- 16 Ağustos 2007
- 4.225
- 5
benimde aynen canım yaa ilacımı almadan rahat edemiyorum :)) kendinden bahsetsene biraz
oo sen benim ablam sayılırsın :))bende 21 yaşındayım 11 alık evliyim çocuğum yok malesef kasım ayında dış gebelik geçirdim..burcum ikizler adım esra aslen tekirdağlıyım eşim erzurumlu gebzede oturuyorum bende aynen damarcıyım 9 yaşımdan beri dinlerim hepsini severim ama özellikle FERDİ TAYFUR benim için ilk sırada gelir..gezemeyi ve sessizliği severim kalabalıktan hoşlanmam en büyük hobimde müzik dinlemek :)))
kızlar bende geldm ya bişiy sorcam içinizde şahap şahapoğlu adında sanatçı varmış tanıyan varmı babam seviyoda bulamadım şarkılarnı
amin canım sağol valla benim ki karışmıyo hele bi karışsınklava:
canım kusura bakmazsan ben şimdilik çıkıyorum doktora gidicem bakalım hepsi farklı şeyler söylüyor bu ne diyecek inşallah daha sık karşılaşırız öpüyorum seni ablacım :)))
hoşbulduk cnm ii bir topic açmışsın bende takılırım arada nasip olursa ama nütfen ferdi tayfur hakkında herif merif deme bu topic arabeskçilerin damar müzikcilerin değilmi arabeskin ilk adresi bana göre ferdidir :))
neber ferdiçiferdİ hayranıyım :))
olmazmı kızlar yaa biri 10 diğeri 5 yaşında ikiside kız anneleri olacak insan kii insan demeye dilim varmıyor sırf bizim huzurumuzu bozmak amacıyla gönderdi hemde hiç acımadan çocuklarına etmediği küfür hakaret kalmadı en son kapı önüne koydu..ben Allah rızası için bakıyorum oysa kaybediyor çocuklarını nefret büyütüyorlar ona karşı çok çirkef bir insan hatta akrabası((
ilk defa duydum adını canım arkadaşım bulursam bildirim sana oldi
ablacım geldim ben şimdi tek tek sorularına cevap veriyimoy kıyamam ben ya
hemde benim çocuklarımla yaşıtlar ya insan nasıl kıyar bunlara
o kadın dengesiz sanırım sen bir sevap işlemiş oluyon canım bakmakla
sana karşı nasıllar çocuklar annelrinin ağzına bakıp seni üzüyorlarmı
eşin ne diyo bu kadının yaptıklarına
düşsün yakanızdan canım ya
madem neden ayrılmış eski eşinden yani senin eşinden :uhm:
tşk bende tanımıyorum babam için sanırım 40 yıllarda çıkmış
ablacım geldim ben şimdi tek tek sorularına cevap veriyim
çocuklar bana karşı çok iyiler zaten annelerini umursamıyorlar gitmek bile istemiyorlar biliyorlar ki sadece huzur bozulsun ve aracı olarak kullanılsın diye gönderildiler yani herşeyin farkındalar..eşimin söylediği bişey yok umursama diyor meşhur bir deyim var yaa havlayan ...ısırmaz diye onu söylüyor ben o .. sesinden rahatsız olmuyorum diyor.zaten evliliği ailesinin isteğiyle olmuş defalarca boşanma davası açmış benimki yıllarca ayrı yaşamış ama arada çocuklar olunca takrar katlanmaya razı olmuş sonucunda da boşanmış işte.ama dediğin gibi tam bir dengesiz ve ruh hastası biri..
allah kolaylık versin canım ya işte olan çocuklara oluyor ya
ikizi kız demiştin diymi sen sen ol o kız çocuklarını o piskopata teslim etme
bayri senin elinde kavrulsunlar yani yetişsinler
ortalık kötü vallah allah yardımcınız olsun canım eşin kaç yaşında
sanırım yaş farkı var aranızda