arabeskk(damar)fantazi müzik dinleyenlerinn geyik topicii:):)

aslı kız topiğini gördüm kıyafetlerini satışa çıkarmışın.hayırdır maddi durumun kötümü gıııı :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

hee çok kötü sen böyle dediğine göre ultra lüxün heralde hasap no veriyimde 1 milyon dolar yatır hayrına,sana göre paramı dimi:nazar:zenginlikte başka oluyo tüh...:teselli:

hee çok kötü sen böyle dediğine göre ultra lüxün heralde hasap no veriyimde 1 milyon dolar yatır hayrına,sana göre paramı dimi:nazar:zenginlikte başka oluyo tüh...:teselli:

aslı noldu anlamadım.alındınmı.sadece şaka yapmıştım.
neyse ben bu topikten arkama bakmadan kaçarım.ben yine eskisi gibi masum masum dolanıyım sitede.bu yaştan sonra arkadaş bulmak benim neyime.
seda hoşçakal canım.:1hug:

damarcılar nerdesinizz yoksa jiletledinizmi kendiniziiii puaahaha kafamçokkarıştı kabul ediyorum igrençtiisırnaşık şey
damara gelin damaraaaa:teytey::içelim:

Mrb sanem hoşgeldin canım.Eskidendi o haylaz günler duruldk ayol şimdik kaydirigubbakcemile3
Dengesiz bacım hayırdır nereye gidiyonki yaw annamadım ben fisfisfis

hosbuldum tatlım dun için kusura bakma çıkmak zorunda kaldım
naptın nasılsın bugun ?

tşklerr canlar iyiyiim bende ne olsunn devamm işdee okuduğumm bazı şeylerr üzüyo benii insanlarınn bbirsürü dertlerii varr yaa:KK43::KK43:allah dert verip derman aratmasınn çok zorsenağlama

tşklerr canlar iyiyiim bende ne olsunn devamm işdee okuduğumm bazı şeylerr üzüyo benii insanlarınn bbirsürü dertlerii varr yaa:KK43::KK43:allah dert verip derman aratmasınn çok zorsenağlama
Haklısın gülüm.Ama yıpratma kendinide nelerle uğraşıyo inanoğlu,alışıyoda zamanla.Allahım beterinden saklasın :Saruboceq:

haklısınn balımm sendee allah beterinden saklasınn bideee bunlara damar ekleyincee puffff fenaa oluyoo valla insann:KK43::KK43:

X