arabeskk(damar)fantazi müzik dinleyenlerinn geyik topicii:):)

:roflol:allah canınızı almasın..ewt tam 1i bekliyorum çok dakik biriyim ben ağızdan 1çıktıysa tam 1de:dilcikar:..kızlar gece nöbeti başlasın hadi..kankaaaam duygum nerdesin sen bakiyim..herkeze selam olsun gözüm..

:roflol:allah canınızı almasın..ewt tam 1i bekliyorum çok dakik biriyim ben ağızdan 1çıktıysa tam 1de:dilcikar:..kızlar gece nöbeti başlasın hadi..kankaaaam duygum nerdesin sen bakiyim..herkeze selam olsun gözüm..

hoşgeldiinn kankaam yaa nirdesinn sen tık 1 olmayınca gelmiycen sandıydımmm :jeyyar:
burdayımm canımm benn sözümü tutuumm geldimm:)
nasıın bacımm..
sende hoşgeldinn makberr

Olsun sorun degil, sonucta gorusebiliyoruz ya:-) daha duzeltmem gerekiyor, hic ders felan almadigim icin gramerini felan bilmiyorum ve bu yuzden yazarken herzaman duzgun olmayabilir :eek: ama dahada duzeltecegim insAllah :) valla oyle ayirmiyorum, ne olsa dinlerim bu genel anlamda da arabesk icinde gecerli:-) ya aslinda ilk geldiginde sevinmistim, gerek futbolculugu gerek kisiligini cok begeniyorum ama o geldikten sonra isler biraz kotuye gitti. Tamam disiplinli ama o geldikten sonra Lincoln dogru duzgun oynamamaya basladi ve maclarda en kritik anlarda olmayacak degisiklikler yapiyor :1no2: umarim zamanla duzelir :1closedeyes:

En az 5 yil var mirmirmirmir Aslinda bu benim icin sorun degil, bana okulun kiymetini bil, sonra ozlersin diyorlar. Ben en kisa zamanda Turkiye'ye yerlesmek istedigim icin cabuk bitmesini istiyorum :çok üzgünüm: ama bitecek insAllah, zaman degil mi zaten akip gidiyor a.s

Tesekkur ederim, hosbuldum a.s. sansliyiz tabi, herkese nasip olmaz Galatasaray'li olup nice guzellikleri yasamak :asigim:

1905 kardeşim mustafa denizli bize ilk geldiği zamnlardada biz yenilgilerle başladık..ertuğrulun ahı tutmuştu sanırım:)ilk haftalar gönderilenlerin ahı tutuyo anacım..daha 2-3 hafta oldu bülent hoca geleli oturur 2-3 maç sonra..valla bacım samiyende maç olunca bizim ewden çok güzel duyuluo,maçı izlerken golü bikaç saniye önce stadran duyuyoruz:nazar: bacım türkiyede sevdiğin falanmı var yoksa:asigim:

makber burdamısın hayatım sana bahsettiğim dualara baktım onları yarın sana özelden atıcam resim falan çekicem çünkü ama birde şöyle birşey diyo,turuncu bak sende oku canım adem ruhu die bi ot varmış onu kurutup saf balla karıştırıyomuşssun eşinle fanfini zamanı ikinizde yiyomuşssunuz:jeyyar:

makber burdamısın hayatım sana bahsettiğim dualara baktım onları yarın sana özelden atıcam resim falan çekicem çünkü ama birde şöyle birşey diyo,turuncu bak sende oku canım adem ruhu die bi ot varmış onu kurutup saf balla karıştırıyomuşssun eşinle fanfini zamanı ikinizde yiyomuşssunuz:jeyyar:
Olur tatlım onuda deneyelim bakalım. kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin buarada yerimseniben

duygu kendini anlat biraz bacım sen ne burcusun sevgilin varmı falan:ecrin_bebek:

hoşbulduk gözüm:)adı çok hoş ya adem ruhu:)valla adındada hayır var kendindede olur işallah:jeyyar:allah senden de olsun makbercim ne demek ya dualar tılsım şeklinde yani onları yazmak için klavyede tuş yok:)anca resimli mesimli deniycem..daha çok kitap var onlarada bakıcam araştırmadayım kızlar..elbirliğiyle tutturana kadar destek tam kaydirigubbakcemile5destek

canlarım ben şimdilik kaçıyorum malesef :KK43:( yarın p.tesei malum iş günü erken kalkıcam eşimi göndericem sonrada doktora gidicem kısmetse kendi doktorumdan memnun değildim başka bir doktor buldum ona görünücem birde hepinizi öptüm KK'ya SELAM DAMARA DEVAM..

kızlar istanbulda yağmur yağıyo çok duygusal bi gece yine tütsümü yaktım müzik dinliyorum birdee sizlerleyimm...makber turuncu kızlar gıdanızada çok dikkat edin sigara içmeyin bi kere bal pekmez bol bol tüketin birde kereviz ve pırasa tohumu alın aktardan bunu bala karıştırın eşinize yedirinyerimseniben...

canlarım ben şimdilik kaçıyorum malesef :KK43:( yarın p.tesei malum iş günü erken kalkıcam eşimi göndericem sonrada doktora gidicem kısmetse kendi doktorumdan memnun değildim başka bir doktor buldum ona görünücem birde hepinizi öptüm KK'ya SELAM DAMARA DEVAM..
Güle güle canım.İyi geceler...

tamam bitanem allaha emanet ol hayırlı olsun işallah yeni doktor pes etme canım olucak allahın izniyle yarın haberini bekliyorum öptüm tatlım

kızlar istanbulda yağmur yağıyo çok duygusal bi gece yine tütsümü yaktım müzik dinliyorum birdee sizlerleyimm...makber turuncu kızlar gıdanızada çok dikkat edin sigara içmeyin bi kere bal pekmez bol bol tüketin birde kereviz ve pırasa tohumu alın aktardan bunu bala karıştırın eşinize yedirinyerimseniben...
Aslında bizim sorun ameliyatlık falan ama denerim yinede canım çok saol yerimseniben

:1ninca:rosaayşegül gördüm senii kaçamassın hadi tanıt kendini:)katıl bize

denemesi bedava hayatım olsun dene allahtan ümit kesilmez 1milyonluk al ikisindende bala koy..kızlar kürlerde çok etkili oluyomuş..ben buldukça yazıcam size siz yeterki inanın:Saruboceq:

annatımm bacımm ya ayıpsınn:)::)
adım duygu bildiğiniz gibi:)
samsunda oturuyorumm 19 yaşındayımm.
koç burcuyumm burcumla gurur duyuyorummmkaydirigubbakcemile3
evet varr birii hayatımdaaa:):)sennde anllat kıss hataa herkess anlatsınn kısaca tanıyalım birbirimiziii

X