arabeskk(damar)fantazi müzik dinleyenlerinn geyik topicii:):)

duygu bu radyoyu çok seviyorum çünkü full damar çalıyo bi kaç arabesk radyo die geçinen kanallar varya yalan!hepsi pop parçalar çalıyo ama bu full damar hep damar

anacım sen kendin evlenince ankara diyosun:):)aa ben bişi yapmadım anamm güllü çalıyoo valla açtım sesi

kısa olaraktan evlıyım...bı oğlum var sayfama gırıp bakın görun manyağı...23 yasındayım....öle işte melankolık bı yapım var...sındılık b u kadar

kısa olaraktan evlıyım...bı oğlum var sayfama gırıp bakın görun manyağı...23 yasındayım....öle işte melankolık bı yapım var...sındılık b u kadar

aallah ağız tadı versin yuvana cnmoğlunuda allah bağışlasın bakarım şimdi:)
duygu çok pis damara bağladım kızım benndelikafadulden

anacım sen kendin evlenince ankara diyosun:):)aa ben bişi yapmadım anamm güllü çalıyoo valla açtım sesi

hehe allah söylettin canım kanımcaaa:):)
bendee çok sevdim bu radyoyuu diğerlerinde damar çıkcak diye bekliyodkk saatlerceee ama bu full damarr:)

allah analı babalı büyütsün ben çocuğunuu mutluluğunuzz daim olsun olsun canımm ...
olsunn kızımm kendimize zarar vermedikden sona zarraa gelmezz damradann:)

kankaaa geç olduu yaff babam yarınn tükürcek azımaa vayy beee eskidenn gece 4 lere kadar otururdumda bişi demezlerdii şimdii 1.30dan sonraa pekk isteklii olmuyolarr

allah analı babalı büyütsün ben çocuğunuu mutluluğunuzz daim olsun olsun canımm ...
olsunn kızımm kendimize zarar vermedikden sona zarraa gelmezz damradann:)

saolun hatunlar.....kollayın bırbırınızı sengözlerimebaksanab

hoiyyy ben yerim onuu:ecrin_bebek:çok tatlı maşşallah bacım yakız çapkınmı olucak büyüyümce ne:)oğluş yazmışssın bi resminde ama oğlun yok eşinmi o eşinemi oğluş yazdın şaka olarak öylemi takılırsın?

kardeşim kaçıyosun demek..tmm laf işitme o zmngirince ben yoksam msj at özelden..haberleşiriz canikom tamammı..allaha emanet ol hadi..kız bizim sarılıp yatıcağmız kociş yok napalım bizde tek başımıza uykuya dalıcaz:)hadi öptümmm

yok bbeim esım hiç yok resımler...oğlumun resmıdır..saol sekera.s.

evet balımm kaçıyorumm maleseff vala çıkmakk istemeyerek çıkıyorummm pehhh
tamam balımm msj atarım hatta yarın msnleri alalımmda konuşuruzz balım..
bir müddet daha yalnuz yatacok:)
sende allaha emanet ol canımm görüşürüz yarınn

yok bbeim esım hiç yok resımler...oğlumun resmıdır..saol sekera.s.

hani olurya espiri yaparsınız birbirinize öyle bişey sandım bende:)hayatım sende beğendiğin parçaları sanatçıları bizimle paylaşırsın bundan sonra

canlarım cierlerim müzik kutusundaki topicimize resimler ekledim düzenledim bakarsınız bi ara:1closedeyes:

bende geldim bende hemde koyu damarcı olarak
ve kopkoyu
ferdi tayfur'çuyum hastayım ona tüm kasetleri mevcuttur bende

canım hoşgeldin sana şimdiden içim kaynadı bile bende ferdiciyim..

Bir sen söyle bir de beni dinlermisin ey kardeşim
Yıllaryılı bu yollarda ömrümü harcamışım

Hangimiz usanıp hangimiz bıkacağız
Hangimiz yıkılmadan sabahı bulacağız
Ben usanmam ben bıkmam ben onsuz yaşayamam
Ben her gece gizli gizli ağlamazsam uyuyamam

Her sabaha umut dolu adımlarla koşuyorum
Bunca çile dertten sonra hayret nasıl yaşıyorum

Çok şey var anlatacak sevgiden aşktan yana
Teselliye kalkışma faydası olmaz bana
Öyle sevdim sevilmedim sevenimi bilemedim
Kim yüzüme güldüyse onu bana dost bildim

Bırakırım bu mevzuyu sonu gelmez sözlerin
Bak dolu verdi ağlamam diyen gözlerin
Haydi kalk sigaranı unutma burası kapanıyor
Bu saatte bulamayız sigarasız sabah olmuyor....

ferdi tayfur

benimde aynen canım yaa ilacımı almadan rahat edemiyorum :)) kendinden bahsetsene biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…