arabeskk(damar)fantazi müzik dinleyenlerinn geyik topicii:):)

ecem canım...

:Slink vermeyi bilmiyorummkafamçokkarıştı..müzik kutusunda arabesk fantazi dinleyenler yazıyo canikom be zahmet olucak biliyorum ama daha bi çok şeyi bilmiyorum bu sitedehayatım ben 23 yaşındayım. senin küçük çapkın napıyo kız ye onu benim için:1rolleyes:

ecem..kraliçem:lepi:sen hele yaşı söyle bakalım 10 yaş yoksa demem ona göre:dilcikar:en küçüğmüz duygu ablası:teselli:

bak öğreteyım..
lınkını vermek ıstediğin sayfaya gıt adres çubuğu varya yukarda ona sol tıkla kes de sora bu sayfaya gel ewap yaz bölumune sağ tıkla sora sol tıkla yapıştır de bu kadar:sm_cool:

hay 23 ünü yiyim seninlülülülülülüabla de diyince bende bişey sandım:):)duygu bak kızım ewde kaldık haberin ola ecemde erkenden gitmişsositososito

ooo okadrda büyükk değilsinizz bendennnbenneyaptımki
ablaa dimemmm valaa kaydirigubbakcemile3

hay 23 ünü yiyim seninlülülülülülüabla de diyince bende bişey sandım:):)duygu bak kızım ewde kaldık haberin ola ecemde erkenden gitmişsositososito

kızım o vucud yasım beyın ve ruh yasım 40 ın üstunde:içelim:

valllaa bayaa erken evlenmişş ecemm maşallahhh yaa ne güzel erken yaşda 3 yaşında çocuğu varr süperr

hadi ya cemosta falanmı yoksa...kız gece işi zordur kıskanmasıda boldur:ecrin_bebek:tmm bebeşim kopyala yapıştır olayı diyosunşimdi yapıyorum bacım sende boğasın boğa burçları çoğaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…