arabeskk(damar)fantazi müzik dinleyenlerinn geyik topicii:):)

dilaycım kayıt büromuza başvurdunmu hehee:CüvCüv:canımın içi bize kendini tanıt azcık kaç yaşındasın neler yaparsın,müzik kutusu bölümünede yazarsan bize yazdığın gibi arkadaşlara örnek olursun çoğaldığmızı gördükçe gaza gelirlerşakkıdı

aslen nevsehirliyim angara da yasıyorum senağlama 5 aylık hamileyim ev hanımıyım cocuklugumdan beri dinlerim arabesk sarkıları cokda severim :nazar:

olur yazarım hemencik bende diyorudum ya inanmayacaksın belki neden hiç damar dinleyen yok burda diye merak ettimdi

ayy canım hamişsin bide desene senin bebiş doğuştan damarcı olacak :)) Allah kucağına almayı nasip etsin canım bana da dua etki biran önce benimde olsun:emir_bebek:

saol canım Allah razı olsun bana cekerse damarcı olurda babasına cekerse sanmıyorum anam adama bi türlü dinletemiyom gacıyo gidiyo :jeyyar: sana bol bol dua edicem ins seninde olur hayırlısı ile aminn....

bu eksikliği kapatmak için açtım ya bu topiciÇok üzgünüm çoookbitanem allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin yavrunu,allah yuvana ağız tadı versin:nazar:bir ewli arkadaşımız daha...duyguuu duy kanka duyy kaldık ewde:içelim:

amin canımmm..

aslıcım neden öyle diyosun güzelim yaa kalmazsınız evde :)))ben müsadenizle şimdilik çıkıyorum markete gidip gelicem burda olursanız görüşürüz yine öpüyorum sizi

p_09421_m.jpg
Kapansın yollarım sensiz gidersem
Son gülüşüm olsun sensiz gülersem
Kahrolayım senden başka seversem
Ecel olsun bana senden başkası
Haram olsun bana senden başkası

İlk ve son sevgilim gerçek aşkımsın
Bugünüm yarınım derdim kahrımsın
Değişmez kaderim alın yazımsın

Kör olsun gözlerim ele bakarsam
Sensiz olan bir tek hayal kurarsam
Ölümsüz aşkını hiçe sayarsam

İlk ve son sevgilim gerçek aşkımsın
Bugünüm yarınım derdim kahrımsın
Değişmez kaderim alın yazımsın
kızlarr fena damar parça,dilayım sen bilirsin annem nası ama parça??

tmm esram çık,esra sana duaları nasıl yollıyabilirim fikrin varmı canım ya:KK43:okuduğun zaman yazarsın cvp allaha emanet

dilay süpersin...yazdıklarını okudum saol bitanem..yaş kaç bu arada,benim adım aslı 23 yaşındayım bekarım-tatlicadiarzu-akrep burcuyum fanatik arabeskçiyim:lepi:öğrenciyim yarışmaya ist den katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilemiyorum ama heheşakkıdı

oo seda bacım gelmiş:jeyyar:nerdesin yavrum ya özledim valla,kızım çoğaldık haberin yok:teytey:aa seda sen bnm topice yazmamıştın bişey dimidelikafaduldenbunu bize yapamassın...

yasım 20 koc burcuyum damar parcaları dinlerim cok akrabada dinlettip hepsi bagımlısı oldu beni bile gectiler sositososito

oo seda bacım gelmiş:jeyyar:nerdesin yavrum ya özledim valla,kızım çoğaldık haberin yok:teytey:aa seda sen bnm topice yazmamıştın bişey dimidelikafaduldenbunu bize yapamassın...
Gün içinde hep buralardayım canım geziniyorum sitede
senin topişede yazdım ben geldim diye ama gerisi gelmedi kaydirigubbakcemile3
Maşallah kalabalıklaşmışızda iyice :nazar:

X