E
EU3
Ziyaretçi
anladımm canımm rahatt yaniii
tabı canım ...yazık sabah 5 e kadar dısoda oluyo adam barı kısın ense yapsın dımı:1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladımm canımm rahatt yaniii
ben adını yazmıycaksın bacım anlaşıldı:)kız en azından çakma bi rumuz ver gerçek adın olmasın film izlerken burda takılmana iyi kocan kızmıyo,bnm nişanlım bana nefes aldırmazdı bende tam tersi konuşmayı çok severim film izlerken,yorumlar yapıyım sorular soruyım,ama ewde izliyosam bende çıt çıkartmam kimseye hehe
19 canım ben
ee tabii dinlenmek onunda hakkı canımm
:Slink vermeyi bilmiyorummkafamçokkarıştı..müzik kutusunda arabesk fantazi dinleyenler yazıyo canikom be zahmet olucak biliyorum ama daha bi çok şeyi bilmiyorum bu sitedehayatım ben 23 yaşındayım. senin küçük çapkın napıyo kız ye onu benim için:1rolleyes:
ecem..kraliçem:lepi:sen hele yaşı söyle bakalım 10 yaş yoksa demem ona göre:dilcikar:en küçüğmüz duygu ablası:teselli:
sarhosu ayyası....sarkanı bayılanı..ıyyy ne iğrenç bı meslek:tomato:
badigart falanmı kız discoda falan gececimi yani
hay 23 ünü yiyim seninlülülülülülüabla de diyince bende bişey sandım:):)duygu bak kızım ewde kaldık haberin ola ecemde erkenden gitmişsositososito
ooo okadrda büyükk değilsinizz bendennnbenneyaptımki
ablaa dimemmm valaa kaydirigubbakcemile3
kızım o vucud yasım beyın ve ruh yasım 40 ın üstunde:içelim: