- 23 Aralık 2009
- 7.352
- 10
- Konu Sahibi EU2
- #1.241
bide mod olucan...kırmızı o..bizden üstün..gizlenebilir bilmiyomusunalsanaalsanasmilehülyaaa sen yoksun mu burdaaa,nerdesin,nerden yazıosun ay??
offline görünüosun:)))))))))
yeminle koptummmm ay sussssssssırnaşık şey görmedim öle yazdını off yarılıyorum:))livimin triplere bak biberrimmsırnaşık şeykızım gülünün o sarkınının yorumlarında ne yazıyor okudun mu herifin biri soyle yazmıs =======>güllü "ablaaaaaa bnden tüm kaşarlara gelsin"
tanrıcam olmaz mı be gülüm arabeskçi dogduk biz içimde var =))))))panterde fenalı çkıtı o nasıl bir sarkı ah şimdi bir rakı sofrası olsaydı da içseydik birlikte aaah aaaaaaah =))))))))))))
bele pskopata bağlıyosun kndini kesesin geliyo:1closedeyes:
O nası bişey oliyki? delikafadulden sırnaşık şey
dişi hoşgeldin bu gece böyle takılıyoruz:CüvCüv:Amanın foto ayaklanması bitti müzik ayaklanması mı başladı :icecream:
hayır böyle düşünmemelisinn:)):tomato:küstüm hepinize karabiberimde dahil dıslandınız beni gidiyom arkideşler sarkı flnda koymucam hıhhhhhhhhhhh
ooo girmezmi..damar radyolar çalıyo..girer o yüzden:hulya:sempatiksalakcinniolgun şimşek - otur baştan yaz beni / kapalıçarşı dizi müziği / fizy.
bi şarkı biliyom ben çok güzel ,tvde duydum az önce fantazi müziğe girermi bu ?? sositososito
waovvv 11 kullanıcı....
bukadar damar sevdiginizi bilmiyodum arkadaşlarımm :))
vee pati yatar bayanssulusmile
iyi geceler arkdşlar...
damarsa damar işte o kadarr özlü sözümle kapanış yapem :)))
ya bi defol git yaa:roflol: :roflol:alemde çarşı alayın akarşı gibi oldu:lepi:hadi kankamm mucukkŞenizaraşırız yarın sabahın köründe başlarızkaydirigubbakcemile3