duygu sen çok yaşa emi güldürdün beni akşam akşam:)kız öyle denirmi nie öyle dedin kızdırdın arkadaşımızı bende bozulurum yani:)canikom benim beğenmiyosan daha kibar yorumunu belirtyerimsenibendengesize diyicem kullanıcı adını sana versin:)
sorma yaff gitt herkezz bende baylıyorumm bu şarkısına hatta özellikle telime attmışdım:):)demekki istisanalar kaideyii bozuyomuşşş hehe..
vala canımm 2.5 ay falan olduu gayett iyii gidiyo çok şükürrr:):)
ciddi anlamda düşünüyoruzz gerçi zman var ama olsunn tanımaya çalışıyoruz birbirimizz..
sen canımmm sen anlatt neler var hayatında
:lepi:duygu kankamsın..gerçek hayatta arkadaşım olsan eminim senle çok gülerdim:)bak bu şarkı fena ama ferdini çok özel bi hayran kitlesi vardır müslüm gibi..özel bi müzisyendir ayrıca filimlerinide çok severim ben..bacım anlatsana ilişkin ne alemdebekar hatunlar olarak dertleşelim
tabikii canımm ferdiiyii sevenn acayiip çok herkesin tarzı varr eminimm ki çok iyii arkadaş olurduk canımm zaten çabuk kaynaşan bi insanımm zor olmazdıı ama istanbul nirdeee samsun nirdeee:
canım din görevlisii ama meslekk dğeiştirmek içinn çok çabalıyo ankaraya gitmek istiyo kurumda memurluk içinn ankara yanii evlendikden sonraki adres:):)
valla keyifler iyi çok şükür seni sormalı..duygucuğma gülüyorumda bide aklıma geldikçe :)duygum hayırlısı hayatım vaayy evlendikten sonra :teytey:kız nikahına çağrıcanmı bizişakkıdı