Aracımın tamiri hakkında gerçekten acil cevap gelirse sevinirim

Sorun cozuldumu bilmiyorum ama bizim aracada oldu aynisi, 3. Viteste 3bin devirde 20km kadar kullanirsaniz araci kendi kendine temizleniyor

Ben otomotiv sektöründe mühendisim :)
Ben isin esnaflik kismindan bahsediyorm aslinda.Yetkili servis dedginiz yer de esnaf ya.Capi buyuk sadece.Ben kucuk esnafa yuklenilmesine uzuluyorm sadece.Her sektorde guvenilmez insanlar var.Ama asla sanayidekine guvenmem denmesine uzuldum.

Yetkili servis dediginiz yerlerde de o sanayi ustalari calisiyor arkadaslar😄4 yillik fakulte bitiren kaportaci vs yok sonucta.Yetkili servislere okadsr gozu kapali guvenmeyin yani🙈Ariza isigi yaniyor diye komple isigi soken servis ustasi biliyorm .
Ama garanti veriyor yetkili servisler, bende sanayiye guvenemiyorum hic maalesef

Ama garanti veriyor yetkili servisler, bende sanayiye guvenemiyorum hic maalesef

Garanti fabrikadan parca takildigindan ,fabrikadan geliyor zaten.Onun servisle alakasi yok.Esnafta taksa ayni parcayi garantiisi oluyor aldiginiz urunun🙂(gece gece ne esnaf guzellemesi yaptm be fjdjdjd bana noluyosa😄)

Bugün Battal gazilik yaptım şehrin dışına çıktım 3. Vitesle 4 bin devire çıktım cık düzelmedi 😢 geç kalmışım sanırım o işleme
Arac farkından dolayı arıza ışığı farklı sanırım (resim isteyen üyeyim) ama bizde geçen yaz partikül filtresi ile ilgili bir sıkıntı yaşadık. Şimdi çocukları uyutuyorum. Eşime sorup detaylı yazacağım size

Arac farkından dolayı arıza ışığı farklı sanırım (resim isteyen üyeyim) ama bizde geçen yaz partikül filtresi ile ilgili bir sıkıntı yaşadık. Şimdi çocukları uyutuyorum. Eşime sorup detaylı yazacağım size
Tamamdır çok saolun. Sizin nezdinizde teşekkürler herkese bşr şekilde yardımcı olmaya çalıştınız 💕

Aradığım kişi 😬 bu zımbırtı gerçekten çok mu pahalı? Egzozcu mu yapar motorcu mu temizliğini? Ben egzoz biliyordum arkadaşım aradı motorcu dedi😬 ha bir de serviste çıkma ürün olur mu
Valla sorun sadece partikül filtresi değişimiyse 20 bin diye sıkmış bence adam, 20 bine ne takıyo öyle altın kaplamalı mı? :) Servise götürdüğünüzde iki eleman da bakabilir çok kompleks bir filtre değil, dışarıda egzozcular bakıyodur buna egzoza bağlı çünkü bu filtre. Çıkma ürünler orjinal yetkili servislerde olmuyordu en azından benim çalıştığım Amerikan araç firmasınınkilerde yok. Ama kaskonuz var mı? Kaskoların anlaşmalı olduğu yetkili servisler var, kaskonuz yoksa bile belki sorarak veya googledan bakarak bulabilirsiniz bir onlara gidin isterseniz. Yani bu adamlar orjinal X marka servis değil, ama sokak arasındaki esnaf dayı da değil. Kaskonun çalıştığı sanayiciler oluyor, onlarda çıkma oluyor, fiyatları da orjinal yetkili servisten uygun oluyor. Babam da en son onlardan birini kullndı İstanbulda mesela.

Yetkili servis dediginiz yerlerde de o sanayi ustalari calisiyor arkadaslar😄4 yillik fakulte bitiren kaportaci vs yok sonucta.Yetkili servislere okadsr gozu kapali guvenmeyin yani🙈Ariza isigi yaniyor diye komple isigi soken servis ustasi biliyorm .
Valla daha salı günü sinyal kolunu bedava değiştirdi benim servisim sadık müşteri kontenjanından. Parçanın fiyatı 4500 liraydı. Hangi sanayi ustası yapar bunu?

Garanti fabrikadan parca takildigindan ,fabrikadan geliyor zaten.Onun servisle alakasi yok.Esnafta taksa ayni parcayi garantiisi oluyor aldiginiz urunun🙂(gece gece ne esnaf guzellemesi yaptm be fjdjdjd bana noluyosa😄)
Arabamın motoru yandı sanayiye götürdük tanıdık yere. Çıkardığı malzeme fiyatı fazla geldi biz kendimiz başka yerden aldık . Usta iyi yapmışsınız dedi . O da parçaları değiştirdi emeğinin karşılığını aldı. Ha arabadan başka parça çalan vs heryerde olabilir serviste bile bence.sıfır araç hilesini ben de duymuştum.

X