Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dedigin gibi, insAllah zamanla yerine oturur a.s ay neguzel, keske bizim ev orda olsaydi. Daha hic nasip olmadi Ali Sami Yen'de mac izlemek ama ilerde olur insAllah :çok üzgünüm: yok sevdigim, olsa gitmem daha kolay ve cabuk olurdu sanirim ama hayirlisi olsun, okulu bitireyim, sonra gitmek nasip olursa orada rahat ederim :asigim:
bende geldim bende hemde koyu damarcı olarak
ve kopkoyu
ferdi tayfur'çuyum hastayım ona tüm kasetleri mevcuttur bende
valla duygunun gafından sonra darılırda gelmessin sanmıştım,çok sevindim seni görünce:lepi:slm kızlar geldim ama çıkmalıyım dışarı çıkıyoruz öpüyorum hepinizi )
kızlar bende geldm ya bişiy sorcam içinizde şahap şahapoğlu adında sanatçı varmış tanıyan varmı babam seviyoda bulamadım şarkılarnı
slm arebeskçiler nabaynız bakalım gunluk rapor gıbın oldu..
ben naber kız:)ya bacım allah aşkına ismini yaz ya böyle bi tuhaf oluyo:)kanka anlamıyorum kıl oldum ztn saatlerdir sinirim bozuldu sizide çok özledim:ecrin_bebek:
a.slmm canımm napalım işdee damar dinliyipp kkda geziniyoruzz sen nasılsın canımm...
hımm eşinle keyiff yapıyonuss yanii maşallah allah ağız tadınızı bozmasınn canım bu saat kadar eşin iyii uyumamaışş genelde erkekler işden dolayı erken uyurda
duygu,kanka bana msn yaz özelden çıkmadan önce,olurda yine problem yaşarsam sana ulaşırım,kızlar ben paso evde ense yapıyorum,sınavlar başlıycak yakında o zmn fazla takılamıycam tabiarkadaşınız çift dikiş okuyo üniversteyi.kızlar aramıza yeni arkadaşlar katılmış acayip sevindim yaa.s.BEN zahmet olmassa müzik kutusundaki topicimizede bişeyler yazarmısın rica etsem.maksat çok olduğmuzu görsünlerki aramıza katılım olsunşimdiden saol tatlım
benımkı yazın çalısıyo bebeim...kısın oturur esnaf burdaŞeniz