- 28 Ocak 2017
- 668
- 219
- 30
Şans dileyin bana. Son durumu yazacağım burayaAy okudum mesajları. Ne diyecek bize de yazın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şans dileyin bana. Son durumu yazacağım burayaAy okudum mesajları. Ne diyecek bize de yazın
Sevgilimle bir konu yüzünden Whatsapp’ta tartıştık. Ben ısrarla ona inanmayınca (aldatma mevzusu değil konu), “bu saatten sonra inceldiği yerden kopsun” , “senden de bitmesinden de korkum yok” gibi kesip atan cümleler sarfetti. Bi kaç gün evvel “Hep benimle ol, sana ihtiyacım var” diyen adamın böyle gözünü kırpmadan silip atmasına kızıp ona adi, aşağılık, ikiyüzlü, arsız, kolpacı gibi hakaretler ettim. O hakaretle karşılık vermedi. “Gururuma dokunuyor”, ”hepsini kaydettim, bu dediklerine pişman olacaksın” falan dedi. Bu pişman olacaksın cümlesini iki kez kurdu hatta. Sonra ben çok üstüne gittiğimi farkedip hakaretler için özür diledim. Daha sonra o da “Emin ol sana karşı uzun bir süre mesafe koyacağım. İçimden gelmeyecek. İnan seni zerre sevmiyor olsam bu mesafe sonsuza kadar sürerdi. Dediğin gibi ama çok hakkısın 2 sene çok erken evlenmek için.” dedi. Ertesi sabah günaydın mesajı attım ama soğuk cevaplar verdi. Atış o atış, çocuktan 8 gündür ses seda yok. Hiç bir şey yazmıyor. Gözü dışarda biri değil, oldukça da zor güvenen biri bu arada. Bugün izne geldi aynı şehirdeyiz şu anda yani. Normalde buluşacaktık tartışmasaydık. Şu anda onun buluşmak için adım mesaj atması gerekiyor. Belki de atacak bilmiyorum. Böyle arafta olmak çok can sıkıcı benim için. Sadakatine güvendiğim için kaybetmek istemiyorum onu. Ne zaman yazar arkadaşlar bu çocuk? siz ne düşünüyorsunuz?
Kaç yaşındasın merak ettimYok hayır. Whatsapta mesajlaşırken birden 6 saat ortadan yok oldu çevrimiçi dahi olmadı ben de bunun Instagram’da takıldığından şüphelendim çünkü aynı gün Instagram üzerinden attığım hikayaye bakıp Whatsapp daki mesajıma bir iki saat sonra dönmüştü haliyle ben de ikinci plana atıldığımı hissettim. Ve 6 saatin sonunda dayanamyıp fake hesabımdan onu ekleyip bir de story attım ki merak edip bakacağını tahmin edşyordum ki baktı maalesef yani doğru tahmin etmişim benim mesajım Whatsapp da bekliyorken o Instagram’daymış. O ıstarla ben bakmadım okey oynamadım o saatlerde dedi arkadaşım eski sevgilisne bakmış benim Instagramımdan ve hikayayi de o açmış dedi. Ben ona ısrarla inanmadım o da hem ona inanadığım için hem de onu denediğim için bana kızdı ve rest çekerek konuştu yukarda anlattığım gibi işte
Yok hayır. Whatsapta mesajlaşırken birden 6 saat ortadan yok oldu çevrimiçi dahi olmadı ben de bunun Instagram’da takıldığından şüphelendim çünkü aynı gün Instagram üzerinden attığım hikayaye bakıp Whatsapp daki mesajıma bir iki saat sonra dönmüştü haliyle ben de ikinci plana atıldığımı hissettim. Ve 6 saatin sonunda dayanamyıp fake hesabımdan onu ekleyip bir de story attım ki merak edip bakacağını tahmin edşyordum ki baktı maalesef yani doğru tahmin etmişim benim mesajım Whatsapp da bekliyorken o Instagram’daymış. O ıstarla ben bakmadım okey oynamadım o saatlerde dedi arkadaşım eski sevgilisne bakmış benim Instagramımdan ve hikayayi de o açmış dedi. Ben ona ısrarla inanmadım o da hem ona inanadığım için hem de onu denediğim için bana kızdı ve rest çekerek konuştu yukarda anlattığım gibi işte
Sunu okuyana kadar, size pek hak vermedim. Ama eğer böyle birşey yaptıysa hakli olduğunuz noktalar var. Hakaret konusuna gormiyorum, ağır sozler ettiniz yine de..Yok hayır. Whatsapta mesajlaşırken birden 6 saat ortadan yok oldu çevrimiçi dahi olmadı ben de bunun Instagram’da takıldığından şüphelendim çünkü aynı gün Instagram üzerinden attığım hikayaye bakıp Whatsapp daki mesajıma bir iki saat sonra dönmüştü haliyle ben de ikinci plana atıldığımı hissettim. Ve 6 saatin sonunda dayanamyıp fake hesabımdan onu ekleyip bir de story attım ki merak edip bakacağını tahmin edşyordum ki baktı maalesef yani doğru tahmin etmişim benim mesajım Whatsapp da bekliyorken o Instagram’daymış. O ıstarla ben bakmadım okey oynamadım o saatlerde dedi arkadaşım eski sevgilisne bakmış benim Instagramımdan ve hikayayi de o açmış dedi. Ben ona ısrarla inanmadım o da hem ona inanadığım için hem de onu denediğim için bana kızdı ve rest çekerek konuştu yukarda anlattığım gibi işte
Yok hayır. Whatsapta mesajlaşırken birden 6 saat ortadan yok oldu çevrimiçi dahi olmadı ben de bunun Instagram’da takıldığından şüphelendim çünkü aynı gün Instagram üzerinden attığım hikayaye bakıp Whatsapp daki mesajıma bir iki saat sonra dönmüştü haliyle ben de ikinci plana atıldığımı hissettim. Ve 6 saatin sonunda dayanamyıp fake hesabımdan onu ekleyip bir de story attım ki merak edip bakacağını tahmin edşyordum ki baktı maalesef yani doğru tahmin etmişim benim mesajım Whatsapp da bekliyorken o Instagram’daymış. O ıstarla ben bakmadım okey oynamadım o saatlerde dedi arkadaşım eski sevgilisne bakmış benim Instagramımdan ve hikayayi de o açmış dedi. Ben ona ısrarla inanmadım o da hem ona inanadığım için hem de onu denediğim için bana kızdı ve rest çekerek konuştu yukarda anlattığım gibi işte
Kaç yaşindasin çocuğum, 15mi? Bunami güvenmek diyorsun? Adam istediğini bile yapamiyor. Cani mesaja cevap yazmak istemedi ama öyle instaya bakmak istemiş olalazmi? Senin her mesajin dünya meselesimi?
Adami saçma sapan test ediyorsun, üstüne hakaret ve halen adamdan buluşma teklifi istiyorsun. Ben o adamin yerinde olsam aninda ayrilirdim. Sevgi mevgi gözüm görmez. Adam yine bir kaç mesaj atmiş hiçten.
Sizce ne yazmalıyım ona fikir verir misiniz?allah aşkına şu whatsapp'ta online değildi, instagramı açıp bakmış, kesin iş çeviriyor muhabbetlerini bırakın. burayı okuyan tüm genç kadınlar için yazıyorum.
birine mesaj attık diye bizim istediğimiz süre zarfında bize cevap yazmak zorunda değiller.
ben bunu bu ilişkimde de daha önce de yapıyorum.
o an konuşmak istemiyorum, cevap atmıyorum. canım insta'da yada twitter'da yada vs de takılmak istiyor. bazen de oyuna dalıyorum.
telefondayım, bir yerlerde online'ım ama o an canımın istediğini yapıyorum.
eğer ölümcül bir durumsa eyvallah ama o an istemiyorsam mesaja cevap vermem. bu kadar basit.
ilişki yaşıyoruz, mahkumu değiliz birbirimizin.
hem adamı test ediyorsunuz hadi onu geçtim hakaret ediyorsunuz. elbette uzaklaşır ve tavır koyar.
bir de onun adım atması lazım diyorsunuz. neden gücenen insan adım atsın.
8 gündür ses yokmuş, muhtemelen siz de yazmadınız. ben olsam 8 gündür gönlümü almaya çalışmayan insanı çoktan silip yenisini bile bulmuştum.
görüşmek ve düzeltmek istiyorsanız siz adım atacaksınız, o değil.
Hayır asla ki zaten 3 aylık bir ilişki bu. ben o yüzden ökelendim en çok dazaten bu sözleri sarfettiği için şartellerim attı
Sizce ne yazmalıyım ona fikir verir misiniz?
Kolpaci ne ya Bir de buluşmak için siz yazmalısınız çok ağır konuşmuşsunuz çünkü. Adam niye yazsın kendime hakaret ettirdiğim için özür dilerim demek için mi?