç babamlar pek sıcak bakmıyor ama olup ömür boyu kurtulmak istiyorum

Kapanış bozuklugum vardı cıgneme yapamıyordum 3 kez amellıyat oldum burnumda yayıldı ustune proıtez yatırmam lazım ve tekrar amelıyat gerekıyor
İnanmıyorum Allah yardım etsin keşke dolgu yaptırsaydınız ama olana çare yok umarım probleminiz hallolur kısa zamanda internette hiçkimse kötü geçtiğini yazmamış herkes memnunum yazınca bende hemen düzelir ömür boyu kurtulurum sandım artık alışıcaz bir şekilde belki ileride dolgu yaptırırım yaşım şuan küçük

İnanmıyorum Allah yardım etsin keşke dolgu yaptırsaydınız ama olana çare yok umarım probleminiz hallolur kısa zamanda internette hiçkimse kötü geçtiğini yazmamış herkes memnunum yazınca bende hemen düzelir ömür boyu kurtulurum sandım artık alışıcaz bir şekilde belki ileride dolgu yaptırırım yaşım şuan küçük
Dolgu cozum olurmuydu bilmiyorum, benim durum farklıydı ne önde bir cene ne geride tamamen içinde kapanıs yok ama dışa yansımayan bir durumdu o yüzdende zor bir vakaydım, bilmiyorum ameliyat ve süreci suan korktmuyo sadece sonrasında yine hayal kırıklığı olursa o korkutuyo

Back