- 14 Aralık 2008
- 957
- 7
Mrb canım yeni gördüm mesajlarını. yerimseniben
Nasılsın.Aslı uyudu galiba gelirdi bu saate kadar kaydirigubbakcemile3
mrb canımm tekrar:)
yok uyumamışdırr o 1 i bekliyoo :):)öyle anlaştıkkkkaydirigubbakcemile5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrb canım yeni gördüm mesajlarını. yerimseniben
Nasılsın.Aslı uyudu galiba gelirdi bu saate kadar kaydirigubbakcemile3
:roflol:allah canınızı almasın..ewt tam 1i bekliyorum çok dakik biriyim ben ağızdan 1çıktıysa tam 1de:dilcikar:..kızlar gece nöbeti başlasın hadi..kankaaaam duygum nerdesin sen bakiyim..herkeze selam olsun gözüm..
Olsun sorun degil, sonucta gorusebiliyoruz ya daha duzeltmem gerekiyor, hic ders felan almadigim icin gramerini felan bilmiyorum ve bu yuzden yazarken herzaman duzgun olmayabilir ama dahada duzeltecegim insAllah :) valla oyle ayirmiyorum, ne olsa dinlerim bu genel anlamda da arabesk icinde gecerli ya aslinda ilk geldiginde sevinmistim, gerek futbolculugu gerek kisiligini cok begeniyorum ama o geldikten sonra isler biraz kotuye gitti. Tamam disiplinli ama o geldikten sonra Lincoln dogru duzgun oynamamaya basladi ve maclarda en kritik anlarda olmayacak degisiklikler yapiyor :1no2: umarim zamanla duzelir :1closedeyes:
En az 5 yil var mirmirmirmir Aslinda bu benim icin sorun degil, bana okulun kiymetini bil, sonra ozlersin diyorlar. Ben en kisa zamanda Turkiye'ye yerlesmek istedigim icin cabuk bitmesini istiyorum :çok üzgünüm: ama bitecek insAllah, zaman degil mi zaten akip gidiyor a.s
Tesekkur ederim, hosbuldum a.s. sansliyiz tabi, herkese nasip olmaz Galatasaray'li olup nice guzellikleri yasamak :asigim:
Olur tatlım onuda deneyelim bakalım. kaydirigubbakcemile3makber burdamısın hayatım sana bahsettiğim dualara baktım onları yarın sana özelden atıcam resim falan çekicem çünkü ama birde şöyle birşey diyo,turuncu bak sende oku canım adem ruhu die bi ot varmış onu kurutup saf balla karıştırıyomuşssun eşinle fanfini zamanı ikinizde yiyomuşssunuz:jeyyar:
Güle güle canım.İyi geceler...canlarım ben şimdilik kaçıyorum malesef ( yarın p.tesei malum iş günü erken kalkıcam eşimi göndericem sonrada doktora gidicem kısmetse kendi doktorumdan memnun değildim başka bir doktor buldum ona görünücem birde hepinizi öptüm KK'ya SELAM DAMARA DEVAM..
Aslında bizim sorun ameliyatlık falan ama denerim yinede canım çok saol yerimsenibenkızlar istanbulda yağmur yağıyo çok duygusal bi gece yine tütsümü yaktım müzik dinliyorum birdee sizlerleyimm...makber turuncu kızlar gıdanızada çok dikkat edin sigara içmeyin bi kere bal pekmez bol bol tüketin birde kereviz ve pırasa tohumu alın aktardan bunu bala karıştırın eşinize yedirinyerimseniben...
o benim gülüm ablamdır kıs çıkıyodu şimdi geçerken uğramış demekki yerimseniben:1ninca:rosaayşegül gördüm senii kaçamassın hadi tanıt kendini:)katıl bize