arabeskk(damar)fantazi müzik dinleyenlerinn geyik topicii:):)

tamam tatlımım arkadaşın ben ve seni aramızda görürsek seviniriz iyi uykular allaha emanet ol gelmemezlik yapma tamammısevgiler

Son düzenleyen: Moderatör:
duygu sen çok yaşa emi güldürdün beni akşam akşam:)kız öyle denirmi nie öyle dedin kızdırdın arkadaşımızı bende bozulurum yani:)canikom benim beğenmiyosan daha kibar yorumunu belirtyerimsenibendengesize diyicem kullanıcı adını sana versin:)

kısss valaa ağzımdan kaçtııı öylee
nys bidaha dimem öle bişiii zahten pişman oldummm canım yaa

olur böyle şeyler tmm cnm:)umarım kırılmamıştır arkadaş katılır yrn bize

duygucum herkez gitti yahu sen anlat bakim ilişkini ne kadardır berabersiniz derdin tasan varmı bak radyoda ferdi çıktı:):)offf nede haklıymış meğer aşk uğruna yalanlar ferdii allahına kurbann

inşallah kırılmmıştırr canım yaa..
bakkk ama ferdinin bazı şarkılrına bende bayılırımm mesele neyleyim sen yokssan eğerrrr offff beee bu dokunuyo işdee

duygucum herkez gitti yahu sen anlat bakim ilişkini ne kadardır berabersiniz derdin tasan varmı bak radyoda ferdi çıktı:):)offf nede haklıymış meğer aşk uğruna yalanlar ferdii allahına kurbann

sorma yaff gitt herkezz bende baylıyorumm bu şarkısına hatta özellikle telime attmışdım:):)demekki istisanalar kaideyii bozuyomuşşş hehe..
vala canımm 2.5 ay falan olduu gayett iyii gidiyo çok şükürrr:):)
ciddi anlamda düşünüyoruzz gerçi zman var ama olsunn tanımaya çalışıyoruz birbirimizz..
sen canımmm sen anlatt neler var hayatında

:lepi:duygu kankamsın..gerçek hayatta arkadaşım olsan eminim senle çok gülerdim:)bak bu şarkı fena ama ferdini çok özel bi hayran kitlesi vardır müslüm gibi..özel bi müzisyendir ayrıca filimlerinide çok severim ben..bacım anlatsana ilişkin ne alemdebekar hatunlar olarak dertleşelim

tabikii canımm ferdiiyii sevenn acayiip çok herkesin tarzı varr eminimm ki çok iyii arkadaş olurduk canımm zaten çabuk kaynaşan bi insanımm zor olmazdıı ama istanbul nirdeee samsun nirdeee:

canım din görevlisii ama meslekk dğeiştirmek içinn çok çabalıyo ankaraya gitmek istiyo kurumda memurluk içinn ankara yanii evlendikden sonraki adres:):)

ben hoşgeldin bacım ya bi gittin gelmedin daha..kısaca tanıtırmısın kendini

dinliyorumm asomm artıkın hergece açarım ben burayıı bayıldımm damarr yaa hepppsengözlerimebaksanab

valla keyifler iyi çok şükür seni sormalı..duygucuğma gülüyorumda bide aklıma geldikçe :)duygum hayırlısı hayatım vaayy evlendikten sonra :teytey:kız nikahına çağrıcanmı bizişakkıdı

ayıpsınn balımm yaa çağırmammıı hiçç siz gelin yeter kii..
durr kıss evlendirdinn bizii hemencecikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…