- 7 Temmuz 2008
- 4.936
- 12.102
- 733
Merhaba. İstanbul/tuzla ya yakin onerebileceginiz çocuk psikiyatr var mi acaba ?
Otizm konusunda uzman olmasını istiyorum ve epeydir araştırıyorum .
1.6.2017 doğumlu Kızım hipertroidi hastası. 15 günlükten bu yana ilaç kullanıyoruz. Değerleri çok iyi. Ama henüz tam belli değilse de büyük ihtimal troide bağlı olabilir " gelişim geriliği " var.
14 aylıkken denver testi yapıldı çocuk gelişimi dr u tarafından.
Kaba motor 14 ay
ince motor 10.5 ay çıktı.
Kasım ayında tekrar gideceğiz. Testi yeniden yapacak. Gerilemede ara açılmış mi yoksa aynen devam mi diye bakacak.
Psikiyatr ye geçen ay gittik. Otizmi kafanızdan atin çocuğunuza odaklanıp vakit geçirin aralık ayında 1.5 yaşında olacak o zaman teşhis koyar gerekirse rapor verir özel eğitim aldiririz dedi. Bu beni tatmin etmedi.çünkü çok araştırdım ve tüm herşeye bakılmadan hemen rapor almak istemiyorum![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Kaç aydır perişan haldeyim. 2.5 ay önce annemi kaybettim 57 yaşında idi. Akciğer kanseri teşhisten 1 ay sonra canım annem öldü.
Çok aci çekiyorum.
Açıkçası kızımla ilgilensem de sürekli aklım bulanık bu yüzden.
Göz teması zayıf. Anne dışında sözcük yok. İşaret etmiyor , işaret edilen yere değil parmağa bakıyor.
Komut almıyor ama zeka kartlarından tavuğu bir şekilde ezberledi. Sürekli baycan seslerini taklit ediyorum öğretmek adına.
Git git gidak nerde hadi getir dediğimde odasından gidip alıp getiriyor. Ver bana dediğim şeyi vermiyor çünkü anlamıyor ama ver anlamında avuç actigimda elindeki , yerdeki oyuncak vs veriyor
Mavi renk takıntısı var. Mavi renkli olan şeyleri ( mandal zeka kartlarindan yastık olan kartı ve halka olan oyuncağını mesela elinde gezdiriyor. 7/24 değil ama çoğunlukla diyebilirim.
Marmara uni araştırma hastanesi takipliyiz. Benim derdim aralık ayini beklememek. Artık dayanamıyorum. Tuzla ya yakin otizm konusunda uzman bir psikiyatr dan biran evvel kızım için randevu almak istiyorum. Otizm değildir inşallah ama tüm belirtiler malesef o yönde.
Şimdiden tesekkur ediyorum cevap yazanlar için.
Otizm konusunda uzman olmasını istiyorum ve epeydir araştırıyorum .
1.6.2017 doğumlu Kızım hipertroidi hastası. 15 günlükten bu yana ilaç kullanıyoruz. Değerleri çok iyi. Ama henüz tam belli değilse de büyük ihtimal troide bağlı olabilir " gelişim geriliği " var.
14 aylıkken denver testi yapıldı çocuk gelişimi dr u tarafından.
Kaba motor 14 ay
ince motor 10.5 ay çıktı.
Kasım ayında tekrar gideceğiz. Testi yeniden yapacak. Gerilemede ara açılmış mi yoksa aynen devam mi diye bakacak.
Psikiyatr ye geçen ay gittik. Otizmi kafanızdan atin çocuğunuza odaklanıp vakit geçirin aralık ayında 1.5 yaşında olacak o zaman teşhis koyar gerekirse rapor verir özel eğitim aldiririz dedi. Bu beni tatmin etmedi.çünkü çok araştırdım ve tüm herşeye bakılmadan hemen rapor almak istemiyorum
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Kaç aydır perişan haldeyim. 2.5 ay önce annemi kaybettim 57 yaşında idi. Akciğer kanseri teşhisten 1 ay sonra canım annem öldü.
Çok aci çekiyorum.
Açıkçası kızımla ilgilensem de sürekli aklım bulanık bu yüzden.
Göz teması zayıf. Anne dışında sözcük yok. İşaret etmiyor , işaret edilen yere değil parmağa bakıyor.
Komut almıyor ama zeka kartlarından tavuğu bir şekilde ezberledi. Sürekli baycan seslerini taklit ediyorum öğretmek adına.
Git git gidak nerde hadi getir dediğimde odasından gidip alıp getiriyor. Ver bana dediğim şeyi vermiyor çünkü anlamıyor ama ver anlamında avuç actigimda elindeki , yerdeki oyuncak vs veriyor
Mavi renk takıntısı var. Mavi renkli olan şeyleri ( mandal zeka kartlarindan yastık olan kartı ve halka olan oyuncağını mesela elinde gezdiriyor. 7/24 değil ama çoğunlukla diyebilirim.
Marmara uni araştırma hastanesi takipliyiz. Benim derdim aralık ayini beklememek. Artık dayanamıyorum. Tuzla ya yakin otizm konusunda uzman bir psikiyatr dan biran evvel kızım için randevu almak istiyorum. Otizm değildir inşallah ama tüm belirtiler malesef o yönde.
Şimdiden tesekkur ediyorum cevap yazanlar için.
Son düzenleyen: Moderatör: