arabeskk(damar)fantazi müzik dinleyenlerinn geyik topicii:):)

hadi sen sarıl yat kocişine allah rahatlık versin..saol bitanem yrn görüşürüz

:içelim:gel bakıyım yamacıma:jeyyar:gel ablanaa..hayatım sen romantik kızlar geyiğindesin yaibende demiştimki hani gel bu topici sen açtın topicine sahip çık die espiri şeyettimlaelaelaelaelae

BENDE ARABESK DAMARCILARDANIM ARANIZA HOŞGELDİM DİYİM BARİ KENDİME :)):roflol:

offf ben ne söylüyoo ibooo yıkıyo valaa..biizmkiler uyumycaktaa son sese açardım amaa:KK43::KK43:
hoşgeldinn canımm ben:)isim ne balımm ya ben duygu

:içelim:gel bakıyım yamacıma:jeyyar:gel ablanaa..hayatım sen romantik kızlar geyiğindesin yaibende demiştimki hani gel bu topici sen açtın topicine sahip çık die espiri şeyettimlaelaelaelaelae

haa anadım balımm:):)utandımmmm yaa şimdiii:eek:
geliyorumm aç kollarınıı ablammmmkaydirigubbakcemile3

aa ben:)hoşgeldin ben nasılsın canım..kendime diyo gibi hissettim sanki hehe

kapıyıda Çalmadan daldım ıÇerı kusura bakmayın ıyı geceler dıyeyım barı :))

ben cım benım nerdeymıŞ benım benım :)) kıı bu topıcı gÖrmemıŞtım senın ıÇerde olduĞunu gÖrÜnce daldım benım benım :))

ferdi hayranı arkadaşım ve ben hoşgeldiniz canlar yuppii büyüyoruz büyüyoruzhihoyyytkızlar tanıtırmısınız kendinizi aramıza hoşgeldiniz duygu sen o radyoyu biraz daha açarsan baban gelip kapıycak söylin:)yeter kız açma

evet yaa ne güzell büyüyoruzz ne çok varmışş damarcıı canlarım benimm yaa senağlama
yokk kızz zatenn 1.30dan sonra kızyoo oturmama açamıyorumm sesini ışığı kapatıcam ama ozmanda klavyeyi görmiorumm pufff

hımm oda güzell bitanemm ben pek sevmem o herifii:nazar: buarda hoşgelidnnn canımm

hoşbulduk cnm ii bir topic açmışsın bende takılırım arada nasip olursa ama nütfen ferdi tayfur hakkında herif merif deme bu topic arabeskçilerin damar müzikcilerin değilmi arabeskin ilk adresi bana göre ferdidir :))

sen bakma ablası ona :mymeka: canım tabiki damarcıların topici bende ferdi hastasıyım çok severim..müzik kutusundada topic var orda şarkı tavsiyelerim oluyo ilgin olursa bak derim.bize kendini tanıtırmısın canım..duygucum öyle kelimeler kullanmayalım tatlım bida olurmu şunu unutma biz arabesk dinlediğmizi söyleyince tepki verdiklerinde nasıl kızıyosak arkadaşlarda kırılabilir hatta sinirlenir bitanem..saygı duyalım

ferdi hayranı arkadaşım ve ben hoşgeldiniz canlar yuppii büyüyoruz büyüyoruzhihoyyytkızlar tanıtırmısınız kendinizi aramıza hoşgeldiniz duygu sen o radyoyu biraz daha açarsan baban gelip kapıycak söylin:)yeter kız açma

hoşbulduk arkadaşım :) ben benimi burda görünce daldım buraya :)))
ben izmirden katılıyorum evliyim ev hanımıyım bu kadar şimdilik..............
sormak istediğiniz yarsa yazarım ama şimdi çıkmalıyım çok uykum geldi hepinize ii geceler

tabiki takıll canım beklerizzz hep saol gerçkdenn iyii bi topikk olduu en azından damar sevenler birarada:):)hımm haklısın canımm kusura bakma herkesin zavki farklııdırr tekrar kuusra bakmaa canımm

canım arkadaşım adına özür dilerim:1hug:ben bi geldin bi gittin ya hadi sende katıl bize

haklıısn valla sonuçta arabeskçiyizz laff etmemm doğru değildii:KK43::KK43:
özürr dilerimm canlarımm yaaa..
iyii gecelerr nazarboncuğumm tanıştığıma memnun oldumm

X