Arafta kaldım. yardımcı olun😕

ben mi psikopatım anlamadım ki.
bence gayet de haklısın.
6 saat cevap vermemesi benim için de çok büyük problem. Her şeyden önce merak ederim ne oldu diye. Ayrıca fake hesaba bakmış falan, yani dediği doğru olsa, telefonu arkadaşının elinde bile olsa. Gün içinde 5 saat boyunca önemli bir mevzuyla ilgilenmeyip, arkadaş ortamında olup beni sormaması problem olur benim için.
yani hakaretlerde hak vermiyorum tabii ki ama ben olsam ben de inanmazdım

Sevgilimle bir konu yüzünden Whatsapp’ta tartıştık. Ben ısrarla ona inanmayınca (aldatma mevzusu değil konu), “bu saatten sonra inceldiği yerden kopsun” , “senden de bitmesinden de korkum yok” gibi kesip atan cümleler sarfetti. Bi kaç gün evvel “Hep benimle ol, sana ihtiyacım var” diyen adamın böyle gözünü kırpmadan silip atmasına kızıp ona adi, aşağılık, ikiyüzlü, arsız, kolpacı gibi hakaretler ettim. O hakaretle karşılık vermedi. “Gururuma dokunuyor”, ”hepsini kaydettim, bu dediklerine pişman olacaksın” falan dedi. Bu pişman olacaksın cümlesini iki kez kurdu hatta. Sonra ben çok üstüne gittiğimi farkedip hakaretler için özür diledim. Daha sonra o da “Emin ol sana karşı uzun bir süre mesafe koyacağım. İçimden gelmeyecek. İnan seni zerre sevmiyor olsam bu mesafe sonsuza kadar sürerdi. Dediğin gibi ama çok hakkısın 2 sene çok erken evlenmek için.” dedi. Ertesi sabah günaydın mesajı attım ama soğuk cevaplar verdi. Atış o atış, çocuktan 8 gündür ses seda yok. Hiç bir şey yazmıyor. Gözü dışarda biri değil, oldukça da zor güvenen biri bu arada. Bugün izne geldi aynı şehirdeyiz şu anda yani. Normalde buluşacaktık tartışmasaydık. Şu anda onun buluşmak için adım mesaj atması gerekiyor. Belki de atacak bilmiyorum. Böyle arafta olmak çok can sıkıcı benim için. Sadakatine güvendiğim için kaybetmek istemiyorum onu. 😕Ne zaman yazar arkadaşlar bu çocuk? siz ne düşünüyorsunuz?

Gurur yapmış dedikleriniz ağır şeyler sizde özür dilemişsiniz. Yazarsa yazae yazmazsa yazmaz zorlamayın

Çok haklıyken hakaret ederek kendinizi haksız duruma düşürmüşsünüz. Fake hesaptan takip ettiğinizi neden söylediniz ? 6 saat mesaj atmadı diyorsunuz. 6 saat mesaj atamayacak ama instagram hikayelerine bakacak. Demekki sizin yazdığınız şeyler onun için çokta önemli değil. Sizi sevse sizin mesajınızı 6 saat bekletir mi ? Sizin hakaretlerinize cevap vermemesinin sebebi de bayanlara karşı hakaret etmemesinden kaynaklanıyordur. Bunda çok büyük bi anlam aramayın. Ayrıca 8 gündür hiç birşey yazmıyo diyorsunuz. Siz de mi hiç birşey yazmadınız bu 8 günde ? Seven insan 8 gün konuşmadan durur mu ya

Ben öyle arkasından ağlanacak tüh yazık oldu denilecek bir ilişki göremedim. bir kere siz fazla kaprisli ve çiğ davranmışsınız. altı saat çevrimiçi olmayabilir, çevrimiçi olsa da sizinle vırvır yazışmayabilir; bunlar normalken fake hesap açıp denemeler filan çok çirkin. adama ettiğiniz hakaretleri zaten saymıyorum; ben onları bakkalıma karşı içimden geçirsem bir daha ekmek almaya uğramam. ama sevgiliniz de belli ki yalancı; story'ye ben bakmadım bir arkadaşım baktı ne ya...

O bakmadığı mesajda ne yazıyordu

Yani her mesaja anında bir cevap verme zorunluluğu mu var

Açmadan okuyup bir cevap vermemek için bir daha watsapp a girmemiştir ya da bir cevap gerektirmediğini düşünmüştür

Zamanı boldur instagramda takılmıştır

Biri beni eklese ve tanımasam story atarsa bakarım kim bu diye

Tek anormal bölüm arkadaşım baktı demesi ama acaba bu son mesaj öncesi konuşmalarda da size kızdı da o nedenle mi cevap vermedi

Ben bu güven bunalımınız nedeni ile adamı sıktığınızı düşündüm, ilk defa güvendim vs çok travmalı bir cümle

Ben olsam yazmazdım
İlişkide saygı çok önemli benim için
Saygısız insana tahammülüm yok
Senin üslubun demek ki bu
Hiç hoş değil
Herkes.bu tip kızlardan hoşlanıcak diye birşey yok
Böyle küfürleşip hakaretleşen ayrılan barışan çiftler var ama ben yapamam mesela
Birine gerçekten ağır konuştuysam o kişi zaten bitmiştir bende .

Yok hayır. Whatsapta mesajlaşırken birden 6 saat ortadan yok oldu çevrimiçi dahi olmadı ben de bunun Instagram’da takıldığından şüphelendim çünkü aynı gün Instagram üzerinden attığım hikayaye bakıp Whatsapp daki mesajıma bir iki saat sonra dönmüştü haliyle ben de ikinci plana atıldığımı hissettim. Ve 6 saatin sonunda dayanamyıp fake hesabımdan onu ekleyip bir de story attım ki merak edip bakacağını tahmin edşyordum ki baktı maalesef yani doğru tahmin etmişim benim mesajım Whatsapp da bekliyorken o Instagram’daymış. 😞O ıstarla ben bakmadım okey oynamadım o saatlerde dedi arkadaşım eski sevgilisne bakmış benim Instagramımdan ve hikayayi de o açmış dedi. Ben ona ısrarla inanmadım o da hem ona inanadığım için hem de onu denediğim için bana kızdı ve rest çekerek konuştu yukarda anlattığım gibi işte😕
Kaç yaşındasın merak ettim

Yok hayır. Whatsapta mesajlaşırken birden 6 saat ortadan yok oldu çevrimiçi dahi olmadı ben de bunun Instagram’da takıldığından şüphelendim çünkü aynı gün Instagram üzerinden attığım hikayaye bakıp Whatsapp daki mesajıma bir iki saat sonra dönmüştü haliyle ben de ikinci plana atıldığımı hissettim. Ve 6 saatin sonunda dayanamyıp fake hesabımdan onu ekleyip bir de story attım ki merak edip bakacağını tahmin edşyordum ki baktı maalesef yani doğru tahmin etmişim benim mesajım Whatsapp da bekliyorken o Instagram’daymış. 😞O ıstarla ben bakmadım okey oynamadım o saatlerde dedi arkadaşım eski sevgilisne bakmış benim Instagramımdan ve hikayayi de o açmış dedi. Ben ona ısrarla inanmadım o da hem ona inanadığım için hem de onu denediğim için bana kızdı ve rest çekerek konuştu yukarda anlattığım gibi işte😕

Kaç yaşindasin çocuğum, 15mi? Bunami güvenmek diyorsun? Adam istediğini bile yapamiyor. Cani mesaja cevap yazmak istemedi ama öyle instaya bakmak istemiş olalazmi? Senin her mesajin dünya meselesimi?

Adami saçma sapan test ediyorsun, üstüne hakaret ve halen adamdan buluşma teklifi istiyorsun. Ben o adamin yerinde olsam aninda ayrilirdim. Sevgi mevgi gözüm görmez. Adam yine bir kaç mesaj atmiş hiçten.

Sunu okuyana kadar, size pek hak vermedim. Ama eğer böyle birşey yaptıysa hakli olduğunuz noktalar var. Hakaret konusuna gormiyorum, ağır sozler ettiniz yine de..
Ama arkadaşım eski sevgilisine baktı falan hikaye bence.. bazen cevaplamak istemez insan. Cok ustune gitmemek gerek bazı seylerin..

allah aşkına şu whatsapp'ta online değildi, instagramı açıp bakmış, kesin iş çeviriyor muhabbetlerini bırakın. burayı okuyan tüm genç kadınlar için yazıyorum.
birine mesaj attık diye bizim istediğimiz süre zarfında bize cevap yazmak zorunda değiller.
ben bunu bu ilişkimde de daha önce de yapıyorum.
o an konuşmak istemiyorum, cevap atmıyorum. canım insta'da yada twitter'da yada vs de takılmak istiyor. bazen de oyuna dalıyorum.
telefondayım, bir yerlerde online'ım ama o an canımın istediğini yapıyorum.
eğer ölümcül bir durumsa eyvallah ama o an istemiyorsam mesaja cevap vermem. bu kadar basit.
ilişki yaşıyoruz, mahkumu değiliz birbirimizin.

hem adamı test ediyorsunuz hadi onu geçtim hakaret ediyorsunuz. elbette uzaklaşır ve tavır koyar.
bir de onun adım atması lazım diyorsunuz. neden gücenen insan adım atsın.
8 gündür ses yokmuş, muhtemelen siz de yazmadınız. ben olsam 8 gündür gönlümü almaya çalışmayan insanı çoktan silip yenisini bile bulmuştum.
görüşmek ve düzeltmek istiyorsanız siz adım atacaksınız, o değil.

Kaç yaşindasin çocuğum, 15mi? Bunami güvenmek diyorsun? Adam istediğini bile yapamiyor. Cani mesaja cevap yazmak istemedi ama öyle instaya bakmak istemiş olalazmi? Senin her mesajin dünya meselesimi?

Adami saçma sapan test ediyorsun, üstüne hakaret ve halen adamdan buluşma teklifi istiyorsun. Ben o adamin yerinde olsam aninda ayrilirdim. Sevgi mevgi gözüm görmez. Adam yine bir kaç mesaj atmiş hiçten.

ben cidden anlamıyorum yeni nesili. anında cevap verilecek, adam dili dışarıda peşlerinde koşacak, sevgililerinin başka bir hayatı olamayacak.
fake hesap açıp test edecek kadar güvenmiyorsan sal gitsin yahu.

allah aşkına şu whatsapp'ta online değildi, instagramı açıp bakmış, kesin iş çeviriyor muhabbetlerini bırakın. burayı okuyan tüm genç kadınlar için yazıyorum.
birine mesaj attık diye bizim istediğimiz süre zarfında bize cevap yazmak zorunda değiller.
ben bunu bu ilişkimde de daha önce de yapıyorum.
o an konuşmak istemiyorum, cevap atmıyorum. canım insta'da yada twitter'da yada vs de takılmak istiyor. bazen de oyuna dalıyorum.
telefondayım, bir yerlerde online'ım ama o an canımın istediğini yapıyorum.
eğer ölümcül bir durumsa eyvallah ama o an istemiyorsam mesaja cevap vermem. bu kadar basit.
ilişki yaşıyoruz, mahkumu değiliz birbirimizin.

hem adamı test ediyorsunuz hadi onu geçtim hakaret ediyorsunuz. elbette uzaklaşır ve tavır koyar.
bir de onun adım atması lazım diyorsunuz. neden gücenen insan adım atsın.
8 gündür ses yokmuş, muhtemelen siz de yazmadınız. ben olsam 8 gündür gönlümü almaya çalışmayan insanı çoktan silip yenisini bile bulmuştum.
görüşmek ve düzeltmek istiyorsanız siz adım atacaksınız, o değil.
Sizce ne yazmalıyım ona fikir verir misiniz?

Hayır asla ki zaten 3 aylık bir ilişki bu. ben o yüzden ökelendim en çok dazaten bu sözleri sarfettiği için şartellerim attı

zaten 3 aylık ilişkide insan bitmesinden korkum yok der çünkü kaybedeceği bir şey yoktur.
siz böyle darlarsanız bu ilişki 3 ayın ötesine geçemez zaten. mantıklı bir adam da uzatmaz. hayırlısı ikinizin de yoluna bakmasıdır belki de.

Sizce ne yazmalıyım ona fikir verir misiniz?

sakince ve ısrar etmeden buluşup kendinizi ifade etmek istediğinizi söyleyin. tartışmak değil sakin bir şekilde hislerimi paylaşmak istiyorum. kırdığım için özür dilerim diyin.
daha fazlası zaten sıkıcı olur.
artık inanır inanmaz yada bu hep böyle gider diyip bitirmek mi ister kendi kararı.
çok abartmışsınız çünkü. kim olsa gözü korkar.

Kolpaci ne ya :KK70: Bir de buluşmak için siz yazmalısınız çok ağır konuşmuşsunuz çünkü. Adam niye yazsın kendime hakaret ettirdiğim için özür dilerim demek için mi?

Siz haklı iken neden bu kadar ezilip büzülüyorsunuz?

burda çoğu adama hakaret etmişsin haksızsın diyor evet tamam da ,adam 6 saat dönmemiş yazmamış ,merakta bırakmış ,fake hesaptan kuzu gibi düşmesini biliyor ?
Ayrıca hala inanıyor musunuz ,yok kuzenim baktı ,yok arkadaşım baktı telefona vs ,düpedüz yalan ya bağırıyor ben yalan söylüyorum diye ..

İnstagram da mı yalan söylüyor bakmışsın işte ,okey falan hep hikaye düzmüş .. Haksız olduğunu çok iyi biliyor ama size suç atıyor resmen , bence siz bu adama güvenmeyin böyle ezilip büzülüp de affettirmeye hiç çalışmayın ..

Kullandığınız kelimeler hoş değil ama resmen adam yalan söyleyip manüpile ediyor ,ben olsam sadakatsiz bulur zaten ilişkiye devam etmezdim

bir de başlarken konuya olay aldatma vs değil demişsiniz yalan var güvensizlik var aldatma olmadığına nasıl eminsiniz ?

lütfen başkalarının suçunu da üstlenip kimsenin g.tünü kaldırmayın ,sizden önce onun defalarca özür dilemesi gerekiyor 6 saat neyle meşguldü,üstüne yalan vs ..

X