arabeskk(damar)fantazi müzik dinleyenlerinn geyik topicii:):)

ne demek biterim o şarkısına harika ötesi yaa onun birde söyle bana dönmen neden imkansız şarkısına bayılıyorum gerçi hepsi birbirinden güzel

tabi oda güzel onuda beğenirim..duygu ve dengesiz olsaydı iyice coşardı burası kızlar gelin artık be anacım

duyguya msj attım özelden 1 de burda ol die.dengesizde gelse bari.turuncu sustu kocişiyle ilgileniyo heralde kız turuncu gel hadi burayakaydirigubbakcemile

gelmedi bana..yani durum yazdığım gibi...çok zorrr allah başa vermesin severken ayrılmak dahada zor ama onu hasta kabul ettim ben öyle çünkü

Allah sabırlar versin asocum dilerim düzelir de sende sonradan pişman olacağın şeyler yapmazsın..
bu arada size rep verdim kızlar güle güle kullanın

Allah sabırlar versin asocum dilerim düzelir de sende sonradan pişman olacağın şeyler yapmazsın..
bu arada size rep verdim kızlar güle güle kullanın
Saol canım aldım ama ben yollayamadım şimdilik.
En kısa zamanda gelicek yerimseniben

aboooooooooovvvvvvvvvvvvvvvvv!!!!!!!!!
ben yokken neler olmuş be.topik almış başını gitmiş.2.sayfaya geçmiş.maşallah kızlar.
bu arada takımımı yazmamışım-------GALATASARAY-------:lepi:
sizi okumaktan mesajı geç yazdım.sanırım şuanda kimse yok.sayfanın altında kimse yazmıyo benden başka.hadi nerdesiniz.kendime koca bi bardak meyve suyu sıktım geçtim kk nin başına accık dedikodu yapalım diye.hadiiiii doluşun gariiiii........

gelmenle gitmen bir olmuş anacım.nerden dürtülüyo bi bilsem hepinizi dürtecemde bilmiyorum..

valla dürtme olayını bende bilmiyorum ya..naber görüşmeyeli canım sen yokken turuncu kardeşimle baya derteşeltik özelden kızlar bana uyarı msjı geldi radyo önericektim isim yazıyımmı die kesinlikle yasakmış editör smyledi bilginiz olsun

X