arabeskk(damar)fantazi müzik dinleyenlerinn geyik topicii:):)

kızlar herekze selam kankacım duygum geldim ama bana sor bide:KK43:üye girişinde yine sorun oldu saatlerdir yeni şifre almayla uğraştım en sonunda becerdim ama:):)kızlar ben gelmediğim zaman anlayınki girişte sorun yaşıyorum.yavaş yavaş öğrencem işallah daha acemiyim:KK66:

Dedigin gibi, insAllah zamanla yerine oturur a.s ay neguzel, keske bizim ev orda olsaydi. Daha hic nasip olmadi Ali Sami Yen'de mac izlemek ama ilerde olur insAllah :çok üzgünüm: yok sevdigim, olsa gitmem daha kolay ve cabuk olurdu sanirim:-) ama hayirlisi olsun, okulu bitireyim, sonra gitmek nasip olursa orada rahat ederim :asigim:

istanbula gelirsen eğer görüşelim olurmuyerimsenibenözelden haberleşiriz ben seni maçada götürürüm istediğin yeri gezeriz burda bi arkadaşın var bil olurmu canım

bende geldim bende hemde koyu damarcı olarak
ve kopkoyu
ferdi tayfur'çuyum hastayım ona tüm kasetleri mevcuttur bende

ablacım yeni gördüm senin msjı aramıza yeni katılmışssın hoşgeldin sefalar getirdina.s.bundan sonra bol bol konuşur şarkılar paylaşırız,birbirimizi tanır kaynaşırız artık...ayrıca paylaşımlarında çok güzel olmuş beğendiğin parçaları yazmışssın ablacım müzik kutusu bölümünede bir uğrarmısın,ordada bu konuyla ilgili topic var.kısaca ordada ferdi babanın şarkılarından örnekler verki çoğaldığmızı görünce aramıza katılmak isteyen arkadaşlar olsun...allaha emanet ol

ooo kankaa şükürler olsunn yaff nerdesinn senn ne oluyo senin bu üyeliğedee yafff ikidebirr bozuluyoo ..

kızlar bende geldm ya bişiy sorcam içinizde şahap şahapoğlu adında sanatçı varmış tanıyan varmı babam seviyoda bulamadım şarkılarnı

superisi tatlım hoşgeldin bidahaki girdiğinde sende kısaca kendini anlatırsan çok seviniriz birbirimizi daha iyi tanımak açısındanyerimsenibensorduğun soru ile bizzat ilgileniyorum şimdi.allaha emanet ol.a.s.

ben naber kız:)ya bacım allah aşkına ismini yaz ya böyle bi tuhaf oluyo:)kanka anlamıyorum kıl oldum ztn saatlerdir sinirim bozuldu sizide çok özledim:ecrin_bebek:
superisi valla geniş çaplı bir araştırma yaptım bebeim ama yok bulamadım:KK43:şahap akagün die urfalı bi türkücü var genç nesilden sadece onu buldum...üzüldüm bak şimdi

Son düzenleyen: Moderatör:
napayım ya esımle fılm ızlıoz ben bı yandan bakınıom sızde damara devam:d

canım benim yaa neden oluyo anlamadım bende hiç böle bişi olmadı kii:S
vala bende özledimm kıss okadar alıştım kii

hımm eşinle keyiff yapıyonuss yanii maşallah allah ağız tadınızı bozmasınn canım bu saat kadar eşin iyii uyumamaışş genelde erkekler işden dolayı erken uyurda:KK70:

duygu,kanka bana msn yaz özelden çıkmadan önce,olurda yine problem yaşarsam sana ulaşırım,kızlar ben paso evde ense yapıyorum,sınavlar başlıycak yakında o zmn fazla takılamıycam tabi:KK43:arkadaşınız çift dikiş okuyo üniversteyi.kızlar aramıza yeni arkadaşlar katılmış acayip sevindim yaa.s.BEN zahmet olmassa müzik kutusundaki topicimizede bişeyler yazarmısın rica etsem.maksat çok olduğmuzu görsünlerki aramıza katılım olsun:KK66:şimdiden saol tatlım

ben naber kız:)ya bacım allah aşkına ismini yaz ya böyle bi tuhaf oluyo:)kanka anlamıyorum kıl oldum ztn saatlerdir sinirim bozuldu sizide çok özledim:ecrin_bebek:

a.slmm canımm napalım işdee damar dinliyipp kkda geziniyoruzz sen nasılsın canımm...

hımm eşinle keyiff yapıyonuss yanii maşallah allah ağız tadınızı bozmasınn canım bu saat kadar eşin iyii uyumamaışş genelde erkekler işden dolayı erken uyurda:KK70:

benımkı yazın çalısıyo bebeim...kısın oturur esnaf burda:KK70:Şeniz

duygu,kanka bana msn yaz özelden çıkmadan önce,olurda yine problem yaşarsam sana ulaşırım,kızlar ben paso evde ense yapıyorum,sınavlar başlıycak yakında o zmn fazla takılamıycam tabi:KK43:arkadaşınız çift dikiş okuyo üniversteyi.kızlar aramıza yeni arkadaşlar katılmış acayip sevindim yaa.s.BEN zahmet olmassa müzik kutusundaki topicimizede bişeyler yazarmısın rica etsem.maksat çok olduğmuzu görsünlerki aramıza katılım olsun:KK66:şimdiden saol tatlım

ayıpsın bebeim lınk ver:sm_cool:

ben adını yazmıycaksın bacım anlaşıldı:)kız en azından çakma bi rumuz ver gerçek adın olmasın :nazar:film izlerken burda takılmana iyi kocan kızmıyo,bnm nişanlım bana nefes aldırmazdı bende tam tersi konuşmayı çok severim film izlerken,yorumlar yapıyım sorular soruyım,ama ewde izliyosam bende çıt çıkartmam kimseye hehe

tamamm bacımm yazıyomm şimdii msn yi yaaa giremiycen miii dersler başlayıncaa pehhhh

X