• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket aracınıza otostopçu alıyor musunuz ya da alır mısınız?

aracınıza otostopçu alır mısınız?

• Ankete Katılan
    44
yok kardeşim ben kesinlikle tanımadığım hç kimseyi arabam alamam 2 çocuğum var benim,kim olduğunu bilmediğim bi insanla arabanın içinde kalamam yazarken bile fenalık geldi valla devir kötü her gün yeni bi felaket duyuyoruz bu şartlarda tanımadığım bi insana güvenmem mümkün değilyani yüzü temiz,giyimi düzgün görünen neler var ortalıkta maalesef günümüzün şartları böyle düşünmemi gerektiriyo...

ben kesinlikle almazdım arabama bu dönemlerde kime güveneceğimizi şaşırmışken alamam

ögrenci ve yaslıları alırım arabam olsa. ama erkekleri almam..
tek basına bi erkek yaslı veya genc almam fakat böle çift olur yaşı alırım onları.
okula giderken bazen beni alırlardı ama içinden bizim okuldan kızlarda oluyordu. yoksa öle tek basıma bi insanın arabasına binmem..
aslında bu cok güzel bir davranıs fakat insanlara güvenmek zor..:1closedeyes:

duyduğum bir olay var bu konuyla ilgili,bu benim kulağıma küpedir,
-karı koca arabalarıyla yolda giderken,bir genci arabalarına alıyorlar,10 kilometre gibi bir mesafeden sonra kaza yapıyorlar,arka koltukta ki genç bu kazada hayatını kaybediyor.öndeki karı koca kazayı yaralı olarak atlatıyorlar.
buraya kadar herşey sıradan gibi,ama devamı var.
-kazadan sonra gencin ailesi ,genci acıyıp arabasına alan sürücüye dava açıyor,hem hapis hemde yüklü bir miktar tazminat ödemeye mahkum ediliyor...
şimidi sorarım size bu arabaya genci alan çiftin ne suçu vardı,ve siz iyilik yapayım derken ,hayatınızın allak bullak olmasını istermisiniz ?

almayın tucem almayın. çok riskli. neler duyuyoruz. 10 ytl için kaç taksi şöförünü öldürdüler

asla almam,aldirmam...
ne bicim seyler duyuyoruz,ve yillar önce büyükbabamin ve babamin basina bununla ilgili cok kötü bir olay gelmisti..o yüzden aslaaa diyorum

bi keresinde aksam ana yol ustu garip bi adam
babama alma dedik durdu acidik adama
bindi adam one babamin yanina gecti
nereye gidiyorsun dedi babam bi yer dedi
hicte o yoldan gidilmiyor oraya
babamda ben surdan doncem dedi olsun bende orda inerim dedi
gititign yere kadar gotur dedi
onun tama ters istikameti yani
ondan sonra babamda suphelendi ve
olsun sen burda in baskasina bin dedi
bi garipti adam yani
indirdik allahtan birsey olmadi
o bana ders oldu ve bir daha almam ne olursa olsun

lise zamanında çok çekerdim otostop ama şuan düşünüyorum ne arabama alırım ne otostop çekerim

Kesinlikle almazdım neler görüyor / duyuyoruz.
Tabi her otostop ceken kötüdür demiyorum ama su zamanda insan babasına bile güvenemiyor, aman dikkatli olun a.s

Back