Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi önceki yazışmalarımızı okudum da kanka :roflol: :roflol:
arabesk topğnde tizziano ferro :roflol:
ahh ahha aglarım ben bu şarkılarda.aslnda severm ama duygusal oldgmdan dayanamıyorum knkam oyzden istemyrm dnlemek :gitme:
İsmail Yeka.
Allah belanı versin
Allah seni kahretsin
Bana gelen sana gelsin diye bas bas bağırdıktan sonra,
İçten bir 'Yaaarrrrr' diyebilen tek yüce şahsiyettir!..
Nasıl sevilmez değil mi Tanrıçam? :roflol:
ben sana aşılarım biberim giill:jeyyar:kimi örenmek istiyosun de hele-tatlicadiarzu-sempatiksalakcinniBen bu adamı ilk defa dinliyom demek ki yeterince damarcı değilim:roflol:
yok ben en çok feysbuku seviyorum-tatlicadiarzu-:roflol:İsmail Yeka.
Allah belanı versin
Allah seni kahretsin
Bana gelen sana gelsin diye bas bas bağırdıktan sonra,
İçten bir 'Yaaarrrrr' diyebilen tek yüce şahsiyettir!..
Nasıl sevilmez değil mi Tanrıçam? :roflol:
bide diyolar mutlu insan arabesk dinlemez..ya ne alakası var kardeşim 9 yaşından beri dinliyorum bu meredigayette mutlu bi çocuktum:ecrin_bebek:
en sevdiğim tür arabesk beaa insan içindekileri şarkıyla nasıl da atıyor kısmen
bağıra bağıraaa sölenen baddualar ahh vahhlarr :lepi:
kankaa attın linkteki şarkıyı dinliom şuan yazarım az sonra yorumumu :lepi:
ya zaten bu adamın söylemesi sesi gebertiyo beni kızımboshayallersmile
kankaaa ben bunu bilioduum bikeremmm bütün aşklar satılıkk :lepi:
süpper bi şarkı yaaa nerde ne zaman dinledim bilmiorum ama dinlemiştim
içimdeki sevgiler tükendi artık
ben değil bütün aşıklar yalandan bıktık
gecemiz kederli gündüzümüz karanlık
BENİM TANIDIĞIM BÜTÜN AŞKLAR SATILIK ...
kankaa birde sanaa cevdet bağcanın alömrümü şarkısnı dinlemeni öneririm
odaa süper şarkıdırr derinden yaralar insanı :gitme:
bir arabeskci daha geldiiiiopuyorumnanaktan
selam damarcilarturkbayragi
ben sana aşılarım biberim giill:jeyyar:kimi örenmek istiyosun de hele-tatlicadiarzu-sempatiksalakcinni
Ohh zemuszemus Hirkeşi dinlerim ben farketmez ama favorilerim "arap şükrü" "arap sinan ve arap şenol ikilisi":roflol:
araplardan gidiyosun biberim:roflol::roflol:Ohh zemuszemus Hirkeşi dinlerim ben farketmez ama favorilerim "arap şükrü" "arap sinan ve arap şenol ikilisi":roflol:
bak tarzım değil ama haykoyu alanında başarılı bulurum..sagopayıda..ferdi adamım ya hala zevkle dinliyorum,orhan sevmem bendebenneyaptımkiama sibel canın söylediği orhan parçalarını severim..sibel can eskiden arabesk söylüyodu ne güzel yaaboshayallersmileFeysbuk feysbuk her gün aradım durdum:teytey:
He ben Ferdi Tayfur'u severdim lisedeyken falan hayranıydım ama sonradan hiç hoşuma gitmemeye başladı tarzı..Orhan Gencebay,Ebru Gündeş severim..Bazı arabeskler de hoşuma gider..Kulağıma güzel gelen her müziği dinlerim..
Ha şu ara Hayko Cepkin hastasıyım, Sagopa'sız da olmaz müzik listem.
Ama en çok hayranlık duyduğum şarkıcı Teo'dur.:asigim:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hülya bizi beğenmiyoo:dilcikar::1shok:
Birbirimizi daha yakından tanımalıyız derken, ara vermeye karar verdim..:umursamaz:
Ben bi dolaşıp geleyim.bilmiyorumkismile
hosbuldum kusumŞeniz
walla bu aralar Ali tekintureyi, Hakan Tasiyani, Ebru Yasari çok dinliyorumopuyorumnanaktan
ha birde Gülnaz var
önceleri selahattin özdemir hastasiydim simdilerde ise degisiyoropuyorumnanaktan
:1shok:
Birbirimizi daha yakından tanımalıyız derken, ara vermeye karar verdim..:umursamaz:
Ben bi dolaşıp geleyim.bilmiyorumkismile
araplardan gidiyosun biberim:roflol::roflol:
araplardan gidiyosun biberim:roflol::roflol:
bak tarzım değil ama haykoyu alanında başarılı bulurum..sagopayıda..ferdi adamım ya hala zevkle dinliyorum,orhan sevmem bendebenneyaptımkiama sibel canın söylediği orhan parçalarını severim..sibel can eskiden arabesk söylüyodu ne güzel yaaboshayallersmile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hülya bizi beğenmiyoo:dilcikar:
ebru yaşarın son sözlerini çok seviyorum bende sürmelim..gülnazın esmer meleğimine hiç ısınamadım,selo baba diyosun yani hee:))aramızda sıra dağlar aramızda denizlerr off ulen offf:içelim:
teomanın eski resmini gördün dimi hülya:))teomanı seviyosun ya şimdi aklıma geldi..biliyorum şaka yaptını kız şenizbilmiyorumkismile
Niye beğenmiyeyim nan?:mymeka:
Öylesine yazdık
arap şükrü yaa admım kızımm:1closedeyes::roflol: süperler ya çok pis seviyomsempatiksalakcinni
evet son zamanlarda damar sarkilar yapiyor
gulnazin gelmedin birtanem sarkisi cok guzel canim buyrun dinleyinmafoldumben
ızlesene.com : Video - gulnaz-gelmedin-birtanem-geri-gelmedin