arabeskk(damar)fantazi müzik dinleyenlerinn geyik topicii:):)

vala bilmiyorumm ecemmcimm ama bende görünüyosunn ki kabulde ettim zatenn

kızım senin arkadaşıl isteğini bile görmedim la dur..şimdi bakıyorum..öyle ol tabi helal olsun valla sevdim kız seni..aslansın..demek 3 beden sıkar hee:roflol:helall yakışır kardeşime...ben hayatımda hiç gitmedim ama çok iyi bilirim nerde ne var kimler takılır çevremden bilirimduygu tmm la dur senin msnde ekliycem ya yetişemiyorum sayfalar karışıyo analayın halimden

nys yaff yarın deneyim ben bu resim işinii kafam karıştııı

Son düzenleme:
ooo ecemm seninki burayıı mı işletiyoo amma zor işi var be canımmm allah kolaylık versinnn.

beğenmene sevındım.. bende severım orayı çok sık gıtmem ama severım ortam benlık

nys kankalarr ben kaçımm artıkk regl oldum zatenn bugünn yarınn çekeceğimi düşününcee içimm bulanıyoooiyii geceler yarın gece azcık daha erken girinn haa enazından 12.30 gibbii 1 i beklemenn öptümm sizii byby

kızımm sana deneme tahtasına yap dedik akıllımlaelaelaelaelae...ece la ztn bende sana talep yollıycaktım..işlemler tamamdır..duygu msn ekledik anlaşıldı tmm...

tamam canımm adres geldii ekledimm seni
kızz ecem sende at özelden adresii eklim senii konuşuruzz nys kaçtım ben byby

bende cıkıorum opüyorum ıkınızıde kendıyze eyı bahın mıncırdım sızı arebederci

duygu sen beni koparıyosun kızım yaasırnaşık şeytamam yat hadi öptüm konuşuruz msnden allahın delisi:)

la seni varya gerçek hayatta tanıycam ahdım olsun:):)fanatiğinim duygu:roflol:hadi herkeze adios amigos bende kaçar mucukk

tmm balımm öptümm tekrar özeline bakkk taammm muckkksss senidee çokk öptümm ecemmimmm

gece nöbetini bitiriyorum.sabaha görev size emanet:1closedeyes:şule esra seda görüşemedik kızlar hepinizi öpüyorum,yeni gelen arkadaşlarım bi kaç sayfa geriye gidin sizler için bişeyler yazdımgamyoncuiremsu esra doktor uğurlu gelir hadi işallah:Saruboceq:kızlar duygu iletisine ne yazmış bakın:smiley-cool:hep damarr full damar...hadi allaha emanetsiniz

orhan gencebay'ında hakkını yememek lazım onunda çok sevdiğim şarkıları var tm damar
işte bir tanesi

Ziyankar

harcadım ömrümü hep senin için
sevilmek bir hayal sevmemek ziyan
ettiğim duadan ümide kadar
döktüğüm göz yaşım nefretim ziyan

yaradan doğ demiş bende doğmuşum
bir gönüle gir demiş seni bulmuşum
ne yazık sayende sefil olmuşum
ibreti alemim görmemek ziyan

ömrümden çaldığın zamana yazık
uğrunda verdiğim son nefes ziyan

bilirim bu dünya sensiz yaşanmaz
sensiz bir dert ile güne başlanmaz
sende bil kahrına bu can dayanmaz
yaşamak çok güzel seninle ziyan

al beni vur yere parça parça et
istersen sev beni istersen kahret
bumudur sevene verdiğin kıymet
sevmenin böylesi ölmekten ziyan
.

Orhan Gencebay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…