Araçiçi bebek yatağı

Ben 5.5 saatlik yolculuk yaptım.arka boştu bebek yorganı ve hafif bir yastıkla yolculuk yaptım bebeğim yorganin üzerinde uyudu ara ara kucağıma aldım.yolculuk sonrasında çok uyudu yorulmuştu yavrum.bu arada bebeğim 4 aylıktı.bebek koltuğu veya ona uygun aparat alma imkanım yoktu.arka koltukta sizden başka birileri olucaksa,boş olmuyacaksa yolculuk cokzor.

Bebeği şu korkunç şeye yatırıp yolculuk yapmayı düşünüyorsanız bence bebeğiniz büyüyene kadar 14 saatlik yol yapmayın. Gerçekten ufacık çocuk ve 70 yaşında yaşlılara eziyet gibi bir şey bence 14 saat yolculuk sık sık.

Çok sık uzun mesafe yol gidiyoruz, şu anda bebeğim 7 aylık, bazen anne babam da oluyor araçta. Kendi memleketim 14 saat, doktorumuz oto koltuğunun uzun yolculuk için uygun olmadığını söyledi. Üstelik en pahalı ve güvenilir koltuğu almıştık. Ama ne yazık ki oto koltukları bebekler için uzun yolda sağlık sorunlarına yol açıyormuş. Her 45 dk da bir 20 dk mola vermeniz lazım dedi. Bu şekilde 14 saat yol gitmek mümkün değil. Ben de resimdeki yatağı buldum. Çok güzel ama Türkiyeye gelişi +250 TL kargo var. Çok pahalı. Sizler uzun yolda ne yapıyorsunyz? Buna benzer ürünler kullanan var mı? Arkada 2 yetişkin de var dolayısıyla bu şekilde yaptırmam lazım
Valla bu kadar saglik sorununa uol açsaydı onun yerine bu yataklar satilirdi,biz 7 yildir kullaniyoruz masallah bi sorunumuz yok. Gayet de guzel uyuyor. Cok pahali değil uygundu da.

Peki bu çocuk 14 saat nasıl yolculuk yapacak?Ben bu konuda yardım istiyorum. Oto koltuğu şöyle güvenli böyle güvenli tamam onda hem fikrim ama şimdiye kadar kimse bana oto koltuğunda bebekler uzun yol Gidemez dememişti taa ki doktora sorana kadar. Her 45 dk da 1 en az 20 dk mola verip egzersiz yaptırmamız lazımmış, yoksa akciğer dahil pıhtı atma sorunu olabilir dedi. Ünlü bebek mağazasında satış temsilcisine sordum onlara da eğitim veriyorlarmış ve aynı şeyi söyledi. 14 saat yolda 19 defa 20 dk durmamız lazım o zaman. Bu da demek oluyor ki 7 saat mola verecwğiz. Çok saçma geldi. Şimdiye kadar hiç böyle yapan duymamıltım. Ama doktor öyle dedikten sonra da 2-3 nasıl yatırayım oto koltuğunda
Sizin bu yazdiklarinizi bir uye daha yazmisti, valla bizimki bizimle iniyor bizimle biniyor. Oyle de guzel uyurlar ki. Bence alistirdiginiz gibi kullanmaya devam edin. Cocuklar canımız kanımız da bu kadar pimpirikli olmayın.

Biz senede yaklaşık 20000 km yol yapıyoruz. Eşim ve ben ayrı memleketteniz,iki şehirden farklı yerde çalışıyoruz , bizim işimiz biraz karışık onun ailesi büyükbaş hayvan baktığı için gelemiyor. Bzi gidiyoruz sürekli. Bazen senede 4 defa gidip geliyoruz. Benşm memleketim daha bir uzak, annemler kışın yanımıza geliyor, yazın onları götürüyoruz ve geri geliyoruz, sonbaharda bir daha almaya gidiyoruz, annemin ayağında problem var şehirlerarası otobüs kullanamıyor. Dolayısıyla konaklama şansımız olmuyor bazen cuma akşamı gidip pazartesi sabahı dönmek zorunda kalıyoruz.
Bu soyledginiz yogun tempo bence bebek için uygun degil bırakın oto koltugunu.. esiniz biraksin olmadi siz gitmeyin madem
Yilda 3 4 sefer molasiz. Ucak yok mu

Bilmem kaç bin kilometrelik yolu bebeğimle sık sık gidip gelmezdim, keza anne ve babanız alınıp bırakılacaksa bunu da eşiniz yapabilir, sizin gitmenizi gerektirecek bir durum yok bence. En konforlu yolculukta bile o çocuk sıkıntı çıkarır, bebek büyüyene kadar ziyaretleri azaltmayı düşünebilirsiniz.

X