arabeskk(damar)fantazi müzik dinleyenlerinn geyik topicii:):)

Sevecekmiş Gibisin - Orhan Gencebay

Her günün ardında senden bir ümit var
Hep gelecekmiş gibisin
ıçimde bir duygu gözümde bir hayal
Sanki sevecekmiş gibisin

Sevmek acı dolu sevmek çile dolu
Çektirecekmiş gibisin
Aklımı başımdan beni şu canımdan
Sanki edecekmiş gibisin

Ne sevdim diyorsun nede seviyorsun
Açmayan bir çiçek gibisin
Ne senle ne sensiz geçmez oldu hayat
Vazgeçilmez tesellisin

ıçimde bir duygu gözümde bir hayal
Sanki sevecekmiş gibisin

Her sözün ardında gizli bir davet var
Gel diyecekmiş gibisin
Aşkın kanununu kaderinin yolunu
Sanki çizecekmiş gibisin

Gönül toprağına dert yağmurlarını yağdıracakmış gibisin
Yeşeren ümidimi kendi ellerinde sanki koparacak gibisin
Ne sevdim diyorsun nede seviyorsun
Kokmayan bir çiçek gibisin

Ne senle ne sensiz geçmez oldu hayat
Vazgeçilmez tesellisin
Aklımı başımdan beni şu canımdan
Sanki edecekmiş gibisin

Söyleyen : Orhan Gencebay -

gecenin karanlığı ablamız senin allahına kurban ya favorimsin:lepi: tam ferdici ablam ya makberim sen naptın hayatım iyimisin keyfin nasıl?su perisi allah iyiliğni versin deli oldum dün şahap şahapoğlu aramaktan :)meğer şekipmişkafamçokkarıştıiyi hadi gözün aydın buldun

gecenin karanlığı ablamız senin allahına kurban ya favorimsin:lepi: tam ferdici ablam ya makberim sen naptın hayatım iyimisin keyfin nasıl?su perisi allah iyiliğni versin deli oldum dün şahap şahapoğlu aramaktan :)meğer şekipmişkafamçokkarıştıiyi hadi gözün aydın buldun

günaydın sağol buldumda şarkılarını nerden bulabilirim bilginiz varmı

bende süperim allaha şükür,dün yoktun gözlerim aradı valla,yeni katılımlar olmuş çok sevindim.ablamız tam ferdici dün gece duygu ben ve ben:)yani niki ben olan ben le burdaydık 3ümüz lafladık dengesiz görünmüyo ya nerdekine acepCADIARZU

nette müzik indirme programları var canım arat bulursun onu yükledimmi çıkar muhtemelen

su perisi dur ben bi bakıyım,bide bişey sorucam kaydetmesende bilgisayardan dinlesen olurmu?belki indirme olmaz ama dinlersiniz en azından bulursam sana haber veririm bakıyorum şimdi

slm kızlar arabesk olmazsa olmazımdır hayırlı ugurlu olsun kaydirigubbakcemile5

Bergen,kibariye,gülden karaböcek,kamuran akkor,güllü ablalarımız dinlenmezmi yaa

yerimseniben

su perisi bacım şu an şekip agayı dinliyem valla:hooray:indirmeyi bilmem ama istediğin kadar şarkı var hatta istemediğin kadaryerimsenibenhani bi paylaşım sitesi varya en ünlü olan orda bulabilirsin ama giremiyorum dersen özelden yazıyım sana nerden giriceğini

kaçak ben demesem geliceğin yok ama naberr..:dilcikar:neyse hadi hoş geldin diyim bari:dilcikar:

X