Arada kaldım ne yapacağımı bilmiyorum, ne yapmalıyım?

lloizz123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2018
185
45
arkadaşlar yaklaşık 6 7 aydır hoşlandığım bir çocuk var ama çocuğun yakın arkadaşıda benden hoşlanıyormuş ne yapacağım ben? hoşlandığım çocuğa açılıp-açılmamak, benden hoslanan kisiye sans verip-vermemek arasında kaldım. eğer hoşlandığım kişiye açılırsam diğer çocuk üzülecek ve üzmekte istemiyorum, ayrıca çocuğun yakın arkadaşı olduğu içinde şansım yok gibi... ne yapmalıyım siz olsanız ne yapardiniz?

arkadaşlar yaklaşık 6 7 aydır hoşlandığım bir çocuk var ama çocuğun yakın arkadaşıda benden hoşlanıyormuş ne yapacağım ben? hoşlandığım çocuğa açılıp-açılmamak, benden hoslanan kisiye sans verip-vermemek arasında kaldım. eğer hoşlandığım kişiye açılırsam diğer çocuk üzülecek ve üzmekte istemiyorum, ayrıca çocuğun yakın arkadaşı olduğu içinde şansım yok gibi... ne yapmalıyım siz olsanız ne yapardiniz?
Szden hoşlanan kişiye şans vermeyi düşünüyorsaniz diğerinden çokta hoslanmiyorsunuzdur diye düşünüyorum.

Szden hoşlanan kişiye şans vermeyi düşünüyorsaniz diğerinden çokta hoslanmiyorsunuzdur diye düşünüyorum.
sorun o değil zaten siz anlamamışsınız... benim sorunum hoşlandığım çocuğun en yakın arkadaşlarından birinin benden hoşlanması.

Sen açılsan; yakın arkadaşı senden hoşlandığı için böyle birşeyi kabul etmez..
Açılmasan arkadaşı açılsa sana; yakın arkadaşından hoşlandığın için sen kabul etmezsin...
Bence hiç bişey yapma🧐

Hoşlandığınız çocuk zaten size o gözle bakmıyordur açılsanız bile pek şansınız olmaz gibi.
Ama diyorsanız ki ben duygularımdan çok eminim çok beğeniyorum vs.o zaman şansınız olmasa bile acilin derim ben ilerde pişman olmamak adına.

Ama yok öyle bi beğeni gibiyse de unutup yolunuza bakın.Diger çocuk da eğer hoşlanacagiınız sizin kriterlerinize uyan bi tipse şans verebilirsiniz elbette.
Yanı ben olsam duygularımı iyice bi yoklardim.

Bu şıkları direk eleyip şuanki 2 kişiyle arkadaş olmayan 3.bir kişiyi beklemeli aşkını ona saklamalısın

Hoşlandığınız çocuk zaten size o gözle bakmıyordur açılsanız bile pek şansınız olmaz gibi.
Ama diyorsanız ki ben duygularımdan çok eminim çok beğeniyorum vs.o zaman şansınız olmasa bile acilin derim ben ilerde pişman olmamak adına.

Ama yok öyle bi beğeni gibiyse de unutup yolunuza bakın.Diger çocuk da eğer hoşlanacagiınız sizin kriterlerinize uyan bi tipse şans verebilirsiniz elbette.
Yanı ben olsam duygularımı iyice bi yoklardim.
çok karışıyor kafam

Hoşlandığınız çocukla olmayacaksanız
çocuğun arkadaşı ile kesinlikle olmayın... Uzulmesin diye biriyle beraber olunurmu canım sevgili olacaksınız komşu değil

Ben anlamadım ki ; birine acılirsam , diğerini kaybederim diyorsunuz resmen.

Gerçekten çok tuhaf.

Arkadaşım sende normal değilsin
Yaşında küçük galiba
Erkeksiz hava sahasına devam

Ben anlamadım ki ; birine acılirsam , diğerini kaybederim diyorsunuz resmen.

Gerçekten çok tuhaf.
hayır onu demiyorum, benden hoslanan kisi hoşlandığım kişinin yamin arkadaşi ve acilirsam şansım 0 gibi

Arkadaşım sende normal değilsin
Yaşında küçük galiba
Erkeksiz hava sahasına devam
derdim erkek falan değil, umrumda değil zaten oyle seyler ama bazen insan hissettiklerini bastırmak istemiyor açılmak isitiyor yinede şuan bastırmak zorundayim

Ben mi anlamadım?
Hangisiyle deneyeyim mi diyorsunuz yani?
Birinden hoşlanıyorsanız; diğerine şans vermek nasıl oluyor?
ya şu yazıyı düzgün okuyun allah aşkına diyorum ki hoşlandığım çocuğun en yakın arkadaşı benden hoşlanıyor ne yapmalıyım şu durumda

X