valllaa bayaa erken evlenmişş ecemm maşallahhh yaa ne güzel erken yaşda 3 yaşında çocuğu varr süperr
:mymeka:
bugunde herkes çocuğu buyuttu kız daha 16 aylık..bır bucuk bılem değil ..mınnacık ooo:ecrin_bebek:
hadi ya cemosta falanmı yoksa...kız gece işi zordur kıskanmasıda boldur:ecrin_bebek:tmm bebeşim kopyala yapıştır olayı diyosunşimdi yapıyorum bacım sende boğasın boğa burçları çoğaldı
etjme eyleme ablacımm dövmee yaa tamam ablamsınn ablammmm:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
http://www.kadinlarkulubu.com/muzik-kutusu/264115-arabesk-fantazi-muzik-dinleyenler-buraya-3.html
canikom buraya tıklıyosun ve içinden geleni beğenilerini yazıyosun
bilirim benhadi ya kaleyi eniştem işletiyo demek.kız çok piayasa yerdir kocişini yalnız bırakma gözün üstünde olsun tam ortamın içinde derdim varda bile neler okuyoruz allah korusun aman...:1ninca:
adamın gözlerını oyar elıne mısket dıye verırırm sen bılıyon mu benikötükedihüsokötükedihüso sıkar 3 beden
oo süpersnn valaa yaa işde kadın dediğin böle olmalııı azcıkk sessizz gördüler mii tepesine çıkarlarr insanınnkötükedihüso
oy bitanem bnm kurban olurum gell gell ablana gell:jeyyar:hayatım bak gelişmiş cevap olarak sayfayı aç ordan daha rahat yaparsın die söylüyorum hani üstte küçük bi kareler var yazının rengini falan ayarlıyosun ya..sağdan 3.üncü karde güneş ve dağ resmi var.onu tıkla.grafik ekle çıkıcak.oraya eklemek istediğin resmin adresini yazıyosun..internetten ferdi tayfuru:)indiriceksin mesela anladın nie güldüğmü..ferdi tayfurun resmine tıkla özellikler yazıcak..orda resmin adresi yazar onu kopyala ve grafikteki yere yapıştır..kızım bide bilgisayar kursuna gitmişin be pehh lülülülülülü...ben bile yaptıysan sen hayli hayli yaparsın..hadi bakim görim seni resimleri deneme tahtasında yap öğren öyle gel hadi annem hadi canımm...